Vizitator florin75 Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Am plecat impreuna cu Mihai din sibiu, spre Paltinis, de unde am apucat "drumul" spre vf. Cindrel 2244 m. alt. Am pus ghilimele deoarece de la un moment dat nu am mai mers pe drum. De la varf am coborat direct in Oasa, apoi spre Obarsia Lotrului unde am campat. Apoi banala dar spectaculoasa Transalpina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Foarte frumos, o ruta clasica pe care ar trebui sa o aiba in CV orice posesor de 4x4 !... :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 super baieti ! ma bucur ca mai ies si posesori de aro :10 mai baga pozeeee Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 ati coborit in seaua Steflesti si pe valea Frumoasa pina la intersectia cu obirsia lotrului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator florin75 Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 ati coborit in seaua Steflesti si pe valea Frumoasa pina la intersectia cu obirsia lotrului? Sincer habar nu am, dar cred ca nu! De pe vf Cindrel am apucat un drum spre vest, care a tinut pana la o stana si apoi a disparut cu totul. La marginea padurii am gasit un loc pe care-l folosesc tractoarele taietorilor de lemne sa traga bustenii in drum, si am reusit sa coboram la un forestier care ne-a scos chiar in coada lacului de la Oasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator florin75 Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 super baieti ! ma bucur ca mai ies si posesori de aro :10 mai baga pozeeee Ies si ei, nu sunt eu cel mai bun exemplu! Multi tac si le fac! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 ati coborat pe curpat; mare sau mic doar voi stiti. cum e drumu ca sambata mergem mai multi pe acolo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Sa traiasca ai nostrii !!! Faina treaba si felicitari. Poze beton. Drumul care v-a scos in coada lacului este D.F. Curpat P.S. Florine astept..provincia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Super fain !!! Am ales si eu traseul asta acum 2 sapt, dar din pacate fara urcarea catre Cindrel, sau mai exact fara sa gasesc drumul .... Am uitat/incurcat indicatiile lui Mihai, si am ajuns intr-o fundatura in padure :hw Asa ca m-am intors catre Oasa, ca se facea tarziu ... Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Frumoasa tura,bravo 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 foarte fain.daca gaseati si ceva noroi........... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 Foarte fain,dar cine imi explica si mie de unde pana unde tine Transalpina,ca am tot auzit vorbindu-se si habar n-am s-o gasesc pe harta. :?: 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 normal o sa gasesti pe harta un drum judetean de la Sebes la Novaci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 E ditamai drumul national .... DN 67C Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 sar'mana am inteles 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 sar'mana am inteles bai Vlade ce pazeste G.P.S. ul ala al tau :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 Nu stie saracu,tre sa invete :D 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 Ce fel de gps ai? Daca ai pda cu gps foloseste Gps Tuner. Programul iti permite sa incarci harti jpg in pda si sa navighezi. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator florin75 Postat August 16, 2007 Partajează Postat August 16, 2007 Foarte fain,dar cine imi explica si mie de unde pana unde tine Transalpina,ca am tot auzit vorbindu-se si habar n-am s-o gasesc pe harta. :?: Din Sugag pana in Ranca. Banal drumul pana la Obarsie daca se vine dinspre Sebes. Mai spectaculos de la Obarsie pana in Pasul Urdele. Mult mai interesant de explorat variantele care se desprind din drumul principal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Ce fel de gps ai? Daca ai pda cu gps foloseste Gps Tuner. Programul iti permite sa incarci harti jpg in pda si sa navighezi. Am un Motorola A925 cu Symbian,si am instalat pe el un soft de genul cum zici tu.Am incarcat pe el hartile topo,doar ca am avut timp sa calibrez doar jumatatea de vest a tarii. 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 ati coborit in seaua Steflesti si pe valea Frumoasa pina la intersectia cu obirsia lotrului? nu am coborat pe acolo ca masina lui florin nu era destul de inalta si era riscu sa ramana suspendat pe bolovani (traseu e super eu am urcat pe acolo si ma-m simtit super pe bolovani (dintro usa in alta) :bleah :h5 aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Super fain !!! Am ales si eu traseul asta acum 2 sapt, dar din pacate fara urcarea catre Cindrel, sau mai exact fara sa gasesc drumul .... Am uitat/incurcat indicatiile lui Mihai, si am ajuns intr-o fundatura in padure :hw Asa ca m-am intors catre Oasa, ca se facea tarziu ... am vorbit si la sibiu si pe net dar nu ai da un semn de viata in ruptu capului nu de alta dar si mie miar place sa ma mai plimb cu mai multe masini sa mai descopar noi trasee :grin: :grin: aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 17, 2007 Partajează Postat August 17, 2007 Super fain !!! Am ales si eu traseul asta acum 2 sapt, dar din pacate fara urcarea catre Cindrel, sau mai exact fara sa gasesc drumul .... Am uitat/incurcat indicatiile lui Mihai, si am ajuns intr-o fundatura in padure :hw Asa ca m-am intors catre Oasa, ca se facea tarziu ... am vorbit si la sibiu si pe net dar nu ai da un semn de viata in ruptu capului nu de alta dar si mie miar place sa ma mai plimb cu mai multe masini sa mai descopar noi trasee :grin: :grin: mai omule cind ai chef de iesiri offff da si tu un tignal sar putea sa te aud :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 am vorbit si la sibiu si pe net dar nu ai da un semn de viata in ruptu capului nu de alta dar si mie miar place sa ma mai plimb cu mai multe masini sa mai descopar noi trasee :grin: :grin: Problema e ca acum 2 sapt nu era "iesire de weekend", ci a fost un traseu mai lung, cu Transalpina, Lacul Petrimanu, mai multe zile, in loc de concediu :P Si .... ai dreptate, m-am obisnuit sa merg singur ... :bi Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat August 19, 2007 Partajează Postat August 19, 2007 am vorbit si la sibiu si pe net dar nu ai da un semn de viata in ruptu capului nu de alta dar si mie miar place sa ma mai plimb cu mai multe masini sa mai descopar noi trasee :grin: :grin: Problema e ca acum 2 sapt nu era "iesire de weekend", ci a fost un traseu mai lung, cu Transalpina, Lacul Petrimanu, mai multe zile, in loc de concediu :P Si .... ai dreptate, m-am obisnuit sa merg singur ... :bi si eu tot singur merg dar o regula de aur a offroadului spune sa nu pleci singur pe munte si ca o chestie acelasi traseu lam facut si eu doar ca eu am trecut de pe transalpina peste creasta si am ajuns deasupra la lacul petrimanu la lacu galbenu cu intoarcere pe la voineasa(drumul de macadam cel vechi valea frumoasei si de pe seaua steflesti sus pe cindrelu din nou si coborare pe la cabana craciuneasa ) tot in loc de concediu aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate