giorgel Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: HYUNDAI SANTA FE din 2009, aprilie, posed Santa Fe II, an fabricatie 2007, automata, cumparata la ZERO km. SIGUR NU ARE REDUCTOR. am prieteni care au manuale, de asemenea fara reductor. nu stiu despre Santa FE 2010, poate aia sa aiba...o sa intreb la dealer. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: HYUNDAI SANTA FE Santa Fe nu are reductor!Are in schimb BlOCANT CENTRAL.Sora-sa Kia sorento are reductor si nu are Blocant central! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: HYUNDAI SANTA FE Nush ce sa mai cred, asta avea reductor, am mers cu ea, reductor la buton, il cupla si in 3 mii de ture abia se urnea, avea un raport de ~2-3:1 nu ceva spectaculos, dar exista... Stiu ca a luat-o SH, deci, anul 2010 iese din discutie. Poate o fi fost printre primele. Poate ca pentru piata pentru care a fost livrata avea si acest optional. Masina este full (fullu adevarat nu "full fara piele" sau mai stiu eu ce aberatie) inclusiv memorie a pozitiei scaunului, piele interior perforata, incalziri in scaune pt cei din spate....toate casutele din catalog bifate :wink: O sa-l intreb cand a fost facuta masina si de unde a fost cumparata prima data si revin cu cele auzite. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE Unde avea butonul? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE Jos in bord, ca la Jimny Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE ...si scrie pe el...4wd? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: HYUNDAI SANTA FE Santa Fe nu are reductor!Are in schimb BlOCANT CENTRAL.Sora-sa Kia sorento are reductor si nu are Blocant central! asa e. chestia e ca sorento din ce stiu eu, are reductor numai pana la modelul ultim unde e platforma comuna cu santa fe-ul. adica e vorba de modelele de pe vremea cand inca erau "frati/surori"in devenire.:ha: KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE @koais: pe acel buton scrie 4WD-Lock. Santa Fe II are sistemul de tractiune POWER ON DEMAND: 100% tractiune, cand este nevoie, apare si propulsia, progresiv pana la 50-50%, prin intermediul unui cuplaj interaxial, situat fix inaintea diferentialului spate, actionat de un motoras electric, comandat electronic de ECU si manual de acel buton-minune:ha: astfel, masina invarte tot timpul un cardan monstruos, zici ca e de camion, nici la patrol nu e asa gros:ha: si daca masina cu care ai mers tu e automata, da, ai SENZATIA ca are reductor. acel convertizor de cuplu e vinovat de asta....:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SeptimiuAl Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE Am fost sambata 29 la o vanatoare pe campiile patriei unde zapada virgina era de minim 20 cm (poate mai mult) .Au fost Hilux-uri , un G , 2 Mitzu mari .2 samuraie si un Santa Fe de oras dar cu gume de iarna . Subsemnatul neavand " monstru " la purtator , am fost repartizat in SF ! Oarecare emotii la inceput , masina de 4 ani ,motor 2,2 cutie automata + buton 50/50 si un sofer de oras (adica nu dedicat off road ). Deschizator de drumuri un tractor . Pe scurt au ramas in zapada -noroi toate masinile . Ordinea a fost Hilux, G , Mitzu , hyunday, Suzy (adica in functie de greutate si nu de capacitatile off). Afara de Suzy (2) care s-au tras una pe alta celelalte au fost trase de tractor . Dupa prima experienta proprieterul SFe a ales strict drumul pe langa drum prin aratura moment din care nu am mai avut nici o problema . Am ramas intr-adevar surprins de abilitatile SF in zapada noroi fata de ce auzisem . Jos palaria ! Nu stiu ce poate face noul motor de 2l sau cutia manuala dar m-am convins ca acolo unde groapa nu suspenda masina , nu ai de ce sa te temi . Acuma ca sa nu fiu nedrept , ce alergari si drifturi prin zapada au facut Hiluxurile si pe unde s-au catarat Veveritele au reprezentat deliciile plimbarii. Dar sunt convins ca daca stapanul SF-ului ar fi avut ceva ani mai putini (a se citi , mai mult dor de aventura si mai putina mila de masina ) nu cred ca ar fi fost mai prejos... Nu mai am Aro , l-am vandut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE Sunt bunicele dar piesele cam scumpe si reviziile la reprezentanta la fel. Cat despre consum 2.2 automat in Buc minim 14 iar extraurban un 9 10 mers fara exagerari. Sigur nu are reductor , asta 2.2 diesel e 4x4 fulltime cu diff lock central. Transmisiile nu sunt asa rezistente la 60k sschimbat cutie noroc ca pe garantie ca altfel nu as mai povesti cu atata seninatate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DonHacker Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE Am pe cineva in familie care are o Santa Fe si e foarte multumit de ea.Pentru o iesire de weekend soft,iesiri la gratare,mers la munte cu familia masina e foarte OK.E 4x4 si nu stiu sa aibe blocant.Consum 11-12 in oras,9 afara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE Sunt bunicele dar piesele cam scumpe si reviziile la reprezentanta la fel. Cat despre consum 2.2 automat in Buc minim 14 iar extraurban un 9 10 mers fara exagerari. Sigur nu are reductor , asta 2.2 diesel e 4x4 fulltime cu diff lock central. Transmisiile nu sunt asa rezistente la 60k sschimbat cutie noroc ca pe garantie ca altfel nu as mai povesti cu atata seninatate ....nici piesele nu sunt scumpe si nici reviziile la reprezentanta.Iar despre consum exagerezi evident.Asta ti-o spun eu ptr ca ...am un SF:wink: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE confirm consumul de 14-15 in Bucuresti si 9-10 afara, consum la pompa, ca BC-ul ala e diliu tare:ha::ha: 2.2 crdi A/T Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE ma uimiti ......eu am manuala si mananca in jur de 8-10 in oras..... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 17, 2011 Partajează Postat Februarie 17, 2011 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE ma uimiti ......eu am manuala si mananca in jur de 8-10 in oras..... na....fii multumit si roaga-te sa ramana asa:br majoritatea au consumul asta mare. iti trimit pe PM un link...lectura placuta:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabriel marciu Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE Am o diesel de 2,2, cutie manuala, de 4 ani. Consum Craiova - Pitesti, pana in 100 km/h, media 6,3 l. Autostrazi 140 - 150 km/h consum mediu 10l. PROBLEMA MAJORA - DISCUL DE AMBREIAJ, CU PLACA + RULMENT LA 68.000 KM, care nu a facut obiectul garantiei (fiind consumabile in acceptiunea coreenilor). Costul: aprox 50 mil. De atunci nu o folosesc decat la drumurile lungi, unde se comporta remarcabil, din punctul meu de vedere. Nu o recomand decat ca autoturism de sosea si doar in caz de forta majora off. Pe scurt, o masina cu un raport pret/calitate corect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csb Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE O masina bestiala pentru oras cat si de un concediu la munte. 2.2 AT cumparata de noua , o singura problema cu un intinzator la 45.000 km , pe urma ulei , placute frana si km multi . CSB Mitsubishi Pajero 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 15, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE Am o diesel de 2,2, cutie manuala, de 4 ani. Consum Craiova - Pitesti, pana in 100 km/h, media 6,3 l. Autostrazi 140 - 150 km/h consum mediu 10l. PROBLEMA MAJORA - DISCUL DE AMBREIAJ, CU PLACA + RULMENT LA 68.000 KM, care nu a facut obiectul garantiei (fiind consumabile in acceptiunea coreenilor). Costul: aprox 50 mil. De atunci nu o folosesc decat la drumurile lungi, unde se comporta remarcabil, din punctul meu de vedere. Nu o recomand decat ca autoturism de sosea si doar in caz de forta majora off. Pe scurt, o masina cu un raport pret/calitate corect. La naiba....mi s-a intamplat si mie...:old NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabriel marciu Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE Eu l-am vandut. Costurile de intretinere sunt mari pentru un bugetar (din prezent). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE La ce te referi ? Un pachet de revizie ordinar: -ulei -filtru de ulei (Castrol Edge) -filtru motorina -filtru polen -filtru aer 400 lei (repere originale) Am aproape 150.000km cu masina, singura problema pe care am avut-o a fost volanta (la 76.000km). Am intalnit masini la care a picat la 200.000km. Extrem de multumit de masina (din toate pct de vedere). NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabriel marciu Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE In afara de experienta total neplacuta cu kitul de ambreiaj nu am avut probleme majore. Chiar am fost multumit de ea. Problema e ca acum imi depasea posibilitatile pentru a o intretine, cu eventualele probleme ce puteau aparea la ea. Repet, o masina cu un pret/calitate mai mult decat rezonabil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexx_lazar Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE salutre eu va pot spune ca probleme nu prea sunt la ele am lucrat la hyundai 4 ani la receptie service 1volanta ca e masa dubla 2 ambreiaj ( au schimbat ambreiajele, pun unele mai rezistente cel putin asa spune coreanu') 3 intinzator distributie 4 bielete antiruliu fata numai bine si km multi I Don't Need Sex. The Government Fucks Me Every Day. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muggss Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE Salut. Am un Santa fe model 2003, CRDI, cutie manuala, 5 trepte, tractiune integrala, 210.000 km. Consuma 3 litri de ulei la 1000 km. Stie cineva de ce? Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE daca nu are scurgeri vizibile, poate papa ulei pe langa segmenti sau/si pe la turbina. fa un test de compresie si o sa stii mai multe. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muggss Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Pareri despre HYUNDAI SANTA FE Multumesc mult, Giorgel.:g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate