Vizitator ego_99 Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Mea Culpa...sunt un stangaci veritabil asa ca am facut si aici pasul in acelasi stil... :sr Ma numesc Alex, sunt incepator asa ca nu sariti cu pumnalele pe mine decat daca sunt unse cu sfaturi :h5 :grin: Prin august mi-am imbratisat majoratul, motiv pentru care frati-miu a zis ca e o buna oportunitate de a ma pune la munca...asa ca mi-a adus, cu fast (and not furious) un Daihatsu Rocky 2,8 td din 86...cam obosit de fel, incercat de rugina grupa mare, o cruce cardanica (pe fata) care a cedat nervos dupa prima saptamana si s-a rupt intr-un stil de-a dreptul eminescian etc etc...am inceput sa-l desfac si as vrea sa va prezint evolutia lui asa cum ar trebui, doar ca de cate ori incerc sa postez foto imi da un blank page de mare frumusete...dar o sa persist pentru ca nu vreau sa raman in spate...multam fain si, sper sa nu sune a la Mircea Solcanu, dar abia astept sa-mi fac prieteni :D :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate