Vizitator rusu Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Rusen Florin , 23 ani. Student la U.T.C.B. (cam ocupat cu facultatea; ocupa mai mult decat imi imaginam). Am participat pentru prima oara alaturi de GPScu (totodata si varul meu; m-a corupt). Am ramas impresionat de off-road si m-am hotarat ca pana la sfarsitul verii sa nu fiu doar copilot. Posesor de o gargarita(peugeot 206- pt oras) si posibil in viitorul apropiat de un Samurai ca sa intru in rand cu lumea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W :cl :h5 De corupt te-am corupt eu , dar in varf de munte te-au corupt Gaganu ,Bullbar si cricti1 . Ai fost un fotograf si tot odata copilotul lui Gaganu jumatate de zii :bravo . Ma bucur ca am reusit sa te aduc si de data asta pe drumul cel bun ! :h5 :1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Salutare tuturor ! Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Salutare tuturor ! Bine ai venit in :cl bafta multa ............si realizari :h5 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W :cl Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Salutare tuturor ! TRADARE, TRADARE SI IAR TRADARE! :ha: Pai bine mah GPScule, dupa ce v-am fost baci si v-am dadacit :care si v-am invatat de bine si v-am imbolnavit cu Patroalele :dr2 , tocmai varu` tau VREA SA-SI IA SAMURAI? :P Auzi, cica vrea sa intre in rand cu lumea :ha: :ha: :ha: :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Salutare tuturor ! Bine ai venit in :cl Multa bafta Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W samu rules. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Salutare tuturor ! Bine ai venit! Succes cu achizitionarea! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Re: Salutare tuturor ! :h5 :W :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: Salutare tuturor ! Tractozaure , daca bugetul lui pentru inceput este mic isi ia samurai . Daca face m-ai multe sacrificii cu siguranta isi ia patrol doar a vazut ce fac patrolurile in teren :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W GPScu = "micul corupator de minori" Tractozaurul = "pedofil de jeepuri" PS- mana in mana, normal! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W :cl Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W :cl :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carlo 4x4 Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Salutare tuturor ! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Salutare tuturor ! bun venit! :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rusu Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Salutare tuturor ! GPScu m-a completat mai bine decat putea eu sa ma exprim. Pana la deznodamant mai. Vedem cum bate vantu si ce imi permite bugetu'. :)) TRADARE, TRADARE SI IAR TRADARE! :ha: Pai bine mah GPScule, dupa ce v-am fost baci si v-am dadacit :care si v-am invatat de bine si v-am imbolnavit cu Patroalele :dr2 , tocmai varu` tau VREA SA-SI IA SAMURAI? :P Auzi, cica vrea sa intre in rand cu lumea :ha: :ha: :ha: :tr :W U Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rusu Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Salutare tuturor ! Va multumesc toturor pt primirea calduroasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate