dalmatianul Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Concediu la mare, dar nu in tara intradevar si tara noastra ce a mai ramas din ea este frumoasa dar sa stiti ca nu se compara inca serviciile cu locatiile externe si de multe ori sincer nu mai ai chef de gatit si cautat lemne pt foc si asa mai departe mai trebuie si din cind in cind cite un rasfat macar o data pe an si eu sunt adeptul cortului dar cind deja ai copil mic si poate te mai prinde si o furtuna incerca sa-i explici acestuia ce frumoasa este romania :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Concediu la mare, dar nu in tara @Yonutz Generatorul era la locul lui !!! Domnilor , eu am glumit ! In Romania sunt locuri superbe si oameni minunati (mai putin in sud) , totodata neexplorate . Daca esti cu cortul (cum am fost eu in toata tara si Europa alocuri ) si tuna , copilul o sa invete ce e ala tunet !!! ceea ce e OK . Mai rau e cand o sa intri pe scara blocului , o sa vada seringi si o sa intrbe daca acolo e spital ! eee raspunde la asta ... pentru munte de preferat Romania , pentru mare ma abtin ... https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xtz_06 Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Concediu la mare, dar nu in tara Am fost ,si in Turcia si in Tunisia,zona turistica inseamna coasta care este exploatata la maxim si arata super bine,ia sa mergi tu citeva sute de km in interior,sa te plimbi si treci si in partea asiatica si mai stam pe urma de vorba.... App,imediat dupa iesirea de 1mai,plec in Turcia,la Istanbul,3-5 zile intr-o mini vacanta cu masina,stie cineva un hotel ieftinache de 3-4 stele mai central,cu parcare asigurata ca o parcare cu plata si pazita costa 10-20 e /zi si mergi si pe jos de te saturi.....si vrea cineva in Istambul citeva zile?....vizitam partea veche si cumparam timpenii(merg cu iubita),trecem cu bacul sau pe pod in partea asiatica ,pe colinele de vis-a-vis cu vedere superba....moschei,ceva muzeee...... Doritori? daca ai nevoie de cazare spune-mi. eu am o agentie de turism... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Concediu la mare, dar nu in tara Am copil de 1.5 ani ...Si stii ceva: apreciaza de 100x mai mult joaca in aer liber decat sa stea inchis intr-o camera de hotel de 15 stele! Si sincer ...si eu la fel, chiar daca voi fi nevoit sa-mi prepar hrana pa pirostrii! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Aprilie 23, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Concediu la mare, dar nu in tara No, hai nu va certati. La cort inca nu am dus-o pe asta mica a mea, dar, va merge in curand. Pt munte, voi alege mereu Romania. Dar, exclus zonele turistice. Imi place muntele de mic si mersu cu cortu e una dintre micile mele placeri. Vreau la mare dar nu la noi, pt ca, vreau sa stiu pentru ce platesc. NU imi place sa imi arunc banii pe nimic. Vreau la greci, pt ca acolo pot sa vad si altceva decat mizerie si nesimtire. Totusi, au avut o civilizatie la care altii nici macar nu au visat. Din toate spuse de catre voi, au ramas pe moment 2 locatii. Thasos sau Sithohia - Neos Marmaras. Urmeaza sa gasim locatia adecvata si sa facem rezervarea. O sa-i contactez pe PM pe colegii care au spus ca au fost prin zonele alea. Poate e mai simplu cand ma duc la fix. Romania e frumoasa. E foarte frumoasa. Dar, pacat ca de foarte multe ori pot sa spun asta doar pt ca e tara mea si traiesc aici. Uneori parca imi pare rau ca e locuita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Concediu la mare, dar nu in tara acum zic si eu....exact ca Yonutz...mergeti cu cortul prin tara......recomand cu caldura traseul Cincsor-Cincu-Dealul Mare(asa aflati unde este centrul tarii)-Agnita-Mosna-Medias....vizitati bisericile fortificate....aflatile povestea....si veti ramane surprinsi....placut de cele aflate :grin: am umblat mult in Europa...dar sa stiti ca cel mai bine tot prin locurile noaste m-am simtit...profitati de ele atat cat se mai poate...ptr ca vor ajunge si la noibinefacerile vestului....si nu ne vom mai putea da jos de pe asfalt asa usor ca pana acum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Concediu la mare, dar nu in tara Am fost ,si in Turcia si in Tunisia,zona turistica inseamna coasta care este exploatata la maxim si arata super bine,ia sa mergi tu citeva sute de km in interior,sa te plimbi si treci si in partea asiatica si mai stam pe urma de vorba.... App,imediat dupa iesirea de 1mai,plec in Turcia,la Istanbul,3-5 zile intr-o mini vacanta cu masina,stie cineva un hotel ieftinache de 3-4 stele mai central,cu parcare asigurata ca o parcare cu plata si pazita costa 10-20 e /zi si mergi si pe jos de te saturi.....si vrea cineva in Istambul citeva zile?....vizitam partea veche si cumparam timpenii(merg cu iubita),trecem cu bacul sau pe pod in partea asiatica ,pe colinele de vis-a-vis cu vedere superba....moschei,ceva muzeee...... Doritori? daca ai nevoie de cazare spune-mi. eu am o agentie de turism... :grin: Am gasit,multam fain ,tot ag din Buc,235E din 05.05-10.05 ,3 stelute ,acceptabil ca locatie cu parcare pt auto si mic dejun inclus in zona veche. App de discutiile cu afara sau acasa....nicaieri nu-i ca acasa,nimik nu se compara cu cortul,mincare la foc de lemne,aer curat si verdeata multa imprejur :grin: Din pacate ,nu multi gusta asta,vad doar mizerie,care este,e foarte adevarat,disconfort si faptul ca nu au chelner..... :ha: Eu am un loc la Bv unde merg cu cortul regulat,este la fix 10 km de dn,arata super si stiti ceva? se face curat si inainte si dupa iesire.....de ceva timp am inceput sa facem numai dupa.....a-ti incercat? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Concediu la mare, dar nu in tara Si copacii erau rupti de la o avalansa....... Si astea sunt poze de la locatia de linga Brasov...undeva linga Maierus..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Concediu la mare, dar nu in tara amintiri din delta...cu cortul zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Concediu la mare, dar nu in tara @sorine: pana unde ai reusit sa ajungi cu masina in delta? http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Concediu la mare, dar nu in tara pina dincolo de maliuc...dar daca e uscat se poate ajunge si cu dacia de paste anul trecut a plouat si am fost foarte aproape sa cad de pe dig in apa....sa vad daca am poze zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Concediu la mare, dar nu in tara Deacord cu Yonutz,cand vine vorba de munte ROMANIA ofera multe,daca vrei la mare(servicii ca in Turcia nu gasesti la greci nici la croati...turcii sunt pe primul loc la capitolul servicii)si recomand Kusadasi(acelasi lucru ca si Antalya numai ca mai acceptabil la pret si mai linistit) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iunie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2009 Re: Concediu la mare, dar nu in tara Gata, am stabilit unde mergem, si am facut si rezervarea. Thassos. Dar, am o mica intrebare: cum este drumul pe ruta Moravita- Serbia-Macedonia-Grecia? Respectiv, care ar fi viteza legala pe la sarbi si taxele de autostrada. merg noaptea si am hotarat ca pe autostrada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate