Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

HRISTOS A INVIAT

Postări Recomandate

Re: HRISTOS A INVIAT

Fie ca aceste zile de Sarbatoare sa va aduca multe bucurii si satisfactii sufletesti! Sa savurati fiecare clipa petrecuta cu cei dragi, fie familie sau prieteni. Numai bine si clipe de neuitat!

"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, incat L.a dat pe Singurul sau FIu, ca oricine crede in El, sa nu piara ci sa aiba viata vesnica! " Ioan 3:16

Sarbatori fericite!

tot respectul pentru cei de pe acest forum,nu sunt de mult timp, dar deja mi.am dat seama ca sunteti oameni deosebititi! :bravo

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ADEVARAT CA A INVIAT ,paste fericit ti-e si la toata familia precum si tuturor apropiatilor ti-e si colegilor nostri de pe forum :h5

schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu

Sarbatori fericite tuturor prietenilor si un calduros Hristos A Inviat.............Paste fericit tuturor........

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397

Link spre comentariu

Adevarat a Inviat!

Cu deosebita satisfactie si multumire sufleteasca am constatat ca acei oameni minunati cu 7 vieti si cu un suflet dar MARE exista cu adevarat! Chiar si aici in aceasta lume virtuala! Sunt acei oameni langa care merita sa traiesti si merita sa te bucuri la maxim de toate momentele petrecute impreuna!

Ce pot sa va doresc ...ce-mi doresc mie sa vi se intample voua si ... Sarbatori fericite si linistite! Asa sa-mi ajute Dumnezeu!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Liniste in suflet,sanatate pentru trup si SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi va doresc tuturor!

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare