marinionescu Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Buna ziua , Sunt pe cale de a deveni posesorul unui Suzuki SX 4 , nu am dorit eu asta dar se pare ca se va intimpla . Ce se poate face cu aceasta masina , se poate iesi in teren , soft bineinteles , rezista sistemul 4X4 . Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Ce parere aveti de Suzuki SX 4 Suzuki nu prea are traditia de a face masini proaste, desi nu cred ca de exemplu Wagon R+ sau Ignis in variantele 4x4 sunt foarte potente in offroad. Cam pe acolo cred ca e si SX4 4x4, ca si Ignis. Si e frate geaman cu Fiat Sedici. Are garda la sol destul de joasa, asta poate fi o problema. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Ce parere aveti de Suzuki SX 4 Masina nu e rea atita timp cit ii cunosti limitele si o folosesti intre acestea. Garda la sol nu este prea mare, dar suficienta pt trasee soft, pe drumuri fosrestiere. Sistemul 4x4 este bunicel in sensul ca iti lasa si posibilitatea sa mergi pe un raport fix 50:50 (modul "lock", care este echivalentul unui diferential central blocat), dar si doar fata sau "auto", acesta fiind un sistem de tractiune integrala variabil. Alte minusuri ar fi ca nu are reductor si unghiurile caroseriei nu sunt nemaipomenite. Masina s-a vrut un echilibru intre ceva de oras si un soft-offroader, ceea ce s-a si obtinut, fiind foarte ok pt aceste utilizari. Nu se poate modifica/imbunatati nimic, asa ca nu trebuie sa iti faci alte planuri cu ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Ce parere aveti de Suzuki SX 4 Cea mai ieftina masina 4x4 :grin: !de unde si vinzarile foarte bune! Dar gindeste-te la ea ca la un mini SUV nu ca la un off-roader, adica este un turism care are si tractiune 4x4.Acum depinde pentru ce o vrei. Poti sa arunci un ochi si aici : http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=229226 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Ce parere aveti de Suzuki SX 4 Mini SUV. Urmasul lui Ignis. O masina cu un raport calitate pret f bun, cu care poti iesi de pe drum fara probleme si care se descurca bine pe ploaie sau zapada. Am condus unul si mi s-a parut ok. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate