Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

warn xd9000

HARY

Postări Recomandate

Re: warn xd9000

Clanc-ul se aude in troliu sau in cutia de solenoizi? Daca se aude in cutia de solenoizi atunci sunt contactele imperfecte sau corodate (poti incerca sa ii dai mici socuri cutiei in timp ce tii switchul apasat). Daca se aude in troliu probabil e ceva la frana pe tambur.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fratilor pe troliere merge perfect dar pe detroliere cand merge cand nu merge,se aude clanc clanc si ce sa fie oare?

Astept idei ,sugestii,etc

la detroliere in sarcina.... sau ii dai pur si simplu detroliere fara sa traga nimica ? .... daca nu e in sarcina e de la frana de tambur.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Clanc-ul se aude in troliu sau in cutia de solenoizi? Daca se aude in cutia de solenoizi atunci sunt contactele imperfecte sau corodate (poti incerca sa ii dai mici socuri cutiei in timp ce tii switchul apasat). Daca se aude in troliu probabil e ceva la frana pe tambur

in cutia cu solenoizi se aude ,merci mult

:cl
Link spre comentariu

sunt pe cale sa-mi iau si eu un 9000. nu l-am comandat inca. pareri despre scula imi da cineva? n-as vrea sa arunc banii in vant.

multzam

scula e perfecta m-am troliat la greu,dar ce am avut eu un contact imperfect nu-i o problema grava?

-totusi e WARN!!!

Link spre comentariu

Stie cineva daca selenoizii deW xd 9000 sint la fel cu cei de laW M8000 si daca stit pe careva ce poate face rost? Multumesc

intreaba la MAX!

Link spre comentariu

Stie cineva daca selenoizii deW xd 9000 sint la fel cu cei de laW M8000 si daca stit pe careva ce poate face rost? Multumesc

Da, sunt la fel.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare