adriantm Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 chederul meu este copt si lipit cu super-glue,de unde pot sa-mi iau altul,ptr y60,an 1992 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: ajutor!cheder parbriz fata ptr nissan y60 Chedere gasesti pe la centrele astea cu parbrize,chiar dc nu-l are pe stoc ti-l aduc in 2-3 zile.La mine la y61 parbrizul costa 500 ron si chederele 600 ron(sunt 2 ,unul in ext si altul in int).Nu stiu la tine cum vine dar s-ar putea sa ai numai unul si sa te coste mai putin. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: ajutor!cheder parbriz fata ptr nissan y60 am cautat si intrebat la centrele de parbrize din timisoara si mi-au spus ca nu se poate aduce ptr ca masina este prea veche, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: ajutor!cheder parbriz fata ptr nissan y60 daca astepti pitun te rezolv mult mai ieftin .. cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Aprilie 26, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: ajutor!cheder parbriz fata ptr nissan y60 problema mare cu acest cheder,fiemele astea ale noastre imi spun ca pot sa-mi aduca doar ptr y61 dar ptr y60 ma tot amagesc,dc stiti vre-o firma de pe unde ati luat voi va rog sa ma ajutati,dar ceva la un pret omenesc ptr o guma, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate