Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Reparatie -cardan

theodor777

Postări Recomandate

Am probleme cu cardanul la un Mercedes 300GD,mai precis cu o cruce,exista si alta varianta decat RUNE?Eu in tinerete am avut o lada 1500 la care i-mi schimbam singur crucile ,dar la Mercedes nu am vazut sigurante la cruci.Are idee cineva cum se schimba si de unde i-mi iau crucci?La mercedes nu vand decat cardane complete... :p :p :p
Nu e rege ca LEU si masina ca GEU !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Reparatie -cardan

Am probleme cu cardanul la un Mercedes 300GD,mai precis cu o cruce,exista si alta varianta decat RUNE?Eu in tinerete am avut o lada 1500 la care i-mi schimbam singur crucile ,dar la Mercedes nu am vazut sigurante la cruci.Are idee cineva cum se schimba si de unde i-mi iau crucci?La mercedes nu vand decat cardane complete... :p :p :p

Ar trebui masurate dimensiunile crucilor. Lungime si diametru pastilelor.

Link spre comentariu

,dar la Mercedes nu am vazut sigurante la cruci.

Nu cumva are sigurantele pe interior (din acelea de tip C )?

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

Ar trebui masurate dimensiunile crucilor. Lungime si diametru pastilelor.

crucea are diametrul la pastila 32mm lungimea totala intre capete este de 91.8 mm

Link spre comentariu

In principiu se poate. Poate are siguratele interioare

Incearca la http://www.crucicardanice.ro/cruci_card ... ordia1.htm

Oamenii sunt din Oradea si le pot trimite curier dar trebuie sa le dai dimensiunile fiindca nu le au pe marca de masina. Nu stiu cum se comporta in extrem ca nu am experienta

Link spre comentariu

Tocmai asa am facut ,am dat cardanul jos am masurat crucea si am sunat la cei din linkul tau...intradevar oamenii sunt priceputi in treaba asta,mi-au confirmat ce-mi spusase prietenul cu serviceul...adica:crucea de pe masina era presata fara sigurante,merge scoasa bagata alata de dimensiununi similare si sudat pe capete niste saibe....prietenul meu a bagat crucea iar apoi i-a facut niste blocaje....o sa pun si poze....

Mentinez ca in prealabil sunasem la RONE si mi-au sugereat ca nu scap fara vre-o 12-15 meleoane...crucea a costat 150 ron ,curierul 38RON iar mecanicul a lucrat moca pt ca ii place masina total lucrare 188 ron

:banana :banana :banana

In principiu se poate. Poate are siguratele interioare

Incearca la http://www.crucicardanice.ro/cruci_card ... ordia1.htm

Oamenii sunt din Oradea si le pot trimite curier dar trebuie sa le dai dimensiunile fiindca nu le au pe marca de masina. Nu stiu cum se comporta in extrem ca nu am experienta

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare