Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

troliu fata pt spate

padres

Postări Recomandate

Re: troliu fata pt spate

doar masina altuia, Cristi... :grin: adica pui carligul de la troliul tau pe masina din fata si tragi de ea :grin:

eu nu vad nici o solutie la ceea ce vrei tu sa faci

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sau iti montezi niste role / scripeti pe sub masina, si tragi sufa pe dedesubt ... dar nu suna rentabil, ca daca esti pe burta in noroi (90% din cazuri) nu prea ai cum actiona, deci sanse minime. Sau poti pune cite un scripete la cite un colt al masini (fata -spate), si inca unu central in spate, dar iar suna mai mult a Lego cu scripeti si atentezi la integritatea structurala a masnii (barelor pe care pui scripetii)

Eu am reusit cel mult sa ma troliez fix la 90grd. in lateral, teoretic cu 2 scripeti :grin:

Link spre comentariu

Asa cum a spus si colegul de mai sus, multi scripeti , imaginatie , bari strambate si asa mai departe

E destul de complicat si de cele mai multe ori nu o poti face deoarece ramai in pozitii foarte foarte incomode care te forteaza sa folosesti troliul in pozitii foarte daunatoare troliului

Link spre comentariu

-am scris acest topic deoarece m-am chinuit o ora jumate sa scot masina cu spatele din zapada 50 cm aseara la vadul dobrei aproape de el ,la 30 km de dobra in Muntii Poiana Rusca,incercand sa cobor pe partea cealalta la Hunedoara dar la cota 950m era zapada,am incercat sa urc pana m-am impotmolit.

-am bagat sufa -plasma pe sub masina destul de greu ca era zapada mare masina era pe burta cand am tras s-a rupt sufa deoarece s-a taiat de dunga de sub role.

--m-am apucat sa intind sufa pe lateral si sa trag spre spate dar doar dupa vro 5 incercari fata spate am reusit sa ies dupa ce s-a tasat zapada si am prins un pic de tare la rotile de pe dreapta.

-dupa aceea mi-am dat seama ca puteam cu cei 2 ocheti si sufele de 3 ,9 si 20 m ce le aveam sa directionez sufa prin cei 2 ocheti(in lateral sa leg la 2 pomi din spate in asa fel incat sa trag de bara spate) .ca daca tragi doar lateral se invartea masina se sucea de spate.

-o sa pun si poze

-iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile

Link spre comentariu

Treaba ta, da daca mai intri la creatii d'astea, s-ar putea sa te trezesti cu L200-le ...Pinnin, sau mai rau L200 VLWB(very long wheel base)

Cand mai ai kef de poiana rusca, ia legatura cu Pinti si poate iesim impreuna.

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

:hi

Sau alternativa:

Patrolator

spre sfarsit vedem ca se ingroapa piesele la 1 m adancime din tractiunea masinii, asa ca ar fi ideal sa fie legate cu cablu si carabiniera de masina si cand iesi sa le tragi dupa tine cu masina...altfel sapi pana iti vine acru un gura sa le scoti

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

-cum putem trolia cu troliul fata ca sa miscam masina spre spate.-idei concrete

:grin: ASA:

[youtube:2gne48ps]http://www.youtube.com/watch?v=fcpOo8LETJs[/youtube:2gne48ps]

E adevarat ca pe linga troliu, iti mai trebuie si o panta (la limita rasturnarii), dar teoretic e posibil.:grin:

Scuze pt. calitate, dar e facut de fiica-mea cu mobilul ei. Eu aveam un "morcov" prea mare, ca sa ma gindesc sa documentez situatia. :oo

PATROLATOR

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Viorel pe la ce preturi s-a invarti astea?

Ceva homemade nu scoti pentru colectia toamna primavara 2009-2010 ? :h5

:hi

Pai am scos anul trecut. :banana

In topicul intitulat Sand Track`s "Designed & Handmade by Vio"

viewtopic.php?f=18&t=8833

Din pacate nu se mai vad pozele si dimensiunile, din cauza defectiunii forumului.

Dar sa speram ca-si vor "reveni"

P.S. Prietenii imi spun toti Vio nu Viorel :grin:

PATROLATOR

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare