Patrolator Postat Iunie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2009 (editat) Re: Bara fata+troliu PATROL K160, designed & handmade by VIO Ceea ce pe mine ma ingrijoreaza insa este blocul troliului insasi, pe care il vad eu cedind primul, nu am experienta cu trolii, dar aia puteti voi sa-mi spuneti, daca ati auzit ca vreodata sa se fi rupt (crapat) corpul ala tunat al troliului. Da, se poate rupe corpul troliului numai daca suportul din bara se torsioneaza la efort. A patit colegul Klez, dar nu e fost ceva deosebit de grav, se rup efectiv "excrescentele" alea unde vin suruburile de fixare pe suport. In cazul tau e chiar interesanta solutia, pt ca nu o sa retina o lopata de noroi cum fac "tavile" clasice pt troliu si ai si citeva kg in minus. Singurul lucru care l-as face in plus daca m-as apuca sa iti "clonez" suportul, sunt 2 intarituri intre cele 2 traverse pe care vine troliul, exact in dreptul suruburilor ce tin corpul troliului de suport. :hi Fa-o, daca dormi mai linistit dupa aceea. Vroiam si eu sa o fac. Dar simularea a dovedit, ca daca se torsioneaza cele doua profile U, o "legatura" intre ele nu aduce nimic. E ca si cind ai "stoarce" o scara. Imagineaza-ti un "lant DNA". Forta la care e supus troliul e alta. El "vrea" sa se rasuceasca in jurul axei sale, luind cu el si profilele, care in caz de "reusita" ar deforma (in forma de S) cornierele alea de 100x100x10mm, sau ar ceda sudurile. Dar cum spuneam, tu o faci pt. tine, eu pt mine s.a.m.d. Poate ca practica (doamne fereste) v-a dovedi ca teoria a nimerit ca, (virgula):citat: "broasca in faianta". Sau poate se rupe corpul troliului, vom vedea. :ang2 Cel mai bine sa nu avem nevoie de troliu. PATROLATOR Editat Ianuarie 9, 2010 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Iunie 12, 2009 Partajează Postat Iunie 12, 2009 Re: Bara fata+troliu PATROL K160, designet & handmade by VIO beton sehr shon fain atelierul,utilajul,lucrarea vreau si eu ma apuc saptamana viitoare trebuie sami iau troliu first Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 Re: Bara fata+troliu PATROL K160, designet & handmade by VIO super ,toata stima pentru lucrare,ca sa te apuci de treaba ai nevoie de troliu?In jurul troliului se croieste bara? suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 14, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2009 (editat) Re: Bara fata+troliu PATROL K160, designed & handmade by VIO super ,toata stima pentru lucrare,ca sa te apuci de treaba ai nevoie de troliu?In jurul troliului se croieste bara? :hi Nu-ti trebuie NEAPARAT troliul, dar e mult mai bine sa-l ai deja. Dar macar dimensiunile "maxime" (incluzind cutia selenoizilor + stecherul telecomenzii, si neuitind sa-ti lasi loc sa umbli la pirghia de cuplare-decuplare) e bine sa le ai. Si sablonul gaurilor de prindere a troliului. Sa nu zici la urma ca Bula: ..."de trei ori am taiat si tot prea scurt este". :ha: PATROLATOR Editat Ianuarie 9, 2010 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Ianuarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Bara fata+troliu PATROL K160, designed & handmade by VIO :hi Ei si dupa expeditia din vara asta (6123 Km), pot sa ma laud, ca atit bara cit si troliul, si-au facut datoria asa cum trebuia in toate (nu putine) situatiile intilnite. Totul a tinut, nu s-a rupt sau deformat nimic. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Ianuarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Bara fata+troliu PATROL K160, designet & handmade by VIO :grin: Alte ipostaze... . Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Bara fata+troliu PATROL K160, designet & handmade by VIO Felicitari! Se pare ca simularile au dat rezultate corecte. Multa bafta in toate, pentru mine esti o sursa de inspiratie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Bara fata+troliu PATROL K160, designet & handmade by VIO :x:brsuper misto lucrarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate