Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Sarbatorile pascale sa va aduca fericire, sanatate, sperante si iubire! Vreau sa va doresc tot binele din lume, voua in special, pentru ca aveti, toti fara exceptie, inimi minunate! Vreau sa va spun ca alaturi de voi am trait mai multe clipe de fericire decat credeam ca pot fi traite intr-un mediu artificial - forumistic! Desi ma pricep la vorbe, de multe ori aici mi le-am inghitit sau au pierit in fata spiritului dumneavostra, motiv pentru care va sunt recunoscator mai ales pentru ca am descoperit in voi oameni pe care ii credeam disparuti! Daca taina PASTELUI cuprinde deopotriva suferinta si speranta, deznadejde si iubire, voua va doresc sa nu le cunoasteti niciodata decat pe cele bune....si sunt convins ca ne vom intalni "dincolo" unde ne asteapta prietenii nostri plecati prematur. Nu pot incheia mai bine urarile sufletului meu catre ale voastre decat cu aceste cuvinte, ale Mantuitorului, care mie mi-au ghidat viata: Indrazniti..., nu va temeti! Eu am biruit lumea! (Matei 14, 27; Ioan 16, 33) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT paste fericit si tie bulbare si la toata lumea. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT ADEVARAT A INVIAT ! :rsp :rsp Acest forum :cl sunteti niste oameni minunati , intelegatori , adevarati prieteni . Va doresc un PASTE FERICIT , plin de belsug si de bucurie sufleteasca . tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT Si eu va doresc la toti PRIETENII, un PASTE FERICIT!!! si tot ce va doriti sa se implineasca Numai bine si LA MULTI ANI!!! sunteti niste oameni MINUNATI!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT ADEVARAT A INVIAT si PASTE FERICIT! Nimic mai mult. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolo Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT Va doresc din tot sufletul ,Sarbatori fericite si un Paste fericit alaturi de cei dragi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT Lumina la toata lumea! Sarbatori fericite! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT Multumim pentru urarile anticipate, Bullbar ! Un Paste fericit tuturor ! PS - Mesajul tau suna putin a "la revedere" sau am inteles eu gresit? Sa nu-mi spui ca.... :P REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT Paste fericit tuturor colegilor si prietenilor pe care i`am intalnit in acest loc minunat .... Forum :cl :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 16, 2009 Partajează Postat Aprilie 16, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT ADEVARAT CA A INVIAT DOMNUL NOSTRU ISUS CRISTOS ! Va doresc un Paste Fericit! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT Sarbatori fericite, La multi Bani, fericire, sanatate, virtute si multe succese tuturor celor care sunt aici pe acest forum. Sa ne indrume Dumnezeu catre muuuult bine!!! Hristos a Inviat! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT Adevarat a inviat !!! Sa fim mai buni si mai intelegatori !!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT Sarbatorile pascale sa va aduca fericire, sanatate, sperante si iubire! Vreau sa va doresc tot binele din lume, voua in special, pentru ca aveti, toti fara exceptie, inimi minunate! Vreau sa va spun ca alaturi de voi am trait mai multe clipe de fericire decat credeam ca pot fi traite intr-un mediu artificial - forumistic! Desi ma pricep la vorbe, de multe ori aici mi le-am inghitit sau au pierit in fata spiritului dumneavostra, motiv pentru care va sunt recunoscator mai ales pentru ca am descoperit in voi oameni pe care ii credeam disparuti! Petre, Asta e spiritul pe care am incercat din rasputeri sa il descopar in oameni cu ajutorul acestui forum. Va urez si eu tuturor Sarbatoari Fericite si multa multa sanatate voua si famliilor voastre. Sanatate sa avem ca de restul ne ocupam noi. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT paste fericit! O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT Paste fericit tuturor, alaturi de cei dragi !! PS. petre :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT PASTE FERICIT.............sanatate si numai impliniri..........Doamne ajuta........ :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate,belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii. PASTE FERICIT Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT Paste fericit tuturor prietenilor! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT Alaturi de iepurasul (Clamsi), care s-a aciuat linga mine anul trecut de Paste (si care a "uitat" sa mai mearga de unde a venit), va doresc in pragul Sfintei Sarbatori sa fiti iubiti si sa iubiti. Hristos A Inviat! I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT Un PASTE FERICIT tuturor, sa aveti parte de tot ce va doriti, de tot ce va lipseste, sanatate si succes prin noroaie si in afaceri ! Restul vine oricum de la cei dragi ! HRISTOS A-NVIAT! __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT Fie ca sfintele sarbatori de Paste sa va aduca multa sanatate si fericire si poate cu aceasta ocazie vom deveni mai buni si mult mai ingaduitori cu cei care gresesc .UN PASTE FERICIT TUTUROR!!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carmen Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT Lumina Sfanta a Invierii Domnului sa va aduca implinire in viata, bucurie in suflet, dragoste pentru inima! Sanatate si numai bine! Paste fericit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra!HRISTOS A INVIAT! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT Sarbatori fericite va doresc la toti si pace in suflet! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: HRISTOS A INVIAT ADEVARAT A INVIAT ! PASTE FERICIT VOUA CELOR DIN :cl SI FAMILIILOR VOASTRE! ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate