nan florin Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 De vreo saptamana imi mananca nervii un scurt circuit pe pozitie. Tot fac sapaturi si cand cred ca am scapat apare din nou. Mai nasol este ca a aparut vineri seara cand veneam cu platforma de la Brasov. Stie cineva unde gasesc o schema electrica ainstalatiei de pe patrol Y-260 2.8 TD an fabr 1989? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Scurt circuit pe pozitie Y-260 Eu as incepe constatarea cautand prin spate traseele de fire de la carlig la stopuri, pe unde se aduna noroiul, sau eventul fir rupt care da la masa. Am patit asa la Y61. Spor la treaba :h5 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Aprilie 22, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2009 Re: Scurt circuit pe pozitie Y-260 Da, am gasit. Era firul care alimenteaza becurile de la numar. circuitul pana la bord facut varza, asa ca am recablat din nou tot traseul. si am inlocuit soclul de la siguranta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate