Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suburban!

MagnuM

Postări Recomandate

Re: Suburban!

eu cred ca in teren, ar fi mai bine ca transmisia sa fie impartita egal

poate nu se rupe planetara fata, dar nici bine nu ii face la spate...

cruci, diferential si chiar planetare spate, toate sunt suprasolicitate...

pentru tractari pe sosea, probabil ca e mai bine, nu ma pricep, dar si aici poate ar fi mai bine sa se mai imparta din sarcina

e o parere, NU AM EXPERIENTA

asa vad eu lucrurile

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 93
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Cred ca la tractari pe sosea doar una din punti cu reductor poate face sens, cat timp mergi linistit. In teren insa si eu ma gandesc ca e mai bine sa imparti treaba intre cele doua punti, chiar si la coborare. La fel ca soimu' arunc si eu cu parerea.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

salut. sunt f incantat de chevy suburban modelul 88-91 si asi vrea sa aflu ce modificari trebuiesc facute pentru ai monta niste roti pe 38 dar fara sa se inalte prea mult masina? ar fi de preferat modificari de caroserie decat inaltare exagerata. va multumesc...

Chevy Suburban 6.2L V8 Diesel , kawasaki z 750 street fighter...
Link spre comentariu

taie cu fexul din cheltuieli si iti ajunce ptr un cauciuc :ha: :ha: :ha: Dupa aia vezi ce o sa iasa....

Contrar asteptarilor tale, e mai costisitor sa modifici o europeana sau japoneza, decat o americana! Flexul nu-ti trebuie la americane! Asta e un motiv de ras! :bannana

In ce priveste cauciucurile, pretul e acelasi indiferent pe ce masina-l pui! :P

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Mdap,.. ajung la concluzia lu nenea MagnuM: tre sa avem si noi rubrica noastra,.. ca am inceput sa ne inmultim!!! :ypu :ypu :ypu

Cum sa se numeasca?? GMC.. sau Chevrolet????

Eu cand o sa ma fac mare,... o sa fiu un OM MARE!
Link spre comentariu

Eu i-as spune Chevy, sa le alintam :)) si vin cu 2 bucati: un Blazer si un C10 pick-up. By the way, zilele astea am de gand sa vad ce poate Blazer-ul. Am pe niscai colclauri o panta pe care nu am fost in stare sa o urc decat cu G-ul cu toate diferentialele blocate folosind gume cu profil Simmex. Blazer-ul deocamdata este in opinci insa vreau macar sa vad putina bunavointa din partea lui :))

Go hard, or go home!!!
Link spre comentariu

mai puneti-l si pe dansul la socoteala

E un model '85, 6.2L diesel, 4x2. Proprietar este domnul Cristi Macavei. Nu cred ca e inscris pe forum.

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Eu i-as spune Chevy, sa le alintam :)) si vin cu 2 bucati: un Blazer si un C10 pick-up. By the way, zilele astea am de gand sa vad ce poate Blazer-ul. Am pe niscai colclauri o panta pe care nu am fost in stare sa o urc decat cu G-ul cu toate diferentialele blocate folosind gume cu profil Simmex. Blazer-ul deocamdata este in opinci insa vreau macar sa vad putina bunavointa din partea lui :))

Dupa cum spuneam anterior, testul a fot comis, Blazer-ul a dovedit bunavointa insa, desi cu un cuplu net superior G-ului duce lipsa blocantelor din puntile de MB. Dar, cine stie...... poate viitorul o fi luminos si l=o inzestra cu niscai ARB-uri :). Pana atunci niscai poze cu fierataniile de prin ograda

http://i141.photobucket.com/albums/r79/yamabushi9/Silverado/19082008/92e15208.jpg

http://i141.photobucket.com/albums/r79/yamabushi9/Silverado/19082008/00539443.jpg

http://i141.photobucket.com/albums/r79/yamabushi9/Silverado/28082008/430dd336.jpg

http://i141.photobucket.com/albums/r79/yamabushi9/Silverado/28082008/0b029300.jpg

http://i141.photobucket.com/albums/r79/yamabushi9/Blazer/04052008/5c6761d0.jpg

http://i141.photobucket.com/albums/r79/yamabushi9/Blazer/04052008/ca838f21.jpg

http://i141.photobucket.com/albums/r79/yamabushi9/Blazer/04052008/5555dfbb.jpg

Go hard, or go home!!!
Link spre comentariu

va salut, de vreo luna de zile sint posesor de chevrolet blazer m 1009, 6.2 diesel 1986

masina mea are lipsuri asa ca va deranjez cu o intrebare

imi trebuie un parbriz , imi poate da cineva vreo relatie

multumesc anticipat

florin

Link spre comentariu

va salut, de vreo luna de zile sint posesor de chevrolet blazer m 1009, 6.2 diesel 1986

masina mea are lipsuri asa ca va deranjez cu o intrebare

imi trebuie un parbriz , imi poate da cineva vreo relatie

multumesc anticipat

florin

suna la nr asta.... 0748117272 Baietii sunt super ok si au preturi oneste cam pt orice fel de geamuri si parbrize. Firma este din Suceava.

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Nenea Magnum!!! Am si io nevoie de ajutor!!!

Am facut poze la cele 2 punti pe care le am pe masini,.. si am rugamintea sa imi spuneti si mie ce tipuri sunt,... ma refer la sitemul de blocare, daca se poate. Am atasat cate 2 poze cu fiecare.

Cu multumiri anticipate!!!

Link spre comentariu

Am facut poze la cele 2 punti pe care le am pe masini,.. si am rugamintea sa imi spuneti si mie ce tipuri sunt,... ma refer la sitemul de blocare, daca se poate. Am atasat cate 2 poze cu fiecare.

Aloha,

Ce este prezentat in poze este o punte 12 bolt care a fost pusa pe spate intre anii 1969-1981. Ea era pereche cu dana 44 pe fata sau cu 10bolt ulterior. Din cate stiu eu, nu are blocant, exista detroit locker doar pe k30, pe puntile 14 bolt. La blazer nu am auzit sa existe blocant.

Go hard, or go home!!!
Link spre comentariu

@Yamabushi: se pare ca puntea din primele 2 poze (denumite punte 73) este intr-adevar 44 dar are blocant!!! o sa ma uit azi sub masina sa vad ce punte este, sa vad daca este 44 sau nu! Puntea din pozele 80 se pare ca nu are blocant. Mersi de ajutor,... am mai vb pe net si cu max,.. si el mi-a mai dat cate ceva detalii.

Spor la treaba si mersi. Dan

Link spre comentariu

@Yamabushi: se pare ca puntea din primele 2 poze (denumite punte 73) este intr-adevar 44 dar are blocant!!! o sa ma uit azi sub masina sa vad ce punte este, sa vad daca este 44 sau nu! Puntea din pozele 80 se pare ca nu are blocant. Mersi de ajutor,... am mai vb pe net si cu max,.. si el mi-a mai dat cate ceva detalii.

Dana 44 arata cam asa

Go hard, or go home!!!
Link spre comentariu

Aloha,

Ceva noutati legate de punte?

Go hard, or go home!!!
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Cele 2 axe din poze sunt model GM 12 bsf (General Motors 12 bolts semi-floated). Axa din pozele 3 si 4, este de tip open differential (diferential liber). Axa din pozele 1 si 2, este de tip LSD (Limited Slip Differential), echipata cu asa-numitul sistem "gov-lock" - este mecanismul de limitare a alunecari diferentialului, folosit de GM - unul din cele mai slabe mecanisme de pe piata! GM nu echipa cu alte mecanisme aceste modele de axe. In mod normal, trebuie sa ai in lista de coduri a modelului cu gov-lock, codul G80.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare