Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Gura teghii - Varlaam Varlaam Comandau

torpila75

Postări Recomandate

Re: Gura teghii - Varlaam Varlaam Comandau

Noi am fost de mai multe ori si iarna si vara este un traseu usor in perioada asta (iarna extrem zapada de 1-2m in anumite zone se poate trece numai cu cauciucuri superdesumflate si la ralantin ca sa nu ramai in zapada)

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Re: Gura teghii - Varlaam Varlaam Comandau

Salutare!!! Am facut drumul acum doua saptamani cu un Vitara. Nu trebuie neaparat masina 4 x 4 pe timp de vara. Peisajul e superb, din Nehoiu pana la Comandau sunt cam 50 km(sper sa nu gresesc), si se merge pe Basca Mica. Din Comandau se ajunge la Covasna, traseul fiind tot frumos... padure, munte.. Am auzit k s-ar putea ajunge din Gura Teghii spre Naruja - Vrancea.. O sa incerc la vara.. Din drumul ce duce spre Comandau sunt multe trasee cu indicatoare, dar nu am avut timp sa cercetez... k de ex.. Secuiu, Brebu, Zanoaga - Sapte Izvoare, Paraul Lung, Musica, Balescu, Goida...

Pun si o harta. Inca un traseu fain de tot.. Nehoiu - Nehoiasu - Albinari - Cabana Dudu - Catiasi - satul Poienitele...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare