momo Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 salutare! sunt nou pe forum si de aceea m-am gandit ca fiind si posesor al unei mazda b2500 aici ar fi cel mai bine de postat topicul meu. dupa cum am spus, am o mazda b2500 din 2001 si as vrea sa ma apuc un pic de ea. avand in vedere ca masina merge f mult pe asfalt vreau sa o pregatesc sa nu-mi fie rusine sa ies si la un offroad. de aceea va intreb ce as putea sa-i fac? o garda la sol marita? scuturi? cauciucuri si jante? ce credeti voi ca ar trebui ca sa iasa o masina cat decat echilibrata din ambele puncte de vedere. astept raspunsuri. multumesc, alex MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: sfaturi modificare Salut si bine ai venit ! :W :cl Intai si intai trebuie, evident, sa-ti stabilesti...bugetul disponibil. Eu as incepe cu niste MT-uri noi. Dupa ce iesi prima oara la noroi cu ea , iti stabilesti cam ce poate masina, cam ce vrei tu de la ea si apoi hotarasti ce-i mai faci. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: sfaturi modificare sal si bine ai venit asa cum a spus colegul astral depinde de bugetul care il ai dar foarte ieftin cum se spune trebuie cauciucuri MT sau AT si inaltarea o faci din barile de torsiune pt scuturi nu ai nevoie de nimic cele actuale sunt foarte bune crede-ma caci acelasi model am si eu si nu am probleme cu ele. schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: sfaturi modificare masina ta este destul de innalta de fabrica. ptr inceput ar trb cauciucuri at sau mt si mai vezi cand iesi in teren. da-mi nr de tel pe PM si ne intalnim maine si vb LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate