kermit Postat Aprilie 13, 2009 Partajează Postat Aprilie 13, 2009 NU am stiut nimic de el pana nu m-a sunat sorumea acu 5 min sa ma intebe daca vreau belet. Va impartasesc si voua cunostintele nou acumultate, AC/DC va vanii la bucuresti :banana :banana :banana :banana :banana :banana ... in sfarsit. Ea imi zisa ceva si de Guns... pe net nu gasesc nimic, daca vin si ei cu atat mai bine http://stirileprotv.ro/show-buzz/muzica/concert-ac-dc-la-bucuresti-pe-31-mai.html TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Concert AC/DC la Bucuresti, pe 31 mai! cica nu mai vin :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Concert AC/DC la Bucuresti, pe 31 mai! http://www.acdc.com/news/news.php?uid=57 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: Concert AC/DC la Bucuresti, pe 31 mai! Marea Teapa :hi You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Aprilie 15, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: Concert AC/DC la Bucuresti, pe 31 mai! am aflat si eu azi... dupa 24 h de extaz, acu sa vedem ce fac cu biletele ... TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: Concert AC/DC la Bucuresti, pe 31 mai! Banii de pe bilete se dau inapoi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: Concert AC/DC la Bucuresti, pe 31 mai! Am aflat inca de saptamana trecuta ca se poarta discutii in privinta schimbarii locatiei festivalului.Oricum ar fi organizatorii fabulau enorm.Una din locatii era un camp in apropierea Bucurestiului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: Concert AC/DC la Bucuresti, pe 31 mai! Faza e ca trebuiau sa vina la Bucharest Rock Arena pe 31 mai...si era pe autostrada soarelui pe sensul de mers inspre Cta, dar din motive organizatorice se amana...daca aflu si eu noutati, cand se reia, va anunt. Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: Concert AC/DC la Bucuresti, pe 31 mai! Dragi co-forumisti , concertul AC/DC s-a mutat la Belgrad pe 26 Mai Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: Concert AC/DC la Bucuresti, pe 31 mai! Nu s-a mutat, acolo era anuntat de mult. Iar pe 26 mai ghici cine merge la Belgrad? :banana Am biletele de 2 luni in birou! Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: Concert AC/DC la Bucuresti, pe 31 mai! ProTV anunta ca de fapt a fost escrocherie din start, nici nu s-a pus vreodata problema sa vina. :( Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: Concert AC/DC la Bucuresti, pe 31 mai! Si ANTENA 1 confirma...ca a fost TEAPA! :sr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: Concert AC/DC la Bucuresti, pe 31 mai! ascutita bine ... si cu xilina pe ea.... putini au simtit ... de teapa e vb .. cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Aprilie 16, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Concert AC/DC la Bucuresti, pe 31 mai! am recuperat banii fara probleme, ramane numai teapa psihologica ... asta e am pus botu. Diverta da banii inapoi, nu vor publicitate negativa.... cinste lor TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: Concert AC/DC la Bucuresti, pe 31 mai! e trist ca inca se intampla faze de genu.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate