mariusmee Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Salut acum am mai deschis un nou forum vreau sa stiu de la voi care sunt avantajele si dezavantajele unul fata de celalalt :P si aici nu vorbim de pret :p mssssssssss va astept cu pareri :W JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: patrol Y60 sau Y61 2 usi sau 4 usi? :grin: Cu clima sau a/c? :ha: Cu geamuri electrice sau cu macaroane? :ha: :ha: Daca dai un search o sa vezi diferentele ... Parerile sunt impartite! Marele si principalul avantaj este ca merge si este fiabil indiferent ca e Y60 sau Y61! Dezavantajul ei - este scumpa fata de celelalte marci! Dar stii cum e: obrazul subtire cu cheltuiala se tine! :x consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Aprilie 24, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: patrol Y60 sau Y61 2 usi sau 4 usi? :grin: Cu clima sau a/c? :ha: Cu geamuri electrice sau cu macaroane? :ha: :ha: Daca dai un search o sa vezi diferentele ... Parerile sunt impartite! Marele si principalul avantaj este ca merge si este fiabil indiferent ca e Y60 sau Y61! Dezavantajul ei - este scumpa fata de celelalte marci! Dar stii cum e: obrazul subtire cu cheltuiala se tine! :x 2 usi ,Ac si geamuri el .... :x dar eu ma refeream aici la fiabilitate,cat e de practic ,cum se comporta in off unul fata de altul.. :P detalii tehnice nu dotari de confort:P JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: patrol Y60 sau Y61 .........y60............ca y61 n-am avut nustu cum e...... :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: patrol Y60 sau Y61 a/c si geamuri electrice = confort ... ce alte detalii tehnice te intereseaza? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: patrol Y60 sau Y61 @Yonutz...nu te mai lua de el....cere o parere omu' si eu am vrut confort si mi-am luat mitsu cu aer si cutie automata pentru lenesi depinde ce vrei sa faci cu masina vrei masina usoara ia samurai vrei confort ia mitsu vrei masina sa te dai "grav" toyota, samurai,patrol, G ...masini robuste care costa putin ca pret de achizitie si care se preteaza usor la modificari multe depind de ce vrei sa faci cu ea si cit de mult vrei sa te dai zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: patrol Y60 sau Y61 Salut acum am mai deschis un nou forum vreau sa stiu de la voi care sunt avantajele si dezavantajele unul fata de celalalt :P si aici nu vorbim de pret :p mssssssssss va astept cu pareri :W Ai deschis un topic :P nu un nou forum :ha: :ha: :ha: Sau daca ai deschis un nou forum :grin: da-ne si noua adresa de web si ce contine el :ha: Eu am si Y60 si Y61..., Daca vrei o masina numai pentru off-road, iti recomand Y60 :wink: ! In rest... :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: patrol Y60 sau Y61 Off topic: eu am motorul pe terrano de 4 cilindri de 2.7, dar seamana intr-un fel cu motorul de 2.8 de pe patrol care are 6...baza comuna...are pedigree, garantez pentru el...hotararea iti apartine :h5 . Dar nissan pre alianta cu renault erau masini deosebite. Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: patrol Y60 sau Y61 cata dreptate .... esti f off-topic .... dar daca ne gandim bine.... motoarele ...tot din fier sunt si au ulei inauntru ... :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Aprilie 26, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: patrol Y60 sau Y61 Ms pt pareri,da vreu sa ies in off roud cu ea dar o sa o folosesc si pentru tractari de aceea ma intereseaza si umpic de confort :T mai ales la drumurile lungi..... :ang3 JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Aprilie 26, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: patrol Y60 sau Y61 la y61 varianta lunga nu prea ma atrage mi se pare prea mare pentru motorizarea de 2,8 in schimb la y60 varianta lunga e mai ok :y JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: patrol Y60 sau Y61 pt tractari ..........Y60 cu motor de 4,2D. Obligatoriu Lung! Motorizarea asta impinge si camioanele Nissan de 10to. Motoare indistructibile de 1 mil km durata de viata. Acum cateva zile in Bulgaria, am intalnit masina din poza, un Patrol din 1993, 4,2 Diesel, cu priza de putere de pe cutia de viteze si troliu mecanic, care avea montat in spate dispozitivul de tractare din imagine, dispozitiv hidraulic care se basculeaza si apoi ridica masina de bot. Masina avea 780.000km la bord. Era a unui service auto si m-am oferit instant sa o cumpar. Bulgarul a ras si mi-a aratat service-ul si vila din spate, spunandu-mi ca masina aia le-a facut si nu are de gand a o vanda! Avea numai OME HD si bodylift. Pe spate avea cate 2 amortizoareOME pe fiecare parte, pt a prelua socurile greutatii suplimentare. Nu rapoarte, nu blokante. Am vb cu bulgarul vreo 2 ore de .....m-au durut mainile 2 zile .........si....... a comandat un blokant de spate!!!! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Aprilie 27, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: patrol Y60 sau Y61 pt tractari ..........Y60 cu motor de 4,2D. Obligatoriu Lung! Motorizarea asta impinge si camioanele Nissan de 10to. Motoare indistructibile de 1 mil km durata de viata. Acum cateva zile in Bulgaria, am intalnit masina din poza, un Patrol din 1993, 4,2 Diesel, cu priza de putere de pe cutia de viteze si troliu mecanic, care avea montat in spate dispozitivul de tractare din imagine, dispozitiv hidraulic care se basculeaza si apoi ridica masina de bot. Masina avea 780.000km la bord. Era a unui service auto si m-am oferit instant sa o cumpar. Bulgarul a ras si mi-a aratat service-ul si vila din spate, spunandu-mi ca masina aia le-a facut si nu are de gand a o vanda! Avea numai OME HD si bodylift. Pe spate avea cate 2 amortizoareOME pe fiecare parte, pt a prelua socurile greutatii suplimentare. Nu rapoarte, nu blokante. Am vb cu bulgarul vreo 2 ore de .....m-au durut mainile 2 zile .........si....... a comandat un blokant de spate!!!! Am auzit si eu cate ceva de motorul de 4,2 problema e ca sunt rare eu nu prea am gasit asa ceva pe mobile sau autoscout in germania si apoi nu stiu care ar fi pretul la asa ceva?????? JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Aprilie 27, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: patrol Y60 sau Y61 Si inca ceva pentru tractari se recomanda varianta lunga???? De ce??? JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: patrol Y60 sau Y61 -pt ca distanta mai mare intre axe face ca ansamblul masina+platforma sa fie mai stabil in cond in care platforma iti da suturi in partea de spate a masinii -pt ca masina lunga e mai grea cu 200kg NUMAI pe spate, care iar e un avantaj pt stabilitate/confort la drumurile lungi. -pt ca fiind lunga ai loc sa-ti tii in masina tot felu de acarete necesare jobului ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Aprilie 27, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: patrol Y60 sau Y61 -pt ca distanta mai mare intre axe face ca ansamblul masina+platforma sa fie mai stabil in cond in care platforma iti da suturi in partea de spate a masinii -pt ca masina lunga e mai grea cu 200kg NUMAI pe spate, care iar e un avantaj pt stabilitate/confort la drumurile lungi. -pt ca fiind lunga ai loc sa-ti tii in masina tot felu de acarete necesare jobului MS uite chestia asta nu o stiam...atunci cred ca se schimba datele problemei... :dr3 JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: patrol Y60 sau Y61 Salut acum am mai deschis un nou forum vreau sa stiu de la voi care sunt avantajele si dezavantajele unul fata de celalalt :P si aici nu vorbim de pret :p mssssssssss va astept cu pareri :W Ai deschis un topic :P nu un nou forum :ha: :ha: :ha: Sau daca ai deschis un nou forum :grin: da-ne si noua adresa de web si ce contine el :ha: Eu am si Y60 si Y61..., Daca vrei o masina numai pentru off-road, iti recomand Y60 :wink: ! In rest... :h5 cred ca acest mesaj a lamurit tot :wink: Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate