Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suburban!

MagnuM

Postări Recomandate

Vad ca v-ati coalizat impotriva mea: toti aveti sectiuni pentru masinile voastre, iar pe mine m-ati lasat la "Altele"... :? Da' ma fac io mare si atunci sa vedeti... :P

Si masina asta e capabila de cate ceva... :op

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 93
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Suburban!

Vad ca v-ati coalizat impotriva mea: toti aveti sectiuni pentru masinile voastre, iar pe mine m-ati lasat la "Altele"... :? Da' ma fac io mare si atunci sa vedeti... :P

Si masina asta e capabila de cate ceva... :op

M-am gandit eu mai bine... si am ajuns la concluzia ca, aici, la "Camioane", e mai indicat sa ma opresc cu Suburbanu'... :dr1

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

La cat e de mare...face cat o sectiune intreaga....sau sa propunem sa ne comaseze....Jeep +Chevrolet....ca suntem singurii americani pe aici :P :scr

Pai... vezi; incet, incet, dand din coate, ajung mai sus... si tot asa... :cl :smb :op

Link spre comentariu

Foarte Tare, Frate !... :shock: :grin:

Poate ne arati poze care reprezinta chiar masina ta, sa vada si ochiul nostru realitatea, ca idealul il gasim pe net !... 8)

Te asteptam cu drag, la intalnirile noastre !... :grin: :2dr :clb :ca :Gr

Link spre comentariu

si, ai vreun kit sau cum o vei inalta?>

........................

Editat de MagnuM

Link spre comentariu

dai din coate mai tare si termino mai rapid !

(din pacate usor de spus din fata tastaturi) :D

Si mai dificil din "spatele" portofelului! :D :D :D

Link spre comentariu

dai din coate mai tare si termino mai rapid !

(din pacate usor de spus din fata tastaturi) :D

Si mai dificil din "spatele" portofelului! :D :D :D

mie imi spui :D

cand ma uit la ale mele imi vine saaa..... :P

cand spui ca gata bani astia merg in masina ! imediat apar alte gauri :fr2

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Suburbanul asta rosu a luat-o la goana pe aratura de frica veveritelor din spate, ca altfel nu urca el pe acolo. :grin:

:lol: :lol: :lol: Si asta de cine fuge?! :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

Realitatea e alta: nu fuge de nimeni, dar fiind ceva mai mare - arata intre celelalte masini, ca magaru' intre oi :grin: - merge in fata, sa faca "partie" pentru celelalte - vin dupa el, ca pe bulevard... :grin: :-P :lol:

Link spre comentariu

Eu nu m-as putea rabda sa il las pe roti atat de mici.

........................

Editat de MagnuM

Link spre comentariu

Eu nu m-as putea rabda sa il las pe roti atat de mici.

Nu-ti imaginezi cat ma roade aspectul asta! :( Un set de jante costa aprox. 700 E, anvelopele aferente aprox. 750 E, kit-ul de suspensie 1550 E... Deci cu aprox. 3000 E, rezolv "maruntisurile" astea... :?

Preturile afisate pot varia si nu includ transportul si eventual alte taxe!!! :shock: Si cum inca sunt in concediu... am ajuns la fundu' sacului... :? :(

Niste cauciucuri de 35" nu intra fara sa modifici suspensia?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare