aztec Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 Ca sa nu stric topicul de tot..In padis am fost de 2 ori, dar am urcat prin Pietroasa, Dormit la "grajduri", odata coborat prin IC Ponor spre cluj, .. La ghetar urcat odata, dar e la limita masini.. e riscant din cauza pietrelor si a garzii mici. Mai departe nu stiam ca se iese in Padis din Scarisoara,.. Dar o sa testez in viitor, cu alta masina ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 Si ni am vazut un Tico,dar si un Trabant,care s-a apropiat mult de mine din spate si mai mai sa imi dea fum pe urcare. 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat August 13, 2007 Autor Partajează Postat August 13, 2007 Imi pare rau ca nu ne-am italnit. Eu eram cu Defender-ul cu numar sters pe spate din cauza vopselei proaste. Am facut comanda de numere noi ca sa nu am probleme cu padurarii nu cu politia pentru ca umblu mai mult offroad. Te astept sa vi in zona. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 13, 2007 Partajează Postat August 13, 2007 Frumos Defenderul. Am vazut si eu ieri cum merge un Defender. Desi era lung, nu a avut probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate