adriantm Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 va rog frumos sa ma ajutati cu aceasta informatie: -la relantiu se auzea un zarzanit la cutie,dc calcam ambreiajul tecea asa ca am dat cutia jos si am schimbat toti rulmentii(aproape toti,au mai ramas 2-3 rulmenti cu ace,dar aia erau buni),vre-o 2 sincroane aveau putina uzura dar in rest nimic, -PROBLEMA:am pus sus cutia si face la fel,nu mai inteleg nimic,tot se mai aude acel zarzanit si cand calc ambreiajul tace,in rest cutie functioneaza perfect fara caraieturi, -tot kitul de ambreiaj este nou, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: ajutor!zarzanit cutie de viteza ptr y60-rd28t S/a mai discutat pe undeva pe forum problema asta. Este jocul de la priza cutiei si nu este nici un fel de problema. La mine face asa de catva ani buni si nici macar nu ma intereseaza..... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: ajutor!zarzanit cutie de viteza ptr y60-rd28t Nu prea stiu ce sa zic, mai ales pt ca spui ca ai schimbat toti rulmentii!!!! Nu pot decat sa-ti atrag atentia ca unii rulmenti au specificatii speciale, sunt rulmenti cu cote de joc marit C3-pt ca acestia sa se "aseze" dupa pozitia arborilor. Deci trebuie rulmenti ORIGINALI! E drept ca poti gasi si neoriginali, dar desi au acelasi cod , nu au aceleasi specificatii de montaj! De aici ............pot aparea probleme! Deci , ai folosit rulmenti originali au ba? punctual, la intrebarea dvs pot numaai sa fac observatia ca zgomotul descris provine fie de la priza de ambreiaj (rulmentul mare) sau de la rulmentul cu ace din placa principala ce face legatura intre cele doua sectiuni ale trenului mobil. Pt lamuriri suplimentare ....0724.nissan ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Aprilie 11, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: ajutor!zarzanit cutie de viteza ptr y60-rd28t toti rulmentii pe care i-am luat sunt originali,inclusiv cei mari dar si cei cu ace, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: ajutor!zarzanit cutie de viteza ptr y60-rd28t este din bucsa de bronz care mentine priza directa centrata in vibrochen este o bucsa de bronz care se schimba...din an in paste la ce schimbari ai facut tu in cutie, nu cred ca se mai pune problema de rulmenti sau altceva din cutie daca nu ai schimbat acea bucasa de bronz, recomand cu insistenta SA NU O SCHIMBI decat daca ai si alte treburi la ambreaj nu merita sa iti bati capul atata cu ea in cel mai rau caz, daca e f f f rau, poate sa iti prinda paca discul miscat un pic si atunci face ca toti draci si poate sa iti rupa discul de ambreaj, dar sansele sunt minime si chiar recomand sa o lasi asa si sa pui muzica mai tare pana la prima interventie la ambreaj, cand o schimbi si pe aia forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: ajutor!zarzanit cutie de viteza ptr y60-rd28t 32203-C8001 rulmentii astia sunt 2 identici ... , daca ai pus altceva .... de acolo e buba ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: ajutor!zarzanit cutie de viteza ptr y60-rd28t este din bucsa de bronz care mentine priza directa centrata in vibrochen este o bucsa de bronz care se schimba...din an in paste la ce schimbari ai facut tu in cutie, nu cred ca se mai pune problema de rulmenti sau altceva din cutie daca nu ai schimbat acea bucasa de bronz, recomand cu insistenta SA NU O SCHIMBI decat daca ai si alte treburi la ambreaj nu merita sa iti bati capul atata cu ea in cel mai rau caz, daca e f f f rau, poate sa iti prinda paca discul miscat un pic si atunci face ca toti draci si poate sa iti rupa discul de ambreaj, dar sansele sunt minime si chiar recomand sa o lasi asa si sa pui muzica mai tare pana la prima interventie la ambreaj, cand o schimbi si pe aia Nu are bucse de bronz in arborele cotit, are rulment pe ace ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: ajutor!zarzanit cutie de viteza ptr y60-rd28t este din bucsa de bronz care mentine priza directa centrata in vibrochen este o bucsa de bronz care se schimba...din an in paste la ce schimbari ai facut tu in cutie, nu cred ca se mai pune problema de rulmenti sau altceva din cutie daca nu ai schimbat acea bucasa de bronz, recomand cu insistenta SA NU O SCHIMBI decat daca ai si alte treburi la ambreaj nu merita sa iti bati capul atata cu ea in cel mai rau caz, daca e f f f rau, poate sa iti prinda paca discul miscat un pic si atunci face ca toti draci si poate sa iti rupa discul de ambreaj, dar sansele sunt minime si chiar recomand sa o lasi asa si sa pui muzica mai tare pana la prima interventie la ambreaj, cand o schimbi si pe aia Nu are bucse de bronz in arborele cotit, are rulment pe ace ! eu aici am vazut ca e bucsa...spre sfarsitul povestii http://www.patrol-gr.net/trucs86.php si mai jos e poza forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: ajutor!zarzanit cutie de viteza ptr y60-rd28t iar eu nu nu vb despre povesti de pe forumuri, ci din ceea ce desfac zilnik.............. e rulm pe ace acolo. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: ajutor!zarzanit cutie de viteza ptr y60-rd28t acel rulment cu ace a fost schimbat si este original, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: ajutor!zarzanit cutie de viteza ptr y60-rd28t cred ca trebuie sa mai desfaci cutia odata! E ceva in neregula acolo !!!! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Mai 12, 2009 Autor Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: ajutor!zarzanit cutie de viteza ptr y60-rd28t -revin cu noutati: acesta este trenul fix de la un terano 2 si aceasta este piesa defecta la mine in cutie-are joc mare si de acee imi zarzane(asa mi-a spus mecanicul),piesa incercuita cu rosu, -referitor la rulmenti ,proprietarul acestui terrano si-a comandat rulmentii cei mari la nissan si i-au adus tot rulmenti SKF in cutie cu stanta nissan -ce sa fac?cutia o voi deschide cand o sa gasesc acea piesa sau trenul fix in stare f buna si dc cineva stie sau are va rog sa ma anuntati Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Mai 14, 2009 Autor Partajează Postat Mai 14, 2009 Re: ajutor!zarzanit cutie de viteza ptr y60-rd28t crede-ti ca din cauza asta zarzane,sau nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Iunie 4, 2009 Partajează Postat Iunie 4, 2009 Re: ajutor!zarzanit cutie de viteza ptr y60-rd28t Si al meu a zornait cam trei ani, dupa care a plecat sa mai zornaie si la altul si nu s-a plans nimeni de nimic. Odata ce ai revizuit cutia si rulmentii sunt ok las-o in pace probabil ca e un joc un pic mai mare la priza si intra in rezonanta la turatia de relanti atunci cand turatia e prea mica . Bafta. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: ajutor!zarzanit cutie de viteza ptr y60-rd28t Vali, ai revenit? :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iunie 5, 2009 Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: ajutor!zarzanit cutie de viteza ptr y60-rd28t Nu stiu cum e la patrol ! La terrano sigur e bucsa ! Daca te ajuta citeste si aici viewtopic.php?f=11&t=5935 :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Iunie 5, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2009 Re: ajutor!zarzanit cutie de viteza ptr y60-rd28t am descoperit problema,oricum am cumparat bucsa de bronz,iar acuma astept un tren fix fara uzura si totul va fi ok, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Iulie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: ajutor!zarzanit cutie de viteza ptr y60-rd28t intr-un final am rezolvat-o,am luat alta cutie complecta si din 2 cutii a rezultat una perfecta, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: ajutor!zarzanit cutie de viteza ptr y60-rd28t Daca mai conteaza.....am aflat ca in cutie se inlocuia uleiul la ficare 40k,dar tot nu am aflat care cutie e mai 'mica' .Ma bucur ca ti-ai rezolvat defectul , poti sa spui ce ai inlocuit si ce avea uzura si cam in ce masura era uzat la zarzanitoare ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate