Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare tuturor !

Vizitator rusu

Postări Recomandate

Vizitator rusu
Rusen Florin , 23 ani. Student la U.T.C.B. (cam ocupat cu facultatea; ocupa mai mult decat imi imaginam). Am participat pentru prima oara alaturi de GPScu (totodata si varul meu; m-a corupt). Am ramas impresionat de off-road si m-am hotarat ca pana la sfarsitul verii sa nu fiu doar copilot. Posesor de o gargarita(peugeot 206- pt oras) si posibil in viitorul apropiat de un Samurai ca sa intru in rand cu lumea.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salutare tuturor !

:W :cl :h5 De corupt te-am corupt eu , dar in varf de munte te-au corupt Gaganu ,Bullbar si cricti1 . Ai fost un fotograf si tot odata copilotul lui Gaganu jumatate de zii :bravo . Ma bucur ca am reusit sa te aduc si de data asta pe drumul cel bun ! :h5 :1

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

TRADARE, TRADARE SI IAR TRADARE! :ha: Pai bine mah GPScule, dupa ce v-am fost baci si v-am dadacit :care si v-am invatat de bine si v-am imbolnavit cu Patroalele :dr2 , tocmai varu` tau VREA SA-SI IA SAMURAI? :P Auzi, cica vrea sa intre in rand cu lumea :ha: :ha: :ha:

:tr :W U

Link spre comentariu

Tractozaure , daca bugetul lui pentru inceput este mic isi ia samurai . Daca face m-ai multe sacrificii cu siguranta isi ia patrol doar a vazut ce fac patrolurile in teren :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Vizitator rusu

GPScu m-a completat mai bine decat putea eu sa ma exprim. Pana la deznodamant mai. Vedem cum bate vantu si ce imi permite bugetu'. :))

TRADARE, TRADARE SI IAR TRADARE! :ha: Pai bine mah GPScule, dupa ce v-am fost baci si v-am dadacit :care si v-am invatat de bine si v-am imbolnavit cu Patroalele :dr2 , tocmai varu` tau VREA SA-SI IA SAMURAI? :P Auzi, cica vrea sa intre in rand cu lumea :ha: :ha: :ha:

:tr :W U

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare