zolameister Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Salut cine pate sa-mi dea mai multe detalii despre SJ 500?Ce diferente exista fata de sj413 sau Samurai? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Aprilie 11, 2009 Partajează Postat Aprilie 11, 2009 Re: SJ 500 Salut, stiu despre el ca se mai numeste sj413 jx sau santana, e sa spunem asa un urmas de a lui sj413 fiind fabricat in Spania. Prea multe diferente nu sunt din cate stiu eu fata de sj413. Nmai bine. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 12, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: SJ 500 este vreo diferenta la lungimea planetarelor? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 Re: SJ 500 diferentele la planetare la Samurai apar doar la : -Samuraiele cu motor de 1000. au cele mai mici planetare si punti. -cu motor de 1.3 fabricate pana in 88 1/2 - la fel ca grosime dar puntile sunt mai putin late cu 6 cm - fabricate dupa 88 1/2 cu motor de 1.3 - cele mai des intalnite - cele cu elicoidale de fabrica ( SJ80) - care au puntile mai late decat la Samurai cu 6 cm - identice cu Jimny- mai late dar cu planetarele fatza mai subtiri si high pinion si cam atat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 13, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: SJ 500 diferentele la planetare la Samurai apar doar la : -Samuraiele cu motor de 1000. au cele mai mici planetare si punti. -cu motor de 1.3 fabricate pana in 88 1/2 - la fel ca grosime dar puntile sunt mai putin late cu 6 cm - fabricate dupa 88 1/2 cu motor de 1.3 - cele mai des intalnite - cele cu elicoidale de fabrica ( SJ80) - care au puntile mai late decat la Samurai cu 6 cm - identice cu Jimny- mai late dar cu planetarele fatza mai subtiri si high pinion si cam atat. deci sj 500 e un facelift? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate