MagnuM Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Vad ca v-ati coalizat impotriva mea: toti aveti sectiuni pentru masinile voastre, iar pe mine m-ati lasat la "Altele"... :? Da' ma fac io mare si atunci sa vedeti... :P Si masina asta e capabila de cate ceva... :op :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 14, 2007 Autor Partajează Postat August 14, 2007 :dr2 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 La cat e de mare...face cat o sectiune intreaga....sau sa propunem sa ne comaseze....Jeep +Chevrolet....ca suntem singurii americani pe aici :P :scr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 14, 2007 Autor Partajează Postat August 14, 2007 Re: Suburban! Vad ca v-ati coalizat impotriva mea: toti aveti sectiuni pentru masinile voastre, iar pe mine m-ati lasat la "Altele"... :? Da' ma fac io mare si atunci sa vedeti... :P Si masina asta e capabila de cate ceva... :op M-am gandit eu mai bine... si am ajuns la concluzia ca, aici, la "Camioane", e mai indicat sa ma opresc cu Suburbanu'... :dr1 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 14, 2007 Autor Partajează Postat August 14, 2007 La cat e de mare...face cat o sectiune intreaga....sau sa propunem sa ne comaseze....Jeep +Chevrolet....ca suntem singurii americani pe aici :P :scr Pai... vezi; incet, incet, dand din coate, ajung mai sus... si tot asa... :cl :smb :op :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Asta e Mihai....cand il scoti la noroi?....sau mai bine zis cand ai timp sa-l scoti la noroi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Cine a zis ca nu-i capabila :?: Ar trebui sa vi sa ne arati ce poate masina :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat August 14, 2007 Partajează Postat August 14, 2007 Foarte Tare, Frate !... :shock: :grin: Poate ne arati poze care reprezinta chiar masina ta, sa vada si ochiul nostru realitatea, ca idealul il gasim pe net !... 8) Te asteptam cu drag, la intalnirile noastre !... :grin: :2dr :clb :ca :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 14, 2007 Autor Partajează Postat August 14, 2007 (editat) ......................... Editat Mai 17, 2010 de MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 14, 2007 Autor Partajează Postat August 14, 2007 Tot Suburban! 8) :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 si, ai vreun kit sau cum o vei inalta?> Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 dai din coate mai tare si termino mai rapid ! (din pacate usor de spus din fata tastaturi) :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 15, 2007 Autor Partajează Postat August 15, 2007 (editat) si, ai vreun kit sau cum o vei inalta?> ........................ Editat August 10, 2011 de MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 15, 2007 Autor Partajează Postat August 15, 2007 dai din coate mai tare si termino mai rapid ! (din pacate usor de spus din fata tastaturi) :D Si mai dificil din "spatele" portofelului! :D :D :D :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 dai din coate mai tare si termino mai rapid ! (din pacate usor de spus din fata tastaturi) :D Si mai dificil din "spatele" portofelului! :D :D :D mie imi spui :D cand ma uit la ale mele imi vine saaa..... :P cand spui ca gata bani astia merg in masina ! imediat apar alte gauri :fr2 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 20, 2007 Autor Partajează Postat August 20, 2007 Sa continuam! :D :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 20, 2007 Autor Partajează Postat August 20, 2007 :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Suburbanul asta rosu a luat-o la goana pe aratura de frica veveritelor din spate, ca altfel nu urca el pe acolo. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 20, 2007 Autor Partajează Postat August 20, 2007 Suburbanul asta rosu a luat-o la goana pe aratura de frica veveritelor din spate, ca altfel nu urca el pe acolo. :grin: :lol: :lol: :lol: Si asta de cine fuge?! :lol: :lol: :lol: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 20, 2007 Autor Partajează Postat August 20, 2007 Realitatea e alta: nu fuge de nimeni, dar fiind ceva mai mare - arata intre celelalte masini, ca magaru' intre oi :grin: - merge in fata, sa faca "partie" pentru celelalte - vin dupa el, ca pe bulevard... :grin: :-P :lol: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 20, 2007 Autor Partajează Postat August 20, 2007 (editat) ......................... Editat Mai 17, 2010 de MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Eu nu m-as putea rabda sa il las pe roti atat de mici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 20, 2007 Autor Partajează Postat August 20, 2007 (editat) Eu nu m-as putea rabda sa il las pe roti atat de mici. ........................ Editat August 10, 2011 de MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 20, 2007 Partajează Postat August 20, 2007 Eu nu m-as putea rabda sa il las pe roti atat de mici. Nu-ti imaginezi cat ma roade aspectul asta! :( Un set de jante costa aprox. 700 E, anvelopele aferente aprox. 750 E, kit-ul de suspensie 1550 E... Deci cu aprox. 3000 E, rezolv "maruntisurile" astea... :? Preturile afisate pot varia si nu includ transportul si eventual alte taxe!!! :shock: Si cum inca sunt in concediu... am ajuns la fundu' sacului... :? :( Niste cauciucuri de 35" nu intra fara sa modifici suspensia? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 20, 2007 Autor Partajează Postat August 20, 2007 (editat) ....................... Editat August 10, 2011 de MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate