HARY Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Fratilor pe troliere merge perfect dar pe detroliere cand merge cand nu merge,se aude clanc clanc si ce sa fie oare? Astept idei ,sugestii,etc :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: warn xd9000 Clanc-ul se aude in troliu sau in cutia de solenoizi? Daca se aude in cutia de solenoizi atunci sunt contactele imperfecte sau corodate (poti incerca sa ii dai mici socuri cutiei in timp ce tii switchul apasat). Daca se aude in troliu probabil e ceva la frana pe tambur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: warn xd9000 Fratilor pe troliere merge perfect dar pe detroliere cand merge cand nu merge,se aude clanc clanc si ce sa fie oare? Astept idei ,sugestii,etc la detroliere in sarcina.... sau ii dai pur si simplu detroliere fara sa traga nimica ? .... daca nu e in sarcina e de la frana de tambur. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 15, 2009 Partajează Postat Aprilie 15, 2009 Re: warn xd9000 si eu am avut aceeasi problema cu 9.5 xp am avut un fir intrerupt.... bafta zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Aprilie 16, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: warn xd9000 Clanc-ul se aude in troliu sau in cutia de solenoizi? Daca se aude in cutia de solenoizi atunci sunt contactele imperfecte sau corodate (poti incerca sa ii dai mici socuri cutiei in timp ce tii switchul apasat). Daca se aude in troliu probabil e ceva la frana pe tambur in cutia cu solenoizi se aude ,merci mult :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: warn xd9000 si eu am avut aceeasi problema cu 9.5 xp am avut un fir intrerupt.... bafta Miroane am incercat si verificat ,curatit peste tot si tot asa se aude in cutia cu solenoizi ce sa fie? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
behashbeu Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: warn xd9000 sunt pe cale sa-mi iau si eu un 9000. nu l-am comandat inca. pareri despre scula imi da cineva? n-as vrea sa arunc banii in vant. multzam Mercedes Gelandewagen. The best. Photo: http://picasaweb.google.com/bogdan.branzas Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Aprilie 25, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: warn xd9000 sunt pe cale sa-mi iau si eu un 9000. nu l-am comandat inca. pareri despre scula imi da cineva? n-as vrea sa arunc banii in vant. multzam scula e perfecta m-am troliat la greu,dar ce am avut eu un contact imperfect nu-i o problema grava? -totusi e WARN!!! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: warn xd9000 ai rezolvat Harry? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: warn xd9000 Si eu am aceeasi problema la Warn xd9000. Nu este o problema chiar grava daca este un contact, dar poate fi si solenoidul de vina. Eu inca nu am desfacut la mine sa vad exact. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Aprilie 25, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: warn xd9000 ai rezolvat Harry? Da am luat pe smirghel sile-am curatit si acum merge super ,trebuie sa fac o etansare cat de cat la carcasa bobinelor ca intra apa. Merci mult dau o bere! :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: warn xd9000 eu am montat cutia in compartimentul motor si am dat cu mastic siliconic.......acum sa vedem cit tine :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: warn xd9000 eu am montat cutia in compartimentul motor si am dat cu mastic siliconic.......acum sa vedem cit tine :grin: Buna idee asa o sa fac si eu! :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex2 Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: warn xd9000 Stie cineva daca selenoizii deW xd 9000 sint la fel cu cei de laW M8000 si daca stit pe careva ce poate face rost? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Mai 9, 2009 Autor Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: warn xd9000 Stie cineva daca selenoizii deW xd 9000 sint la fel cu cei de laW M8000 si daca stit pe careva ce poate face rost? Multumesc intreaba la MAX! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: warn xd9000 Stie cineva daca selenoizii deW xd 9000 sint la fel cu cei de laW M8000 si daca stit pe careva ce poate face rost? Multumesc Da, sunt la fel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate