cofu Postat Aprilie 22, 2009 Partajează Postat Aprilie 22, 2009 eu sunt Serban Cosmin din Brasov.Imi cer scuze daca nu m-am ridicat la nivelul de respect cerut de forum si va rog sa postati si anuntul meu.Poate ma ajuta cineva.Am cumparat masina si de munca si de off-road,mai exact pentru vanatoare iar acum nu am nici una nici alta.Multumesc. P.S. Accept si variante cu taxa mai mica eventual un samurai sau daca e una inmatriculata chiar daca dau ceva diferenta.VA MULTUMESC!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: buna ziua tuturor :W :W in :cl :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: buna ziua tuturor N-am inteles nimic din ce ai scris mai sus... Mai incearca odata! :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: buna ziua tuturor Bine ai venit ! :W Si bine ca exista acest forum :banana . Sper ,ca nu ma insel,cdar red ,ca am fost colegi la Brasov(Lengyel Szabolcs). Sper sa ne mai auzim! Ti-am trimis si un p.m..Succes la vanzare; sunt si eu interesat dar mai intai trebuie sa scap de Cielo-ul actual . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: buna ziua tuturor Bine ai venit! :cl :cl Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: buna ziua tuturor Nici eu nu inteleg.Ce se vinde? ce se cumpara? Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: buna ziua tuturor :W mama ce am mai baut ... nu inteleg scrisu` ... :P :ha: :ha: :ha: :h5 Mai incerarca odata te rog ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: buna ziua tuturor Incearca sa mai explici odata ceeea ce vrei........ :W Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: buna ziua tuturor ????????.......... :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: buna ziua tuturor :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: buna ziua tuturor BUN VENIT IN :cl Sper ca nu teau speriat colegi dar fi un pic mai explicit !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: buna ziua tuturor :W in :cl NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: buna ziua tuturor Bine ai venit :W :h5 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: buna ziua tuturor Vad ca iti place suspansul... :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: buna ziua tuturor :W e ok! relac! Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: buna ziua tuturor Bine ai venit, dar, chiar ca nu inteleg nimic. Vinzi, cumperi? Sau doar e o prezentare :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator TOPY Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: buna ziua tuturor :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: buna ziua tuturor te asteptam la "Club 4x4 Brasov" :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: buna ziua tuturor :bravo cofu slp :P Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: buna ziua tuturor :W Parerea mea e ca a uitat deja ca a postat aici... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: buna ziua tuturor cine? O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate