Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cindrel-transalpina

Vizitator florin75

Postări Recomandate

Super fain !!!

Am ales si eu traseul asta acum 2 sapt, dar din pacate fara urcarea catre Cindrel, sau mai exact fara sa gasesc drumul ....

Am uitat/incurcat indicatiile lui Mihai, si am ajuns intr-o fundatura in padure :hw

Asa ca m-am intors catre Oasa, ca se facea tarziu ...

am vorbit si la sibiu si pe net dar nu ai da un semn de viata in ruptu capului nu de alta dar si mie miar place sa ma mai plimb cu mai multe masini sa mai descopar noi trasee :grin: :grin:

mai omule cind ai chef de iesiri offff da si tu un tignal sar putea sa te aud :D

acu eu pot sa-ti dau un semnal ca nu ma doare telefonu da tu esti de prin timisoara eu din sibiu ( sau e ceva ce ascuns si eu nu stiu)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si eu tot singur merg dar o regula de aur a offroadului spune sa nu pleci singur pe munte si ca o chestie acelasi traseu lam facut si eu doar ca eu am trecut de pe transalpina peste creasta si am ajuns deasupra la lacul petrimanu la lacu galbenu cu intoarcere pe la voineasa(drumul de macadam cel vechi valea frumoasei si de pe seaua steflesti sus pe cindrelu din nou si coborare pe la cabana craciuneasa ) tot in loc de concediu

De pe transalpina ai luat-o direct catre Petrimanu putin inainte de Ranca?

Eu am luat-o spre Baia de Fier / Polovragi, si apoi Cheile Oltetului (superb) si inainte catre Petrimanu (cam naspa drumul - in sensul de fff ingust ) si Voineasa ....

Acum imi pare rau ca nu te-am sunat, bine, nici n-am prea iesit o perioada, ai vazut si tu ca eram cu un cauciuc "schiop". Si din pacate lunea viitoare plec din tara pt mai mult timp (trebuia sa plec ieri :D ), dar daca ai chef de ceva pe weekend, hai sa mai povestim pe pm, sa nu stricam de tot topicul...

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

• 10 luni mai târziu...

Re: Cindrel-transalpina

Salut,

as vrea si eu sa aflu pe unde se ajunge cel mai simplu pe vf. Cindrel: prin Poiana Gaujoara & vf. Batrana sau din drumul acela forestier spre Rozdesti/Gatul Berbecului direct in Batrana ?

Multumesc anticipat,

Radu

Link spre comentariu

M-am intalnit si eu cu baietii cu ARO dar si cu cei din TuaregExperience si.... cu Toyota lor fermecata!

Pe unde ati luato sa iesiti pe Vf Cindrel, ca asta chiar ma tenteaza!

Nicky

Land Rover Discovery 200 Tdi

http://www.calatorsauturist.ro/

Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea

Link spre comentariu

Frumos traseu anul trecut am facut DN 67 C dar mai este un traseu f frumos care pleaca din Cheile Oltetului si ajunge intre cele doua baraje Petrimanu si Galbenu, dar inainte de a incepe coborarea catre baraje sunt doua drumuri unul in stanga si altul in dreapta, ce mergeau pe varfurile muntilor stie cineva ceva despre aceste drumuri de unde vin si unde se duc,pt ca pe mine ma mananca sa ma duc intrun wechend sa aflu mai multe

Link spre comentariu

Salutari,

am analizat pe harta si in Google Earth niste modalitati de a ajunge la Vf. Cindrel, respectiv pe creasta. Vroiam sa intreb daca au mai fost facute si ce grad de dificultate au in conditii uscate. Dupa datele de inclinare, nici un traseu nu pare extrem.

Cheile Cibinului --> Poiana Gaujoara --> Vf. Batrana

Drumul forestier Oncesti-Rozdesti (Stana Batrana Mica&Mare) --> Vf. Batrana facut de Mihai Aro

Rozdesti --> Vf. Rozdesti

Cheile Cibinului --> Niculesti --> Vf. Niculesti sau Vf. Serbanei

Cheile Cibinului --> Niculesti --> Cab. Cindrel --> Vf. Canaia

Steflesti --> Vf. Cindrel

Steflesti --> Vf. Frumoasa

Bistra --> Culmea Gaujoara --> Vf. Frumoasa

Lac Oasa --> Curpatu Mare --> Stana Serbota --> Vf. Serbota

Lac Oasa --> Curpatu Mic --> Stana Domnilor --> Vf. Serbota

N-am crezut niciodata ca Mt. Cindrel se preteaza asa de bine offroadului.

Radu

Link spre comentariu

Salutari,

am analizat pe harta si in Google Earth niste modalitati de a ajunge la Vf. Cindrel, respectiv pe creasta. Vroiam sa intreb daca au mai fost facute si ce grad de dificultate au in conditii uscate. Dupa datele de inclinare, nici un traseu nu pare extrem.

Cheile Cibinului --> Poiana Gaujoara --> Vf. Batrana

Drumul forestier Oncesti-Rozdesti (Stana Batrana Mica&Mare) --> Vf. Batrana

Rozdesti --> Vf. Rozdesti

Cheile Cibinului --> Niculesti --> Vf. Niculesti sau Vf. Serbanei

Cheile Cibinului --> Niculesti --> Cab. Cindrel --> Vf. Canaia

Steflesti --> Vf. Cindrel

Steflesti --> Vf. Frumoasa

Bistra --> Culmea Gaujoara --> Vf. Frumoasa

Lac Oasa --> Curpatu Mare --> Stana Serbota --> Vf. Serbota

Lac Oasa --> Curpatu Mic --> Stana Domnilor --> Vf. Serbota

N-am crezut niciodata ca Mt. Cindrel se preteaza asa de bine offroadului.

Radu

eu am fost de cateva ori pe varf si sunt doar cateva portiuni mai dificile si traseul se poate face din mai multe parti

-paltinis -spre gatul berbecului dupa ce ai iesit din padure treci de o cabana a ocolului silvic si o bariera la vreo 500m se face un drum in dreapta urci pana sus apoi cand incepi sa cobori o sa vezi spre stanga un drum slab vizibil ce urca pe deal mergi pana la refugiul canaia apoi pe linga refugiu drept in sus(putin cam abrupt) pe o poteca pe care o urmezi pana pe varf, apoi stanga printre sneapan (brad mai mic) si tot in sus (grija la stanci si inclinatii laterale) apoi nu mai ai decat de coborat un pic sa poti urca pe vf. cindrelu (mai sunt si alte trasee dar dupa mine ast-i cel mai usor (daca vrei ajutor sunt in sibiu mihai 0744 768697)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare