Vizitator ALU Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Am si eu un of... Unde pot gasi si eu 2 jante de Nissan Patrol Y60 din 89 de tabla? Cele stoc din fabrica. Am incercat peste tot si toata lumea cam da din umeri. Va rog eu frumos sa ma ajutati... Mc. :grin: :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Jante 15" Nissan Patrol Y60 Daca ai pune o poza cu tipul de janta, cu siguranta ai gasi.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Jante 15" Nissan Patrol Y60 astea sunt ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ALU Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Jante 15" Nissan Patrol Y60 Pai alea sunt.... Dar de unde fac eu rost??:-? :app (Lipoveanu are pozele...dar nu si jantele...:( ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Jante 15" Nissan Patrol Y60 jantele ao fost vandute de acum 2 ani ... bronco' a fost cumparatorul ... vb cu el poate le are ... caci am vazut ca are jante de aluminiu pe masina.... acum ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate