buhu Postat Aprilie 12, 2009 Partajează Postat Aprilie 12, 2009 (editat) Nu stiu daca s-a mai lovit cineva de problemele astea, am luat in sfarsit niste MRL-uri mecanice de la AVM , din ce scrie pe ele se potrivesc cu tipul meu de masina ,J73 , iar dupa ce le-am demontat pe ale mele, am vazut ca nu se potrivesc, deci nu intra pe ax decat pana ajunge la piulita ce tine butucul si ramane o distanta de aproximativ un centimetru pana unde ar trebuii sa inchida complect pe butuc. Intrebarea mea e, daca stie cineva alt tip, model sau firma care s-ar potrivi la mine. Pun si ceva poze, nu stiu daca sunt destul de clare si daca intelegeti ce vreau sa spun. Editat Noiembrie 13, 2013 de Astral sUnt......http://in-cult.ro/2010/06/01/conjugarea-verbului-a-fi/ http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Probleme MRL-uri aisin. sint cele mai bune. dar mie mi se pare ca n-ai dat jos complet hub-ul vechi. s-ar putea sa ma insel. uite, poate te ajuta: http://www.4x4wire.com/toyota/tech/autohub/ The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Re: Probleme MRL-uri hub-ul vechi l-am dat jos complet, a ramas acolo doar piulita ce tine butucul, cred ca trebuie ceva de genul cum sunt la hi-lux- urilre vechi, mai trebuie sa ma documentez, mersi oricum de link Editat Noiembrie 13, 2013 de Astral sUnt......http://in-cult.ro/2010/06/01/conjugarea-verbului-a-fi/ http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Probleme MRL-uri uite, eu piesa asta n-o recunosc si de asta cred ca nu e demontat complet automatul ci doar capacul lui: butuc.JPG[/attachment:27mlg38s] "Remove the 54mm nut. You'll now be able to see the outer wheel bearing. " dupa care vine asa: "Install the large flat washer against the outer wheel bearing. Install one 54mm nut. Torque to 18-20 lbs. Install locking washer. Install 2nd 54mm nut. Torque to 58 lbs. Bend the tabs on the locking washer to prevent either nut from loosening." poti pune o poza cu kitul complet de la AVM? The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Probleme MRL-uri Acela este butucul pe are se infileteaza piulita care tine rulmentul. Totusi ar fi trebuit sa se potriveasca hub-urile manuale Aisin. O sa ma uit sa vad daca restul pieselor de acolo in afara de mrl-uri sunt diferite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Probleme MRL-uri kitul de la AVM l-am trimis inapoi, dar e ca cel din poza urmatoare piesa pe care zici ca nu o recunosti, pe aia se infileteaza piulita ce tine butucu, am slabit-o si se misca tot butucu http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Probleme MRL-uri sa mai aiba o piesa intre butuc si mrl oare? cum stateau canelurile de la planetara? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Probleme MRL-uri kitul de la AVM l-am trimis inapoi, dar e ca cel din poza urmatoare piesa pe care zici ca nu o recunosti, pe aia se infileteaza piulita ce tine butucu, am slabit-o si se misca tot butucu aha. pai uite, acolo pe site-ul ala spune ca se inlocuieste sitemul asta de prindere. ei vad rulmentul, tu nu. acum stiu care e piesa corespondenta la mine. tu ai diff-urile de 9.5" (cod K)? daca da, ai aceleasi punti ca mine si ca max. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Re: Probleme MRL-uri kitul de la AVM l-am trimis inapoi, dar e ca cel din poza urmatoare piesa pe care zici ca nu o recunosti, pe aia se infileteaza piulita ce tine butucu, am slabit-o si se misca tot butucu aha. pai uite, acolo pe site-ul ala spune ca se inlocuieste sitemul asta de prindere. ei vad rulmentul, tu nu. acum stiu care e piesa corespondenta la mine. tu ai diff-urile de 9.5" (cod K)? daca da, ai aceleasi punti ca mine si ca max. de unde vad ce cod au ? am vazut acum in poza ca mai sunt doua piulite mai inguste si niste scheibe, pe care eu nu le-am avut in set. dar ce ma fac cu teava aia filetata ( pe care vine piuluta ) ca tot prea inafara e ?! Editat Noiembrie 13, 2013 de Astral sUnt......http://in-cult.ro/2010/06/01/conjugarea-verbului-a-fi/ http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Probleme MRL-uri Edi, se pare ca la el puntile sunt diferite de ale noastre. Piesa pe care se infileteaza piulitele care tin tot ansamblu fuzetei sunt in interiorul butucului. Mi-e greu sa ma pronunt in situatia asta. Nu am mai avut punti din astea in lucru. Eventual vezi ca poate ar fi necesar sa demontezi si piesa cu codul 43421 si garnitura 43422 din imaginea de mai jos. Prezoanele le prinzi direct in butuc dupa cre pui MRL-ul. Bineinteles ca trebuie o garnituta de carton intre MRL si butuc. Sau etansez cu atentie cu silicon. http://www.maxoffroad.ro/buhu.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Probleme MRL-uri kitul de la AVM l-am trimis inapoi, dar e ca cel din poza urmatoare piesa pe care zici ca nu o recunosti, pe aia se infileteaza piulita ce tine butucu, am slabit-o si se misca tot butucu aha. pai uite, acolo pe site-ul ala spune ca se inlocuieste sitemul asta de prindere. ei vad rulmentul, tu nu. acum stiu care e piesa corespondenta la mine. tu ai diff-urile de 9.5" (cod K)? daca da, ai aceleasi punti ca mine si ca max. de unde vad ce cod au ? am vazut acum in poza ca mai sant doua piulite mai inguste si niste scheibe, pe care eu nu le-am avut in set. dar ce ma fac cu teava aia filetata ( pe care vine piuluta ) ca tot prea inafara e ?! arunca un ochi pe placuta din compartimentul motor, de la sofer, fa-i o poza si pune-o aici si-ti spunem cum se decodeaza. sint muuult topicuri pe tema asta pe aici :) dar dupa cit stiu eu, ar trebui sa ai K-urile (diff de 9.5"); cealalata ca a ta asa avea. ai spatele full floating? ok, revenim la hub. daa nu te grabesti cu instalatul lui, de pe 24 intru in concediu si o sa ma ocup si de a mea, asa ca o sa pot pune nise poze explicite. sper ca te vor ajuta. la mine piulita aia e mult in spate si pot pune c-clipsul fara probleme. cred ca varianta ta de punte seamana cu cea cu hub fix. @max: da, de asta incercam sa vad codul puntii. tipul care a facut modificaea ai vazut ca a pus alte piulite si saibe, ca sa intre mai mult in butuc si sa faca loc hub-ului. problema e de unde ia el kitul de saibe si piulite... sint curios daca ar merge cu aisin. buhule, las-o asa o saptamina. schimb punea la a mea si-ti trimit un hub sa vezi daca merge cu aisin. daca merge , cauta un set de aisin. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Probleme MRL-uri @max: da, de asta incercam sa vad codul puntii. tipul care a facut modificaea ai vazut ca a pus alte piulite si saibe, ca sa intre mai mult in butuc si sa faca loc hub-ului. problema e de unde ia el kitul de saibe si piulite... Eu cred ca are niste piese in plus. :grin: Cum e flansa aceea cu codul 43421 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Probleme MRL-uri Rectific. M-am uitat atent la pozele de mai sus si nu e vorba de flansa aceea. Scuze. Trebuie sa ma studiez... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Probleme MRL-uri sa mai aiba o piesa intre butuc si mrl oare? cum stateau canelurile de la planetara? de 43422 ziceam... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Probleme MRL-uri na belea sa-mi spui ce vrei sa faci cu hub-urile electrice dupa ce le schimbi... The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Probleme MRL-uri inaltimea la suruburi pare sa fie la fel...deci o flansa daca nu vrei sa schimbi butucul... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Probleme MRL-uri inaltimea la suruburi pare sa fie la fel...deci o flansa daca nu vrei sa schimbi butucul... si stai cu grija si morcovi in fund :grin: prinde... nu prinde... :roll: sau si mai rau iti barbieresti planetara cu vreun arc. cea mai simpla solutie e cea cu un kit de piulite/saibe. cea mai sigua e cu butucul. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Probleme MRL-uri na belea sa-mi spui ce vrei sa faci cu hub-urile electrice dupa ce le schimbi... graba mare nu e, dar incep concursurile si eu nu am 4x4 :fr2 , iar cu cele vechi, ideea e sa le reconditionez, trebuie inelul colector si perile, in rest e ok si asa cum e , daca il mai gadil mai merge un pic, dar te poate lasa cand ti-e lumea mai draga, exemplu clar : la Odorhei anul trecut, plec de la start, totul ok, la prima urcare m-am facut de cacao, s-a dat jos copilotul meu , i-a bagat doua ciocane, a facut iar contact si nu l-am mai decuplat decat duminica dupa trial. http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Probleme MRL-uri nu cred ca vorbim de aceeasi chestie butucul pentru mrl electric e mai scurt dar cu inaltimea la prezoane este la fel la inaltime cu celalalt punind flansa intre butuc si mrl nu ai cum sa strici numic ci pur si simplu il aduci la inaltimea celuilalt adica distanta aia lipsa de care pomenea buhu corecteaza-ma daca gresesc zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Probleme MRL-uri buhu, uite flansa cele manuale de la mine nu se vor potrivi 100% decit daca pui flansa sau schimbi butucul. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Probleme MRL-uri Buhule, butuc pt MRL-uri manuale iti dau eu daca vrei. Cred ca potrivesc de la masinile mele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Aprilie 16, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Probleme MRL-uri buhu, uite flansa cele manuale de la mine nu se vor potrivi 100% decit daca pui flansa sau schimbi butucul. chestia cu flansa pare mai interesanta, de unde fac rost si cat costa ? mersi la toti de info :h5 :x Max, cat ma fac doua butucuri in caz ca nu merge flansa ? Da-mi te rog un Pm. http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Probleme MRL-uri Daca iti potrivesc, nu te costa nimic. Daca nu se potrivesc, o sa te coste ca trebuie sa le iei din alta parte. :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Probleme MRL-uri buhule, ia butucul, e mai sigur decit cu flansa. flansa cred ca trebuie confectionata :( sau cumparata din afara. "Radd cruiser's in Canada make them, and there is a shop in NZ that also make them. I had an enquire from a chap in Germany , it was better cost wise for him to get an engineering shop to make a set for him" The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Mai 7, 2009 Autor Partajează Postat Mai 7, 2009 (editat) Re: Probleme MRL-uri nu am mai postat nimic fiindca intre timp m-am pus pe treaba, am demontat mrl-urile bucatele, le-am curatat, gresat schimbat carbunii, iar acum sunt ca si noi cateva poze: Editat Noiembrie 13, 2013 de Astral http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate