Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme MRL-uri la LJ73

buhu

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Probleme MRL-uri

astia de la stockundstein mi-au furat pozele si le folosesc pentru siteul lor :uameni

cere-le produse :D

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 ani mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Re: Probleme MRL-uri la LJ73

Intrucat problema MRL-urilor electrice m-a "ajuns", revigorez, astfel, mai vechiul topic a lui Buhu!

Am tot citit pe multe forumuri despre flanse si alte adaptari, dar, nu am gasit nicaieri niste MRL-uri manuale care sa se potriveasca fara nicio modificare. Deci, intrebare: AVM-urile recomandate de Craiu se potrivesc perfect in locul celor electrice? Si, a doua intrebare pentru tine, Buhule: de unde ai gasit perii pt. MRL-urile electrice???

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Intrucat problema MRL-urilor electrice m-a "ajuns", revigorez, astfel, mai vechiul topic a lui Buhu!

Am tot citit pe multe forumuri despre flanse si alte adaptari, dar, nu am gasit nicaieri niste MRL-uri manuale care sa se potriveasca fara nicio modificare. Deci, intrebare: AVM-urile recomandate de Craiu se potrivesc perfect in locul celor electrice? Si, a doua intrebare pentru tine, Buhule: de unde ai gasit perii pt. MRL-urile electrice???

da, s-au potrivit perfect, fara nici o modificare, iar perile la cele electrice le-am confectionat eu din niste perii colectoare ( carbuni ) de la un electromotor, le-am pilit la dimensiunea celor originale care sunt prinse ca intr-o gheara ( cleme )

daca mai gasesc ceva detalii, sau poze, am sa postez aici

Editat de Astral
Link spre comentariu

dupa ce am postat mai sus m-am pus pe cautat si in 5 min am dat de MRL-urile care iti trebuie.

vezi aici link-ul : http://www.stockundstein.com/rubriken-a-z/freilaufnaben/toyota15/landcruiser-kzj-mit-elektrische-nabe/freilaufnaben-fuer-toyota-landruiser-kzj-7-manuell-zuschaltbar

magarii si acum dupa atata timp, folosesc tot pozele ce le-am trimis eu pentru descriere la exact ce nu se potriveste

deci astea se potrivesc 100%, le am si eu montate pe masina

spor la munca :h5

Editat de buhu
Link spre comentariu

multam fain Buhule!! Poate ne vedem anul asta la vreo manifestare sportiva...ca nu ne-am vazut de ceva vreme , penrtru la o bere, doua, trei...:grin:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Seama când ai probleme de ce nu dai un telefon pune mrl originale de toyota ca sunt cele mai bune se monteaza cu tot cu butucul care le susține si ai scăpat de toate problemele

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare