Forte Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 L-am vazut pe strada ... mi-a placut! L-am testat pe al lui Sommelier si a lui Bogdan Zeciu! Le multumesc pe aceasta cale si abia astept sa ne vedem la off-road! M-am indragostit de Jimny! Multi m-au crezut nebun, dar nu-mi pasa! Am mers in Grecia in insula Thassos si am facut in 3 zile, 550km de off-road cu un Jimny inchiriat ... Acum il am pe al meu ... si abia astept sa fug la un off-road! Dupa ce am studiat si cautat ... am gasit ce-mi doream: Suzuki Jimny, 2006, 45000km, ARGINTIU, cutie automata, Hamburg, 7900Euro, o gramada de accesorii! Masina arata impecabil, a facut drumul pana acasa cu bine, a consumat enorm, dar sincer asta nu conteaza atata timp cat ma duce unde alte masini nu ma pot duce! O sa revin cu poze! Acum fug sa scot numere rosii! Apoi ma duc sa schimb rotile de vara cu cele de iarna(eu cred ca sunt mai bune la off-road?!) si plec la off-road ... vorbim luni! Doamne ... ce simplu este sa fii fericit! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted April 24, 2009 Author Share Posted April 24, 2009 Re: Suzuki Jimny 2006 CVA Topic-uri deschise de mine: viewtopic.php?f=7&t=6549 viewtopic.php?f=7&t=6761 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Re: Suzuki Jimny 2006 CVA bine-ai venit...daca pleci la offroad cu gume de iarna ....si dai de noroi....prea mult n-o sa mergi....cumpara-ti opinci adecvate...minim profil MT... :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted April 24, 2009 Author Share Posted April 24, 2009 Re: Suzuki Jimny 2006 CVA bine-ai venit...daca pleci la offroad cu gume de iarna ....si dai de noroi....prea mult n-o sa mergi....cumpara-ti opinci adecvate...minim profil MT... :grin: Vreau sa-i fac multe modificari ... dar intai trebuie sa gasesc de unde cumpar si cine ma ajuta sa le montez ... obligatoriu suspensii si anvelope! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted April 25, 2009 Author Share Posted April 25, 2009 Re: Suzuki Jimny 2006 CVA De ce ti-ai cumparat o asa masina? Sa nu zici ca este 4x4? Ce sa faci cu ea? Sa nu spui la nimeni ca ai jeep ca rade de moare de tine! Si cea mai tare urare: "Sa te speli pe cap cu ea!" Oamenii normali nu pot intelege cum iti umpli sufletul de fericire cand parasesti asfaltul! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted April 26, 2009 Author Share Posted April 26, 2009 Re: Suzuki Jimny 2006 CVA De joi ora 24, pana acum ... am facut deja prima mie de km! Masina este incredibila, am facut toate prostiile cu ea! Prima aventura cu Suzy: http://atvforum.ro/index.php?s=&showtop ... st&p=42344 Imi cer scuze ca nu pun si aici pozele, dar sunt pe un alt forum! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted May 2, 2009 Author Share Posted May 2, 2009 Re: Suzuki Jimny 2006 CVA Din intamplare, pe 1Mai am ajuns la intrunirea 4x4Mania de la Cheia: http://www.4x4mania.ro/forum/index.php?topic=14.0 http://atvforum.ro/index.php?s=&showtop ... st&p=42711 Mi-a placut la nebunie Suzuki Vitara B28HMS! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Re: Suzuki Jimny 2006 CVA In seara asta am stat "umar la umar" la semaforul de pe Bratianu ... la volan era sotia ta cred iar masina arata tare bine (i se facuse tratament de noroi :grin: ).. salutari si numai bine :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted May 3, 2009 Author Share Posted May 3, 2009 Re: Suzuki Jimny 2006 CVA In seara asta am stat "umar la umar" la semaforul de pe Bratianu ... la volan era sotia ta cred iar masina arata tare bine (i se facuse tratament de noroi :grin: ).. salutari si numai bine :h5 Multam! Eu te-am observat pe la Casa de cultura, mergeai pe banda1! Povestea plimbarii de astazi http://atvforum.ro/index.php?s=&showtop ... st&p=42737 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted November 18, 2009 Author Share Posted November 18, 2009 Re: Suzuki Jimny 2006 CVA Pe 16.12.2007 am avut un accident de ATV: Dintr-o prostie ... dupa ce nu am reusit sa urc, am mai incercat de cateva ori, din ce in ce mai tare, am facut sleauri si indemnat cu "Da-i tare!" ... i-am dat ... ATV-ul s-a ridicat pe 2 roti ... a cazut peste mine ... lipsa echipamentului corespunzator si-a spus cuvantul ... casca open face nu m-a protejat ... si am dat cu fata in bord, rezultatul: fractura de baza de craniu, 45 de zile pe bara, dar nu fara ATV ... apoi mi-am cumparat echipament si un ATV mai puternic! Dar ce bine, sigur, cald si uscat este in Jimny! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Re: Suzuki Jimny 2006 CVA Bun venit pe :cl :h5 :hi Man , nu citesti si data la care a fost postat ? :ha: :twisted: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted November 25, 2009 Author Share Posted November 25, 2009 Re: Suzuki Jimny 2006 CVA Bun venit pe :cl :h5 :hi Man , nu citesti si data la care a fost postat ? :ha: :twisted: Forumul este mare si pana ne cunoastem ... dureaza! Multumesc pentru urarile de bun venit! Pentru o mai buna prezentare, pun mai jos cele 2 topicuri care ma reprezinta: Off-road in Dobrogea: viewtopic.php?f=38&t=11952&start=0 Englezoaica mea: viewtopic.php?f=7&t=11669 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Priboi Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Re: Suzuki Jimny 2006 CVA Ai grija , o fi uscat in Jimny dar daca mai suferi vreun accident pe la spitale nu mai au nici vata ,te pun sa iti cumperi pina si bisturiu. :ha: :ha: :ha: Sa te poate agregatul pe oride vrei si sa ai parte de intimplari cu amintiri mai placute :h5 Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 Re: Suzuki Jimny 2006 CVA Ai grija , o fi uscat in Jimny dar daca mai suferi vreun accident pe la spitale nu mai au nici vata ,te pun sa iti cumperi pina si bisturiu. :ha: :ha: :ha: Sa te poate agregatul pe oride vrei si sa ai parte de intimplari cu amintiri mai placute :h5 Tocmai m-am intors de la cea mai scurta tura de ATV, programasem 2 zile de off-road ... dar nici nu am plecat bine din parcare ... ca sotia mea a coborat prima panta in 2x4 oblic ... totul ok ... ii zic sa cupleze 4x4 si ataca prima urcare ... eram 35 de ATV-uri si toti urcau o panta de 5m cu inclinare laterala, derapand cate 2-3m ... era foarte mult noroi ... sotia mea speriata ... de derapajele necontrolate din fata ei alege sa urce foarte incet ... la jumatatea pantei ... ATV-ul incepe sa alunece in dreapta ... foarte incet ... la un moment dat se impiedica in ceva ... ea cade si ATV-ul cade peste ea ... ea se elibereaza, dar din pacate iarasi ATV-ul vine peste ea ... in acel moment simte cum un genunchi ii cedeaza ... Urmarea: leziuni interioare la ligamentele genunchi si entorsa gradul 2 la glezna ... ATV are sparta doar o oglinda ... DECI PAUZA LA OFF-ROAD! http://atvforum.ro/index.php?s=&showtop ... st&p=53081 P.S. nevasta'mea nu era experimentata, dar nici incepatoare ... are peste 5000km pe ATV in off-road! Sanatate multa! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Re: Suzuki Jimny 2006 CVA Hai mai @Forte ... in loc sa ne ti la curent cu lucruri bune , ne si bagi in sperieti :sr Dar se intampla si de`astea in offroad , ce sa zic , sanatate multa doamnei si tie spor la treburile casei ca presupun ca devi casnic :wink: Toate gandurile bune :hi ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts