Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un ajutor se poate

amaru

Postări Recomandate

salutare in primu rand

daca ma poate ajuta cineva cu un sfat am un isuzu trooper 2600 mpi cand accelerez imi da in nas ca sa zic asa nu sta la relantiu se tureaza cand 1000 cand 2000 cand moare motoru nu stiu de la ce anume este

am schimbat filtre buji capac delcou fise mam uitat in rezervor nu are mizerie de la ce ar putea sa fie ca dupa 2000 de ture e ok numai cand e la turatie mica

va rog daca puteti sa imi dati un sfat de la ce anume ar fi ca sa nu ma apuc sa cumpar toata masina pe bajbaite

va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: un ajutor se poate

Maestre ar fi de cautat urmatoarele probleme

1. Daca da in nas la ture vezi un pic la debitmetrul de aer-e ala de la filtrul de aer,prins cu cablaj electric.Se poate deschide si sufla cu aer.Se mai depune praf in el.Poti sa mai dai cu spray pe contacte. Schimba si filtrul de aer si de benzina

2. Relantiul e reglat de regulatorul de turatie in gol. Asta trebuie sa-l caute un meserias ca e bagat la mama naibii pe partea dreapta a motorului jos sub electormotor. Este electromecanic,adica o valva mecanica actionata de caldura si ajutata de curent electric.. Odata dat jos nu e mare lucru,se sufla in interior cu spray de degripat. Roaga meseriasul sa modifice furtunul si sa NU IL MAI PUNA LA LOC,gaseste-i un loc pe linga delcou pur si simplu fixat cu o sirma sau colier.Probabil vei mai avea de furca cu el. Daca nu se poate degripa gasesti la kil la dezmembrari ca a echipat mute masini acest regulator.

Bafta

Fane

Link spre comentariu

Re: un ajutor se poate

Nu se anuleaza nimic

Piesa e prinsa cu 2 suruburi pe blocul motor intr-o pozitie foarte incomoda.La mine a durat vreo ora sa o dea jos. Motivul prinderii acolo e de a prelua caldura de la blocul motor. In functie de temperatura piesei se deschide mai mult sau mai putin membrana din regulator. Dupa ce se demonteaza si repara,poate fi lasata undeva mai la suprafata unde sa mai poata fi accesat cu usurinta,cu conditia de a se inlocui un furtun cu unul mai lung. Piesa va functiona dar perioada de supraturatie la frig va fi ceva mai lunga deoarece nu va mai prelua atita caldura de la blocul motor. Eu o degripez cam odata pe an ca e batrana.Se pare ca e o buba comuina la modelul asta de regulator

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare