savagex Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Am un prieten care are un Shogun si nu intra in viteze nici cum,am desfacut noi cutia,ambreaju si nu prea am vazut sa fie ceva in neregula,ce ar putea fi? Subaru justy 1,3 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Re: Misubishi Shogun,pb la schimbarea vitezelor Timoneria la schimbator OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Re: Misubishi Shogun,pb la schimbarea vitezelor ce si Klez ar fi trebui sa fie inceputul cautarilor la timonerie Si eu am patit una cu o cutie care tot asa nu vroia sa intre sub nici o forma in viteza. Timonria in regula, ambreiaj/placa presiune/rulment in regula asa ca am purces la a deschide cutia de viteza .... la cat am fost de eperimentat m-am uitat la ea ca la felu paishpe slp ... am tras ... am impins prin ea... am incercat sa ii gasesc logica si nimic.... am inchis-o .... am montat-o inapoi pe masina si a mers ca noua ... de ce? nici azi nu imi dau seama (cred ca avea nevoie de o gura de aer proaspat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Re: Misubishi Shogun,pb la schimbarea vitezelor In primul rand m-as uita la timonerie, apoi la ambreiajul hidraulic. Nu pedala de ambreiaj, ci pistonul, sa vad daca lucreaza. Debia dupa aia as desface bucatele cutia. OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepi3103 Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Re: Misubishi Shogun,pb la schimbarea vitezelor Am un prieten care are un Shogun si nu intra in viteze nici cum,am desfacut noi cutia,ambreaju si nu prea am vazut sa fie ceva in neregula,ce ar putea fi? Ce Shogun,ce an,ce cutie??? Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepi3103 Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Re: Misubishi Shogun,pb la schimbarea vitezelor Am un prieten care are un Shogun si nu intra in viteze nici cum,am desfacut noi cutia,ambreaju si nu prea am vazut sa fie ceva in neregula,ce ar putea fi? Ce Shogun,ce an,ce cutie??? Si cati Km? Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
savagex Posted April 19, 2009 Author Share Posted April 19, 2009 Re: Misubishi Shogun,pb la schimbarea vitezelor Anul 1996,aproximativ 180 mii km in 2 usi,rosu :ha: Subaru justy 1,3 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savagex Posted April 20, 2009 Author Share Posted April 20, 2009 Re: Misubishi Shogun,pb la schimbarea vitezelor manuala,5+1 Subaru justy 1,3 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepi3103 Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Re: Misubishi Shogun,pb la schimbarea vitezelor cautatorul de viteze! uzura prematura! Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
savagex Posted April 24, 2009 Author Share Posted April 24, 2009 Re: Misubishi Shogun,pb la schimbarea vitezelor Saptamana viitoare o sa ne uitam mai atent la el. Ieri am iesit putin cu el si nu a facut figuri numai dupa o ora intra greu in marsarier,dar alta data nu poti baga nici intr-o viteza. Multumesc frumos pt ajutor! Subaru justy 1,3 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepi3103 Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Re: Misubishi Shogun,pb la schimbarea vitezelor Pune-i cutie automata si ai scapat de probleme. Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Re: Misubishi Shogun,pb la schimbarea vitezelor Pai punei niste ulei de calitate, nu unisol de gatit. Este ulei special pentru c.v. manual, poti lua de la mobil sau castrol. Dupa aia, presimt eu ca o sa intre mai bine in viteze :grin: Si daca si asa ati desfacut cutia, ati pun inapoi mansonul de cauciuc de la timonerie (si strans calumea)? Ca daca nu, va arunca uleiul pe acolo. OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts