razvanel2008 Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Teodorescu Razvan - Buzau- Suzuki Vitara 1.6 8V - membru nou urmeaza zilele astea si o mica povestioara si pana atunci niste poze :d http://img23.imageshack.us/img23/8242/18042009011v.th.jpg http://img25.imageshack.us/img25/8598/img0062x.th.jpg http://img23.imageshack.us/img23/8863/img0073rlr.th.jpg Things I like about the X5. 1. Design 2. Engines 3. Comfort 4. Fun to drive 5. 7 Seats I would never take an X5 to serious off-road, for? that I got a Suzuki Vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Prezentare :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Prezentare :W japonezule O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanel2008 Postat Aprilie 19, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Prezentare Toate parerile si toate sugestiile sunt bine venite ! Mi-ar fi chiar de ajutor! Si multumesc celor ce mi'au urat bun venit pe forum :W Things I like about the X5. 1. Design 2. Engines 3. Comfort 4. Fun to drive 5. 7 Seats I would never take an X5 to serious off-road, for? that I got a Suzuki Vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolo Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Prezentare :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Prezentare :W Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Prezentare Bine ai venit :W Si daca te intereseaza ceva anume, intreaba in mod direct, asta daca nu gasesti raspunsul in subiecte dezbatute anterior. Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Prezentare :W :cl Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Prezentare :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Prezentare Bine ai veni. :W in :cl "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanel2008 Postat Aprilie 20, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Prezentare Din cate a'ti vazut am un troliu mai "no-name" asa si nu stiu unde sa il amplasez sa fie cat mai sigur , adica sa nu il lovesc in ceva si sa pot pune si rolele alea antifrecare sau cum le zice undeva pe bullbar sau nu stiu . Things I like about the X5. 1. Design 2. Engines 3. Comfort 4. Fun to drive 5. 7 Seats I would never take an X5 to serious off-road, for? that I got a Suzuki Vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Prezentare Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Prezentare :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Prezentare :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Prezentare :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Prezentare :W [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carlo 4x4 Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Prezentare :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanel2008 Postat Aprilie 27, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Prezentare Ieri am avut in incident mai putin neplacut.... cel putin pentru mine :) Alergam cu masina pe un drum cat de cat bun si la un moment dat am franat brusc pentru a ocoli o groapa cu noroi nevrand sa murdaresc masina :roll: insa nu s'a intamplat cum am vrut eu , ci cum a vrut ea a tras stanga eu avand volanul drept in momentul franarii,intrand intr'un mal cam de 40cm pagube prea mari nu prea au fost asa cum ma asteptam. La prima vedere s'ar parea ca am rupt doar toba chiar unde intra teava in toba finala. Ce ma sfatuiti sa fac un traseu de evacuare direct (in loc de finala sa pun o teava) sau sa sudez toba la loc? Astept raspunsurile voastre :wink: A.. si era sa uit pe prima pagina mai aveam o problema cu amplasarea troliului ... Daca m'ar putea ajuta cineva i'as fi foarte recunoscator :) Things I like about the X5. 1. Design 2. Engines 3. Comfort 4. Fun to drive 5. 7 Seats I would never take an X5 to serious off-road, for? that I got a Suzuki Vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Prezentare :W :cl traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Prezentare Bine ai venit :W :h5 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Prezentare Eu nu as elimina toba de mijloc ,daca o poti suda sunt de parere sa o sudezi.Cu troliul....uita-te atent pe forum si in mod sigur vei gasi rezolvarea trebuie doar putina rabdare si "search".Aaa... si bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Prezentare :W :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanel2008 Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Prezentare Am fost in seara asta la un nene de sudeaza tobe si alte chestii si m'a convins sa sudez toba originala ca cica ii mai face el niste ranforsari si ca daca o mai rup imi face el toata evacuarea de la cap coada... sper sa se rupa ca eu vreau teava de colo'colo ca deh' si sunet mai frumos si mai putina grija la santuri,pietroaie o sa revin maine cu rezultatul... si poate si cu niste poze. Daca e cineva de a pus troliu pe vitara si imi si mie idei ca singurul lucru de care pot sa prind troliu e traversa aia a barei si nu stiu cat de rezistenta e :roll: Astept pe cineva cu o propunere :grin: si ms cyborg pentru idee! Things I like about the X5. 1. Design 2. Engines 3. Comfort 4. Fun to drive 5. 7 Seats I would never take an X5 to serious off-road, for? that I got a Suzuki Vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanel2008 Postat Mai 2, 2009 Autor Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: Prezentare Un filmulet de azi... Vreau blocabil :(( ! Cine are ... sa imi dea un pm sau sa lase un reply pe thread. Things I like about the X5. 1. Design 2. Engines 3. Comfort 4. Fun to drive 5. 7 Seats I would never take an X5 to serious off-road, for? that I got a Suzuki Vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: Prezentare in primul rind bine ai venit :h5 iar filmuletul nu are ce cauta la noi pe forum scopul nostru nu este sa distrugem mediul prin care trecem ci sa ne simtim bine fara repercursiuni asupra mediului :P zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate