mihai aro Postat August 19, 2007 Partajează Postat August 19, 2007 Super fain !!! Am ales si eu traseul asta acum 2 sapt, dar din pacate fara urcarea catre Cindrel, sau mai exact fara sa gasesc drumul .... Am uitat/incurcat indicatiile lui Mihai, si am ajuns intr-o fundatura in padure :hw Asa ca m-am intors catre Oasa, ca se facea tarziu ... am vorbit si la sibiu si pe net dar nu ai da un semn de viata in ruptu capului nu de alta dar si mie miar place sa ma mai plimb cu mai multe masini sa mai descopar noi trasee :grin: :grin: mai omule cind ai chef de iesiri offff da si tu un tignal sar putea sa te aud :D acu eu pot sa-ti dau un semnal ca nu ma doare telefonu da tu esti de prin timisoara eu din sibiu ( sau e ceva ce ascuns si eu nu stiu) aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 si eu tot singur merg dar o regula de aur a offroadului spune sa nu pleci singur pe munte si ca o chestie acelasi traseu lam facut si eu doar ca eu am trecut de pe transalpina peste creasta si am ajuns deasupra la lacul petrimanu la lacu galbenu cu intoarcere pe la voineasa(drumul de macadam cel vechi valea frumoasei si de pe seaua steflesti sus pe cindrelu din nou si coborare pe la cabana craciuneasa ) tot in loc de concediu De pe transalpina ai luat-o direct catre Petrimanu putin inainte de Ranca? Eu am luat-o spre Baia de Fier / Polovragi, si apoi Cheile Oltetului (superb) si inainte catre Petrimanu (cam naspa drumul - in sensul de fff ingust ) si Voineasa .... Acum imi pare rau ca nu te-am sunat, bine, nici n-am prea iesit o perioada, ai vazut si tu ca eram cu un cauciuc "schiop". Si din pacate lunea viitoare plec din tara pt mai mult timp (trebuia sa plec ieri :D ), dar daca ai chef de ceva pe weekend, hai sa mai povestim pe pm, sa nu stricam de tot topicul... Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 De pe transalpina ai luat-o direct catre Petrimanu putin inainte de Ranca? cam pe acolo, nu vrei sa stii ce frumos traseu :tr aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 21, 2007 Partajează Postat August 21, 2007 din Voineasa se poate ajunge in Sadu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 stiu da am vrut sa incerc odata din voineasa si oameni de la padure (ce taiau lemne) miau spus ca e surupat intrun loc drumul si nu se putea trece,am sa incerc si eu anu asta poate aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dilbert Postat Iulie 13, 2008 Partajează Postat Iulie 13, 2008 Re: Cindrel-transalpina Salut, as vrea si eu sa aflu pe unde se ajunge cel mai simplu pe vf. Cindrel: prin Poiana Gaujoara & vf. Batrana sau din drumul acela forestier spre Rozdesti/Gatul Berbecului direct in Batrana ? Multumesc anticipat, Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Iulie 13, 2008 Partajează Postat Iulie 13, 2008 Re: Cindrel-transalpina M-am intalnit si eu cu baietii cu ARO dar si cu cei din TuaregExperience si.... cu Toyota lor fermecata! Pe unde ati luato sa iesiti pe Vf Cindrel, ca asta chiar ma tenteaza! Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitsu Postat Iulie 18, 2008 Partajează Postat Iulie 18, 2008 Re: Cindrel-transalpina Frumos traseu anul trecut am facut DN 67 C dar mai este un traseu f frumos care pleaca din Cheile Oltetului si ajunge intre cele doua baraje Petrimanu si Galbenu, dar inainte de a incepe coborarea catre baraje sunt doua drumuri unul in stanga si altul in dreapta, ce mergeau pe varfurile muntilor stie cineva ceva despre aceste drumuri de unde vin si unde se duc,pt ca pe mine ma mananca sa ma duc intrun wechend sa aflu mai multe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dilbert Postat Iulie 18, 2008 Partajează Postat Iulie 18, 2008 Re: Cindrel-transalpina Salutari, am analizat pe harta si in Google Earth niste modalitati de a ajunge la Vf. Cindrel, respectiv pe creasta. Vroiam sa intreb daca au mai fost facute si ce grad de dificultate au in conditii uscate. Dupa datele de inclinare, nici un traseu nu pare extrem. Cheile Cibinului --> Poiana Gaujoara --> Vf. Batrana Drumul forestier Oncesti-Rozdesti (Stana Batrana Mica&Mare) --> Vf. Batrana facut de Mihai Aro Rozdesti --> Vf. Rozdesti Cheile Cibinului --> Niculesti --> Vf. Niculesti sau Vf. Serbanei Cheile Cibinului --> Niculesti --> Cab. Cindrel --> Vf. Canaia Steflesti --> Vf. Cindrel Steflesti --> Vf. Frumoasa Bistra --> Culmea Gaujoara --> Vf. Frumoasa Lac Oasa --> Curpatu Mare --> Stana Serbota --> Vf. Serbota Lac Oasa --> Curpatu Mic --> Stana Domnilor --> Vf. Serbota N-am crezut niciodata ca Mt. Cindrel se preteaza asa de bine offroadului. Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 Re: Cindrel-transalpina Salutari, am analizat pe harta si in Google Earth niste modalitati de a ajunge la Vf. Cindrel, respectiv pe creasta. Vroiam sa intreb daca au mai fost facute si ce grad de dificultate au in conditii uscate. Dupa datele de inclinare, nici un traseu nu pare extrem. Cheile Cibinului --> Poiana Gaujoara --> Vf. Batrana Drumul forestier Oncesti-Rozdesti (Stana Batrana Mica&Mare) --> Vf. Batrana Rozdesti --> Vf. Rozdesti Cheile Cibinului --> Niculesti --> Vf. Niculesti sau Vf. Serbanei Cheile Cibinului --> Niculesti --> Cab. Cindrel --> Vf. Canaia Steflesti --> Vf. Cindrel Steflesti --> Vf. Frumoasa Bistra --> Culmea Gaujoara --> Vf. Frumoasa Lac Oasa --> Curpatu Mare --> Stana Serbota --> Vf. Serbota Lac Oasa --> Curpatu Mic --> Stana Domnilor --> Vf. Serbota N-am crezut niciodata ca Mt. Cindrel se preteaza asa de bine offroadului. Radu eu am fost de cateva ori pe varf si sunt doar cateva portiuni mai dificile si traseul se poate face din mai multe parti -paltinis -spre gatul berbecului dupa ce ai iesit din padure treci de o cabana a ocolului silvic si o bariera la vreo 500m se face un drum in dreapta urci pana sus apoi cand incepi sa cobori o sa vezi spre stanga un drum slab vizibil ce urca pe deal mergi pana la refugiul canaia apoi pe linga refugiu drept in sus(putin cam abrupt) pe o poteca pe care o urmezi pana pe varf, apoi stanga printre sneapan (brad mai mic) si tot in sus (grija la stanci si inclinatii laterale) apoi nu mai ai decat de coborat un pic sa poti urca pe vf. cindrelu (mai sunt si alte trasee dar dupa mine ast-i cel mai usor (daca vrei ajutor sunt in sibiu mihai 0744 768697) aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dilbert Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 Re: Cindrel-transalpina Salut, multumesc pentru descriere, am updatat sus la drumuri cel facut de tine. Alte variante ? Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: Cindrel-transalpina eu am urcat pe curpat, dar nu stiu care...mare sau mic din saua steflesti a urcat sorin melente cu o toyota; aici e mai greu ca-s bolovani si inclinatii nedorite :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate