Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Concediu la mare, dar nu in tara

cretu

Postări Recomandate

Ma bate gandu sa merg anu asta la mare cu familia. Vreau sa merg cu masina. Pe litoralul romanasc, nu mai vreau. Am cautat ceva prin Grecia si Croatia, dar, ma uit ca si curca in lemne. Multe oferte, dar detalii putine.

Cred ca un sfat de la cineva care o mai fos, si ceva locatii, mi-ar prinde bine. Asi vrea sa merg undeva in a doua jumatate a lui iunie.

Trt sa gasesc ceva, pt ca i-am promis la ficamea ca o luam cu noi in concediu anu asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Concediu la mare, dar nu in tara

Vezi ca este un topic cu un traseu in Croatia facut de cineva de pe forum anul trecut.....baietii au detaliat tot,poze,locatii si poti sa suni si sa ceri detalii,sau PM.....cauta bine in iesiri ca-l gasesti sigur.....este mult mai frumos cu masina in Croatia daca vrei sa te plimbi,vizitezi sa sa faci o mica expeditie......in Turcia recomand daca vrei sa stai la soare si sa ai tot ce-ti doresti la hotel,daca incerci si iesi din zona turistica te sperii dar si asta este o experienta.....eu as alege Croatia,sincer

Cauta topicul ala de anul trecut.....era la expeditii sau la iesiri de w-e,nu mai stiu exact!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

RZV scrie" ai tot ce-ti doresti la hotel,daca incerci si iesi din zona turistica te sperii "

i-mi pare rau,dar cred ca tu nu ai fost in Turcia..... :grin:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Am fost ,si in Turcia si in Tunisia,zona turistica inseamna coasta care este exploatata la maxim si arata super bine,ia sa mergi tu citeva sute de km in interior,sa te plimbi si treci si in partea asiatica si mai stam pe urma de vorba....

App,imediat dupa iesirea de 1mai,plec in Turcia,la Istanbul,3-5 zile intr-o mini vacanta cu masina,stie cineva un hotel ieftinache de 3-4 stele mai central,cu parcare asigurata ca o parcare cu plata si pazita costa 10-20 e /zi si mergi si pe jos de te saturi.....si vrea cineva in Istambul citeva zile?....vizitam partea veche si cumparam timpenii(merg cu iubita),trecem cu bacul sau pe pod in partea asiatica ,pe colinele de vis-a-vis cu vedere superba....moschei,ceva muzeee......

Doritori?

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

Acum am vazut...@zolameister crezi ce vrei prietene,aici nu trebuie sa demonstrez nimik.....eu am incercat sa-l ajut cu un sfat......nu toata lumea este aventuroasa si doritoare de nou si inedit,tu m-ai criticat repede pe mine....vrei niste poze cu pasaportul meu? :P dar repede ca il schimb pt Turcia si nici nu prea mai am loc de vize....app la turci este obligatoriu pasaportul si viza este 10 E/persoana,ai nevoie de acte pt masina daca este in leasing,traducere la consulat a imputernicirii de la leasing.....etc.

Link spre comentariu

Acum am vazut...@zolameister crezi ce vrei prietene,aici nu trebuie sa demonstrez nimik.....eu am incercat sa-l ajut cu un sfat......nu toata lumea este aventuroasa si doritoare de nou si inedit,tu m-ai criticat repede pe mine....vrei niste poze cu pasaportul meu? :P dar repede ca il schimb pt Turcia si nici nu prea mai am loc de vize....app la turci este obligatoriu pasaportul si viza este 10 E/persoana,ai nevoie de acte pt masina daca este in leasing,traducere la consulat a imputernicirii de la leasing.....etc.

nu stiu de ce te-ai enervat...Chiar am crezut ca nu ai fost.Si eu am schimbat pasaport din lipsa locului ptr stampile..,dar mie Turcia mi se pare fascinanta,si cred ca prin declaratia:" ai tot ce-ti doresti la hotel,daca incerci si iesi din zona turistica te sperii "denigrezi un pic tara .Nu crezi?

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

:hi Votez pt CROATIA........ incearca sa rezervi pe un site de imobiliare o vila sau un apartament....preturile sunt sensibil mai mici decat la hotel, iar croatii sunt un popor primitor ( fac niste gratare superbe) :ypu

ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6
Link spre comentariu

Chestia e ca mergem 2 familii cu 2 copii. A mea fata are 4 ani jumate, dar, a nasilor are 2 si juma.

Intradevar, turcia e spectaculoasa. Am fost in 98 cu rucsacu in spate o saptamana. Am ajuns pana la Troia (de fapt asta o fost visu meu). Asi mai merge la turci, dar, sa mai creasca copilu. Totusi e un drum pre lung pana in antalya. La turci mi-o placut haosul ala si zgomotul. E parca altfel. Dar, nu cred ca e inca, pt un copil mic.

Oricum, cand am fost in 98, in Istambul, la o zi dupa ce am plecat eu o fost atentat cu bomba in Piata Baiazid. Chiar unde facusem eu poze.

E o lume salbatica, dar violenta in acelasi timp. E altceva. Iti trebuie nervi si rabdare ca in rest, ai ce vedea la ei. Acolo o sa mai merg in momentul in care pot sa ajund in Capodochia sa vad salasele alea sapate in dealuri si in istambul Sf. Sofia. Cand am ajuns la ea, era inchisa. Era seara.

Link spre comentariu

Eu de trei ani merg in Grecia , in zona Kateryni . Daca nu ai chef de turci (sincer nici eu) e o varianta buna ! Poti sa mergi si fara rezervare (eu asa fac ) , gasesti acolo cazare la greu si daca nu te arunci din prima si la preturi rezonabile !

Cat despre mancare , e ok ! Ca sa nu mai zic ca ajungi cu buletinul si autoritatile grecesti sunt destul de cumsecade cu turistii !

Concediu placut !

Link spre comentariu

mergi in muntenegru

eu merg din 2006 si credema am fost si in Italia,Franta,Tunisia,Croatia si altele si nimic nu se compara cu un concediu adevarat fara multi turisti si o calitate a serviciilor,cazarii,mancarii,apei mult superioara fata de restul

Daca vrei iti spun absolut tot drum ,statiuni,ce sa faci, ce sa nu faci, unde,cum si cat

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

am fost in croatia am facut toata coasta dalmatiei merita singura problema este ca autostrazile sunt destul de costisitoare traseul l-am facut in doua etape prima am stationat in Primosten o localitate superba iar a doua locatie a fost la baska pe insula krk este cea mai frumoasa plaja din croatia din pietre parca slefuite cu mana iar in mare este nisip in rest plajele din croatia sunt din bolovani dar oameni sunt minunati si pe deasupra sunt niste rezervatii naturale de toata frumusetea si grecia este frumoasa parerea mea este ca merita mers indiferent de locatie :h5

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

Eu recomand pt. familii cu copii mici, Neos Marmaras din Grecia. Statiune cu multa liniste si verdeata. Daca vreti plaje retrase (chiar f. retrase) m-ai jos pe aceeasi peninsula la Sarti.

don't worry, be happy
Link spre comentariu

E greu cu copil mic , atata drum (gen Grecia , Turcia) in masina . Daca vrei litoral si calitate in servicii , de ce nu incerci Bulgaria , daca esti putin atent la ce rezervi , ai conditii exceptionale si la numai trei ore cu masina ! Fara sa mai discutam de preturi ...

Eu , pana sa am copilul , faceam Grecia , Turcia , dar de cinci ani merg la mare la Bulgari si e super.

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

iar a doua locatie a fost la baska pe insula krk este cea mai frumoasa plaja din croatia din pietre parca slefuite cu mana iar in mare este nisip :h5

Vezi sa nu patesti ca noi ne oprim in Baska la un champing si hai la receptie sa ne lase sa ne uitam unde o sa stam o saptamina. Receptionera doar ca nu mi-a dat o palma zicind ca ici e FKK (cine dracu stia ce este) si mentionez eram cu 4 copii dupa noi ( si ai prietenilor) :ha: :ha: :ha:

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Salut,

Eu merg in Grecia de trei ani, de fiecare data cu masina.

Am vizitat Corfu pe care o recomand pentru familiile cu copii, am experimentat Zakynthos (un pic mai agitata din punct de vedere al vietii de noapte) si cel mai impresionat am fost de Thassos, care din punct de vedere al drumului e cea mai accesibila.

Niciodata nu am facut rezervare si nici nu am platit mai mult de 50 e/noapte cu mic dejun iar conditiile au fost destul de bune.

Grecii insulari sunt unii din cei mai primitori oameni cu care am intrat vreodata in contact.

Daca vrei detalii, trasee si alte informatii da un PM

Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu

Salut ...Eu am doi copii unul de 6 si unul de 1 si-o luna am fost prin toata europa cu copii .....dar daca vrei la mare poti sa te duci la turci greci si bulgari linistit ,,dapinde de ce doresti sa vezi...si cati bani vrei sa cheltuiesti.....si care este varsta copiilor ca uni au un programm....alti sant mai mari si se adapteaza programului de adult....

iulie parca ziceai este sezon full peste tot ,asa ca aglomeratie mare mon ser....trebuie sa alegi ceva mai retras fara viata de noapte in apropierea hotelului sau pensiuni unde vei dormi.... fiecare tara are frumusetiile ei dar si obicieuri diferite fata de ce stim in mod curent....

Cred ca zona Croatia ,Muntenegru si Grecia este mai aproape de temperamentul nostru si nici nu iti da gaura la buzinar... Turcia un pic mai departe si costuri mai mari la drum dar mai ieftin la mancare decat in alte parti...Bulgari aeste foarte aproape mancare la jumatate fata de tara costuri reduse la cazare tot la jumatate.

Eu am o baza de scufundari la Bulgari de exemplu unde platim 17 euro de persoana cu mic dejun inclus......iar mancare a este super ieftina cu 60 euro mananci 3 zile tot ce vrai. dar este intr-un sat de pescari asa ca nu prea ai ce sa vezi ca turist acolo doar daca vrei liniste.

Grecia este super curata cu multe optiuni de excursii zilnice mai ales daca te duci in insule....feribotul este cam 50 euro/masina si `0-15 euro de persoana ..cazare la greu si pe net. sdar in insule de exemplu mancarea n u este chiar asa de ieftina....

Orice cazare pe continent este mai ieftina daca negociezi direct cu propietarul fara intermediul site-urilor sau agentiilor.

daca masina nu este Ok ai grija ...ca pretul este mai mare decat in tara.... doar la Bulgari este la 1/2 din tara.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

In luna iulie si Bulgaria este ful de romani asa ca daca te-ai saturat de auzul conationalilor dute mai departe......Cred cu tarie bugetul este cel ce dicteaza... iti zic niste locuri in Austria unde cu 60 euro pe noapte ne-am cazat cu cel mai mare adica avea 5 ani ne -au facut patul suplimentar la 10 noaptea si aveai doua mese pe zi in aceasi bani si GRATIS intrarea in Aqua park...

H2O se numea........si am oprit ca am vazut ca era hotel si se facuse tarziu.....

In Grecia de exemplu nu vezi asa ceva sunt altfel de comercianti cu hotel pe marginea unui drum .....

trb sa plec...

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

iar a doua locatie a fost la baska pe insula krk este cea mai frumoasa plaja din croatia din pietre parca slefuite cu mana iar in mare este nisip :h5

Vezi sa nu patesti ca noi ne oprim in Baska la un champing si hai la receptie sa ne lase sa ne uitam unde o sa stam o saptamina. Receptionera doar ca nu mi-a dat o palma zicind ca ici e FKK (cine dracu stia ce este) si mentionez eram cu 4 copii dupa noi ( si ai prietenilor) :ha: :ha: :ha:

mie sincer mi-a placut baska am stat cei drept la pensiune despre camping am vazut o gramada de rulote cei drept foarte multi nemti si nu stiu restul amanuntelor dar m-am fript urit la un restaurant se numeste,, cici bela ,,unde am platit un paltou de specialitati marine 150 euroi imi venea sa-mi trag palme :P

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

Desi am umblat destul pe afara, am vazut multe locuri si am stat la masa cu multi oameni ... lasand la o parte confortul unui megahotel, briza mediteraneana, grandiosul cladirilor din marile capitale europene, curatenia si calitatea service-ului unui regal bucataresc...v-as adresa cateva intrebari in special celor cu posibilitati materiale:

1.Se poate compara ceva din tot ce am enumerat mai sus cu ... vreo cateva zile petrecute in mijlocul naturii in Romania, cu hrana gatita la pirostrii in ceaun, apa de izvor si dormitul in cort?

2.Sunteti siguri ca va cunoasteti atat de bine tara incat putem spune ca ne-am plictisit de ea si ne cautam refugii pe extern?

Desi am avut putine ocazii sa ma despart de viata agitata de la oras din motive independente de mine sa stiti ca as alege oricand varianta romaneasca in detrimentul sejurului pe extern! Si as incepe sa-i arat copilului meu intai tara lui si dupa aia restul ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eu unul nu cred.

Am batut tara in lung si lat.......si peste tot aceasi mentalitate.Daca acum 10 ani erau pensiuni cu cazare de 10 euro acum nu mai gasesti asa ceva desi serviciiile sunt aceleasi....mancarea este mai scumpa pe teritoriul tariii.... gropii si multa mizeria in locurile izolate.. asa cum ti-ai dorii...... caini vagabonzii si te gandestii daca poti lasa copii sa se joace ... si care izvoare??/??

ca mai toate sunt imprejmuite.....aaa am avut alta surpiza cand m-am dus sa-i arat baiatului vulcanii noroiosi si a trbuit sa platesc bilet de intrare in asa zisa rezervatie .......pl...au pus acolo o pensiune sii zice rezervatie si pentru natura nu au facut nimic ci doar pentru a colecta taxe ,o parcare si o ghereta pentru bilete......In unele locuri palinca cu care ne mandrim are pret dublu fata de un wisky.........cu ceaunul si pirostriii o sa ai surpriza sa vina paduraru sa-ti de-a amenda ca nu respectii distanta de siguranta impotriva incendiilor.... hahaha ce tara frumosaa.....

S-ar putea sa mai gasesti locuriii nu zic nu dar trebuie umblat in zone nu prea des populate fara centre urbane sau aglomerari urbane majore in apropiere ,caci departarea de aceste zone aduce si oameni fara dorinta de invutire peste noapte .si cu bunul simt inca nealtaerat...

Astept sa imi spuna si mie cineva de astfel de zone in aceasta tara sa pot sa-mi schimb optica...cea de mult scrbita de guvernntii nostrii ...si pe care uni dintre noi dorim sa-i depasim in asfel de ..........

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

pai decat ...iti dau un exempluu dacat sa ma duc din Bucuresti la Brasov mai bine ma duc la Velikotarnovo in Bulgaria cai mai frumos mai ieftin si nu asa aglomerat fara muzica tare data din masina...de te surzeste pe tine .......oras vechi ai ce sa vezi....

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare