watcher Postat Mai 5, 2009 Autor Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Astazi am profitat de amabilitatea lui RazvanGTC (MULTUMESC!) si am fost la el cu rotile mele si masina lui, sa facem teste. Descoperiri: 1) 16x8 ET-25 de tabla care le am eu pe Nissan au intrat fara nici o problema peste etrieri ! 2) Janta standard de KDJ120 are un ET ~ +50 ! (FARA flansa sta roata la 1 cm de arc, cu ET-25 si flansa de 30 sta la 11 cm!) http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/05/stock_vs_et-25.jpg 3) Nu se pot pune jante cu ET negativ. Rotile ating GRAV (e la 3/4 tura volanul in poza!) http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/05/bad-touch.jpg 4) Dimensiunea 265/70/17 e la limita pe masina, i-ar prinde bine o flansa. Din pacate, cu flansa de 3 deja atinge. Poate niste flanse de 1cm, fara prezoane? Cu bara (gen) ARB si OME scapi de problema din fata. Pentru partea dinspre usa, ar trebui renuntat la aparatoarea de noroi, iar sliderele trebuie sa fie ceva mai scurte decat pragurile standard. http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/05/265-70-17-30mm-spacer.jpg PS: John, nu te supara, a fost mult mai usor asa, elevator, flanse, scule, oameni, etc.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Interesante informatii si poze. Thanks! Deci m-am bucurat degeaba la punctul 1, peste juma de pagina si cateva poze.... nu se poate fara sa mai modifici cate ceva. De fapt Intra datorita ET-ului negativ. Eu stiu ca janta originala are ET 45. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 6, 2009 Autor Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Nu am jante de 16 cu ET 0 sau pozitiv ca sa incerc. Daca ai vreunele il mai rugam pe Razvan.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Nu am, la recomandarea furnizorului de jante am luat pe 17" cu ET30 (cel mai mare pe care il aveau). Sunt OK. Oricum daca se poate ceva pe 16 fara flanse, ar fi interesante niste jante de tabla cu BFG-uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Ajutati-ma sa clarific un plan de achizitii pt LC 120 Nu am jante de 16 cu ET 0 sau pozitiv ca sa incerc. Daca ai vreunele il mai rugam pe Razvan.... Decat stiu eu din colegui mele din Spania, daca mers pe 16" trebuie ET -16, cu mai putin te loveste in frana, stiu ca sunt multi acolo cu jante 7x16" cu ET -16 montat pe 120, dar toate cu kitul de inaltare si nu stiu daca trebuie sa tai ceva... ma interesez si te spun. :h5 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate