Valentin Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=luRmM1J1sfg varianta originala http://www.youtube.com/watch?v=-Jo4FvpN3_g Sa ne bucuram de ceva frumos si sa ne descretim fruntile mai ales acum ca vin Sfintele Sarbatori de Pasti. Hristos a Inviat! Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! :1 pt. donsoara, o voce exceptionala pe care o vom mai auzi,cu siguranta... Sarbatori fericite! __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! fantastic! trebuia sa o faca la 20 de ani.... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! Asta e ca alea de la linia erotica din Beavis & Buthead ... voce belea in corp de purcea :ha: :ha: :ha: https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! Cel mai bun exemplu despre faptul ca oamenii judeca dupa infatisare ... la prima vedere ... jos palaria ,este o "shining STAR" :1 Cred ca daca la 20 ani avea sansa sa cante .... .... .... .... .... Era deja o legenda pana la varsta asta . Dar stiti cum se spune " It`s never too late" (suna mai bine ca in romana :grin: ) :bravo :bravo :bravo :bravo :bannana ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! Fantastic!!!! M-am uitat si nu-mi vine sa cred nici acum. Bravo ei!!!!!!! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! O alta bucatica de carbune care a devenit "diamant" [youtube:2ukgtl5l] [/youtube:2ukgtl5l] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! Il mai urc odata ca nu merge cel de sus. Cel putin nu merge la mine http://www.youtube.com/watch?v=DelJrP3P7tA Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! Super, BRAVO :bravo :bravo :bravo :bravo In locul tipei si al tipului, la final as fi spus catre sala: ACUM PUTETI SA INCHIDETI GURA, MULTUMESC Super, pacat ca la noi nu sunt spectacole de astea.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! Ce spuneti daca intram un pic si la grupa mica ?? :uameni ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! MULTUMESC TUTUROR :h5 M-iati descretit fruntea ,SUPERBE VOCI intradevar nu aspectul fizic arata talentele unui om sau frumusetea sufleteasca,avem si noi talentele noastre unul dintre ele este COSTEL BUSUIOC sigur ar mai fi si alte talente dar televiziunile nu fac reiting cu asfel de emisiuni asa ca din pacata mai stau ascunse o perioada pina se vor face astfelde emisiuni ... Inca o date :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo !!!!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! cred ca si el isi are locul aici... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! Mai mult decat atat e modul cum stiu altii sa-si descopere si sa-si promoveze valorile.....Show, vibratie, inspiratie, talent, surpriza, recunoastere internationala.....toate ingredientele spre a fi mandru sa fii intr-o astfel de tara.... Bravo lor, felicitari pentru invingatori !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! O voce de Megastar + varianta din Ungaria. 13 ani are pustoaica. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Aprilie 17, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! Se pare ca a mai cantat si inainte http://www.youtube.com/watch?v=jI2Dxkrg ... ture=bz303 Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! Ce spuneti daca intram un pic si la grupa mica ?? :uameni tot aici... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! grupa mijlocie ii admisa ? [youtube:3l3l9v96] [/youtube:3l3l9v96] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! M-am delectat aseara cu fetele.... Excelent Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! daca tot am ajuns la grupa mijlocie,permiteti-mi si mie sa adaug ceva http://www.youtube.com/watch?v=6tRd2C0F ... re=related traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! Fratilor ascultati asta,voce romaneasca aurtentica,nu englezo-americane! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! Eu zic ca toate astea se completeaza, nu se exclud. Singura diferenta notabila e ca restul sunt "live performance", nu inregistrari de studio. Altfel ce e frumos, si la Dumnezeu place! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! daca tot am ajuns la grupa mijlocie,permiteti-mi si mie sa adaug ceva http://www.youtube.com/watch?v=6tRd2C0F ... re=related Frumos ! Dar nu e cam trist? Se incadreaza in autoflagelarea romaneasca ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! De ce e trist? Si de ce autoflagelare? Daca am promova si aici adevarate talente, nu pitzipoance cu decolteu adanc la sani si buci care nu pot lega 2 note fara un calculator, sunt sigur ca am avea si noi asemenea minunatii de aratat. De fapt le si avem, numai ca nu ne laudam cu ele, avem probleme in a alege cine merita promovat si de ce. Cand o sa auzim de Stepan Project in loc sa o vedem pe Nikita ragand la miez de noapte, vom fi pe calea cea buna. Pana atunci pana si fosta nevasta a lui Dragulescu e promovata CA CAntareata, deci e nasol, si ajungem sa fim nevoiti sa admiram florile din curtea altora. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! adevar graiesti Zoli.....imi e greu sa recunosc zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: O voce superba necunoscuta pana acum! Perfect adevarat !!! Nikita cere Romania , in care e presedinte Basescu , care are cel mai scump km. de autostrada din lume si cel mai prost dpdv calitativ , tara in care femeia e scalava la cratita si barbatul smecher la birt ...samd... Domnilor ! Voi sunteti exceptia care confirma regula ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate