Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare si o noua prezentare

blueheart

Postări Recomandate

Salut, sunt George din Slobozia. Am un opel astra 1.6 twinport 5usi, si de ceva vreme ma tot incanta ideea unei masini (pe langa astra) cu care sa ma bag pe drumuri forestiere, o transalpina, dar mai apoi cred ca nu o sa rezist sa nu intru si la mai rau/greu.

Initial ideea a plecat de la o masina mica mai de oras sa poata sa mearga si maicamea prin oras si care sa aibe garda mare sa pot io sa o iau in drumetiile mele. Sirul orientarilor a fost: fiat panda, fiat panda 4x4, logan, suzuki samurai, suzuki jimny, honda hrv, daihatzu terios, toyota rav aia veche, suzuki ignis, tucson.

Apoi ma mai gandeam sa inalt garda la opel, cu flanse, sau schimband suspensia cu una hidraulica, dar am renuntat la idee, masina fiind noua, deci inca in garantie. Deocamdata ma mai documentez.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salutare si o noua prezentare

..n-au motorasele cam mici pt sarcina?..

ps: spune-mi te rog si mie cum imi pun o poza la avatar?..

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Bine ai venit .. Suzuki este o optiune foarte buna , este o masina usoara si care face fata cu brio la multe "obstacole" , gasesti destule info pe forum , trebuie sa`i dai search si gasesti di tate pentru tati :W :x

PS : pt avatar intra in Panoul Utilizatorului si de acolo te descurci f usor

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

salut si bine ai venit.

Desi sunt un impatimit al Nissan-ului ( chiar impatimit ) iti recomand pentru moment un Suzuki.... e , mic, gasesti foarte ieftin, e polivalent, iar intretinerea lui este usoare si ieftina ( comparativ cu alte marci )

cu timpul vei fi infectat, si il vei transforma sigur in ceva aproape extrem :bannana

sau iti iei un nissan :ha:

bine bine, bin, dragi colegi de forum: sau un Toyo, Mitshu, Jeep, Landi, Niva, etc

na, acu' e toata lumea happy

Sport Utility Truck

USA99XJ

Link spre comentariu

Salut si bun venit!!!!

Ai vazut ca nu a fost greu cu prezentarea?...acum cauta bine pe forum, intreaba si vei fi ajutat cu siguranta.

Mult noroc!! :h5 :h5 :h5

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare