Vizitator ego_99 Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Inc-o dat' vin cu mare dorinta mare de ajutor...motor diesel, urmeaza a fi segmentat, curatat, turbo la fel..etc...ce aditiv imi recomandati? exista ceva care sa faca intradevar minuni? :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: dragii nostrii, dragi colegi... Inc-o dat' vin cu mare dorinta mare de ajutor...motor diesel, urmeaza a fi segmentat, curatat, turbo la fel..etc...ce aditiv imi recomandati? exista ceva care sa faca intradevar minuni? :bannana Care sa faca minuni , nu prea cred sa fie. Pune un ulei bun si bagi un Duralube ca sa stai mai linistit. Schimba uleiul si filtrul la timp si nu ar trebui sa ai probleme. Ai motorul de 2800 turbo diesel? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ego_99 Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: dragii nostrii, dragi colegi... da, 2.8 td...de duralube stiu si eu, dar eram curios daca mai sunt alternative...merci oricum :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: dragii nostrii, dragi colegi... Dura Lube este bun,nu iti ia tot consumul si pierderile de ulei dar e bun,eu am folosit la trei masini pana acum (diesel si benzina) si am fost multumit ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: dragii nostrii, dragi colegi... DuraLube e o mare minciuna si nu are nici un efect! Idem toti aditivii idem aditivii de teflon! DuraLube a fost amendat in America dupa ce a fost testat de oficialitati! Zice ca nu contine cloruri dar contine care in motor devine acid sulfuric care distruge nu protejeaza! Marii producatori de ulei nu recomanda nici un aditiv! DuraLube a fost amendat si pentru reclama mincinoasa! Parerea mea aditivii sunt lafel si nu ajuta la nimic! Ulei bun si schimbat cat de des in conditii foarte grle poate chiar LUNAR! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: dragii nostrii, dragi colegi... Tocmai ce-a fost o discutie pe aceasta tema.... viewtopic.php?f=15&t=10889 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate