watcher Postat Aprilie 17, 2009 Partajează Postat Aprilie 17, 2009 Mi-am luat un LC120, care va fi folosit mai mult pe astfalt, ajutati-ma va rog cu urmatoarele sugestii referitoare la punctele de mai jos si specificati si ordinea: 1. Anvelope 2. Troliu 3. Snorkel 4. Slidere 5. Amortizoare 6. Bara fata Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 la pct 1: uita-te la jantele DOTZ, problema cu etrierii am avut-o si eu al meu hilux, la ei am gasit jante care sa intre. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Pt sa pune troliu uitate pe un suport pt bara originala, problema cu bare pt 120 este acelas ca pt Vigo, iese prea mult si trebuie se tai ceva, adica numai se poate pune bara originala inapoi (vorbesc de bare care cunosc eu :roll: ). Uite suport pt troliu: http://www.afn.pt/v3/print.php?referencia=4925 Si: http://www.afn.pt/v3/uploads/esquemas/4925.pdf Pt inaltare cred ca OME este o singura solutia, dar ma interesez... Cauciucuri gasesti ceva la InsaTurbo pe 17" profil Dakar (replica BFG MT) :grin: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 18, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Sunt 100% sigur ca nu e singura optiune OME :-) : http://www.4wd1.com/prado_e.htm#shocks si am mai citit si de coilovere de la bilstein ... Intrebarea e 'care o fi cea mai buna idee?' Rotty si-a bagat troliul in bara de plastic originala (poate au taiat ceva ? - asteptam sa ne lamureasca :-) ) Tinand cont ca o sa mearga mai mult pe asfalt, as prefera sa nu iau resapate. Da chiar - am uitat sa intreb, MAXXIS nu cumva sunt resapate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 la gume eu zic sa mergi pe TOYO...la patrol e cam peste mana :grin: http://www.offroaders.com/tech/AT-MT-Ti ... ountry.htm bighorn am eu pe patrol si merg f bine..nu sunt resapate, sunt made in taiwan :app Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Tinand cont ca o sa mearga mai mult pe asfalt, as prefera sa nu iau resapate. Da chiar - am uitat sa intreb, MAXXIS nu cumva sunt resapate? au performantele celor noi:http://www.insaturbo.com/tecno.jsp O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Mi-am luat un LC120, care va fi folosit mai mult pe astfalt, ajutati-ma va rog cu urmatoarele sugestii referitoare la punctele de mai jos si specificati si ordinea: 1. Anvelope - TOYO 2. Troliu - oscileaza intre Superwinch si T-MAX EWO 3. Snorkel Safari snorkel daca vrei aspect sau airflow sau de la Worldscape daca vrei sa ai snorkel si atat! 4. Slidere 5. Amortizoare OME! 6. Bara fata se poate face una custom exact asa cum doresti ...trebuie doar sa gasesti modelul pe net! Multumesc consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Gume isti recomand Cooper Discoverere STT in state sunt cotate peste BF MT eu sunt foarte multumit de ele. Troliu intra in bara stock fara probleme mergi la Traco si te rezolva. Suspensie nu vad de ce vrei sa o schimbi daca zici mai mult merge pe sosea oricum nu cred ca va merge la extrem. Sa o schimbi numai daca vrei sa bagi ceva cauciucur mai mari pe masina. bara fata din cate m-am uitat eu sunt unele belea la ARB insa da pui bara si troliu atunci trebuie si suspensie. snorkel hai sa fim seriosi cu masina norma poti trece prin vad de apa de 70 cm ce vrei sa o faci anfibie. Daca vrei sa pui gume mai mari o sa trebuiasca sa schimbi si rapoartele in grupuri, sa pui si alte jenti cu si lucrurile incep sa se complice. In primul rand ar trebui sa te hotarasti ce vrei (sau ce vrea taicatu) de la masina. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 A am uitat de slidere da aicu sunt de acord iti trebuie ceva mai bun decat e pe masina as recomanda totusi ARB sau ASFIR insa poti sa le faci si la Traco, am vazut unele chiar belea facute. Hai bafta si mai vorbim. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Imi place cum luati masini bine dotate, cu praguri si bare vopsite in culoarea caroseriei, si apoi vreti sa treceti muntii si lacurile patriei. Plus overfenderele de plastic care o fac cu 70 mm mai lata.... Variantei de baza ii lipseste numai cruise control, restul (inclusiv climatronic-ul) sunt avioane pentru o masina de teren. Full option dar cu snorkel si troliu ?? Cand pragurile alea le strambi si pe bordurile din Bucuresti daca esti hotarat .... !? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 22, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Intotdeauna e de foarte mare ajutor ca in loc de sfat sa afli motive pentru care Esti prost.. Repet faptul k masina este pt tata, de folosit 95% pe asfalt si drumuri forestiere. De asemenea cred ca fiecare isi poate alege ce vrea de la masina. Daca tata si a dorit o masina in care sa se simta bine si comod la drumuri dar din cand in cand vrea sa vina si el la iesiri, nu vad de ce sa isi ia o masinia doar de iesiri cu care sa fie nasol sa. Mearga restul de 95% din timp... De ce sa nu ii pun snorkel si troliu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Nu a spus nimeni ca esti prost. Nici macar nu e masina ta. Scuze daca te-ai simtit lezat. Deci puneti ce vreti pe ea, pana la urma e chestie de gust. Sunt multe sfaturi utile pe acest topic. Eu voi continua sa merg nasol (fara Cruise Control si Climatronic) pe sosea. Nici macar spalator de faruri ... oglinzi rabatabile... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 22, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 In urma unui accident, mesajul original a fost sabotat si eu nu il mai pot edita-corecta. El zicea exact asa: Nu mai e mult si tata va avea un LC120. Cu care va merge in primul rand pe asfalt, dar vrea si el 'actiune'. Am in cap urmatorul plan de achizitii: 1. Anvelope Am auzit deja din 2 surse ca nu ar intra jante mai mici de 17, ceea ce limiteaza destul de tare optiunile de anvelope: - Cooper Discoverer STT - Kumho Road Venture KL71 - Toyo Open Country - Maxxis Mudshot Bighorn Pe de alta parte sunt niste tipi care au 'barbierit' din etrieri: http://www.lcool.org/technical/120_seri ... 6inch.html 2. Troliu Aici cred ca sunt deja chitit pe Superwinch 3. Snorkel Astept cu nerabdare urmatorul transport al lui Worldscape :-) Daca nu, Safari. 4. Slidere 5. OME Merita alte kituri ? 6. Bara fata Toate designurile (ARB) pe care le-am vazut arata aiurea : lungesc masina ciudat... Ei bine, ce ma sfatuiti? In ce ordine sa abordez aceste operatii? La fiecare punct, ce sugestii imi puteti da? Mai stiti site-uri legate de 120 (ca am gasit destul de putine info pe net) Legat de problema dotarilor pe 120, revin si mai explic: masina va fi gen overlander, deci ideea e sa poata ajunge in cat mai multe locuri si sa iti faca placere, sa fie usor de ajuns acolo. la acest moment patrolul meu sigur ajunge in mai multe locuri, dar chiar e nasol sa faci drumuri lungi cu el (si inca merge mai bine decat alte masini super preparatecu care am mers) Deci: tinand cont ca a avut o reducere de 10 000 de euro si ca modelul cu blocant spate nu era pe stoc, chiar nu mi se pare ca ar trebui sa justific atat de ce si-a luat masina asta... Asta e baza de plecare, acum mi-as dori sa scot maximul fezabil de la ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Este o masina care in Romania, deocamdata, se taie mai rar. Mai ales cand e nou nouta. De unde si mirarea unor amatori.... Pneurile gen Maxxis Mudshot vor fi folosite tot timpul sau schimbate periodic pentru cei 5% off-road? Pragurile vor ramane pe masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 22, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 La acest moment planul este sa aibe un singur rand de roti ca te cocosezi schimbandu-le :-) De aia ma si atrag Discoverer STT urile... Maxxisurile imi pare ca arata ceva mai bine pt noroi si mai nasol pt strada. Despre praguri: cand am zis 'slidere' de fapt la o combinatie de tevi sudate de sasiu ma refeream. Pragurile standard sunt inutile... Despre taiat: nu e mult de taiat, tipii din australia zic ca au "barbierit" doar cativa mm din exteriorul etrierilor, nici eu nu mi-am propus sa ii taiem acum aripile si sa o urcam pe stiu eu ce 38 uri:-) http://www.arctictrucks.com/lisalib/getfile.aspx?itemid=3955&proc=28 BTW astia i-au bagat jante de 15! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Mai omule vad ca nu ai citit ce am scris eu. Te invit sa vezi masina mea si mergi cu noile gume ca inca le am pe masina si poate mai apucam sa vorbim. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 22, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Rotty, ba am citit, am si raspuns dar nu sunt in tara si am scris de pe mobil si se pare ca nu mi-a iesit :-) Spuneam ca acum masina trage aer de deasupra rotii, ceea ce iti creazaz riscul de a inghiti stropi. La una din iesirile pe langa A2 un Patrol pe 35uri si cu bodylift si cu suspension lift a intrat intr-o apa sub 70 cm, dar tot a tras apa pe la roata... Am vazut poze din australia cu noroi in sistemul inteligent de dispersare a apei ca sa nu ajunga motor :-) Why take a chance tinand cont de riscuri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Masina asta si pe sosea e un vis. Cu pneurile pe care le-ai pomenit daca mai si umbli la etrieri ca sa intre pe 16" (sau 15" ca in poza ?!) nu mai ramane nimic. Ziceai ca va sta 95% pe sosea. Ideile in sine sunt interesante dar povestea in ansamblu nu e coerenta. Iti propun un compromis: pentru cele cateva iesiri (din totalul de 5%) cand are dubii ca trece cu masina fabricata de Toyota, poti face o fapta buna imprumutandu-i Patrolul tau. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 24, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 :h5 :ha: Pai ideea e sa mergem impruna :-), ca eu l-am mai invitat dar nu a vrut sa vina daca nu are masina lui :P Acuma serios, nu ma incapatanez pe o idee, dar ai citit linkul cu etrierii? Ei acolo zic (o sa testez si eu cand vine masina) ca au luat din exterior, ca nu afecteaza functionarea sau structura... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Am citit, s-ar putea sa fie OK si e adevarat pneurile vor fi mai ieftine, oferta mai variata... Dar eu nu as face asa ceva pe masina mea, mai ales daca e noua. Suplimentar pierzi din stabilitatea pe sosea unde zici ca va petrece 95%. Daca mai punem la socoteala si disconfortul pneurilor mentionate mai sus ... chiar nu vad ce era "nasol" la modelul "chel" cu blocant pe spate. Voi ati comandat deja masina, dar sper ca mai citesc si altii asa cum am facut eu vreo 2 ani :uameni inainte sa decid ce masina merita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Am auzit de cineva care si-a facut pe comanda flanse (cu prezoane de Toyota cumparate), roata iese in exterior cu vreo 30 mm, suficient ca sa incapa janta pe 16". Ati vazut asa ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 27, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Am o idee cu cine sa fac testul asta, incerc cat de curand si iti spun - iau o janta de 16 de la mine si o punem pe 120 ul lui cu flansa cu tot... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Sunt dispus la o astfel de proba,da-mi un semn inainte .0723 208 009 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 27, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Merci de oferta, ar merge bine fiindca lucram aproape ;-) dar am in cap pe altcineva, la care avem si scule sa facem asta usor, ca eu cu tine o sa avem de munca cu cricurile, cu coarbele, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Merci de oferta, ar merge bine fiindca lucram aproape ;-) dar am in cap pe altcineva, la care avem si scule sa facem asta usor, ca eu cu tine o sa avem de munca cu cricurile, cu coarbele, etc... Mergem la vulcanizare, evident ca nu stam in mijlocul Bulevardului sa schimbam roti:-) Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate