kato Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 la multi ani la toate MARIILE !! :k am si eu una acasa !!! astazii... :dr Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Re: la multi ani!! la multi ani la toate MARIILE !! :k am si eu una acasa !!! astazii... :dr La Multi Ani! :k Eu am doua... mama si soacra... :mrgreen: Spor la "treaba"!!! :gr1 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 LA MULTI ANI si lor si Marianilor :dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 :k :sp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amicul Postat August 15, 2007 Partajează Postat August 15, 2007 Cu ocazia zilei de azi 15-08-2007 de Sfinta Marie, urez La multi ani celor cu nume de Maria, Marin, etc. Atit lor cit si celor pe care ii aveti in familie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate