Catsomania Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 "Asociatia Felina Sofisticat are placerea de a va invita in zilele de 25 si 26 Aprilie 2009 la Expozitia Internationala Felina de Primavara 2009 ce va avea loc la Sala Palatului in Bucuresti. Expozitia va prezenta peste 150 de pisici de rasa din Romania, Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Italia, Polonia si Spania. Pentru prima oara in Romania vor fi prezentate exemplare din doua rase noi: Kurilean Bob si Burmese. Intre rasele prezente, mentionam: Persane, Exotice, Maine Coon, Norvegiene de Padure, Ragdoll, Siberiene, Abisiniene, Albastre de Rusia, Bengaleze, Burmese, British Shorthair, Cornish Rex, Devon Rex, Kurilean Bobtail, Singapura, , Peterbald, Siameze si Orientale." Va asteptam deci la Sala Palatului, sambata si duminica, intre orele 10-17. Eu voi veni in expo doar sambata cu un motan la categoria pisica de casa, Printz (deja campion international de cateva ori in anii trecuti). "Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni." Arthur Schopenhauer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catsomania Postat Aprilie 25, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Expo felina "Sofisticat" la Sala Palatului 25-26 apr. Rezultat la festivitatea de premiere, la categoria pisica de casa: Printz al meu - Best in show (cu cupa si toate onorurile). "Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni." Arthur Schopenhauer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: Expo felina "Sofisticat" la Sala Palatului 25-26 apr. Hai si cu niste foto :h5 :1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catsomania Postat Aprilie 26, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: Expo felina "Sofisticat" la Sala Palatului 25-26 apr. http://stirileprotv.ro/show-buzz/entert ... -zici.html Si o poza de anul trecut cu campionul meu international, Printz: http://i24.photobucket.com/albums/c25/c ... MIC513.jpg "Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni." Arthur Schopenhauer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: Expo felina "Sofisticat" la Sala Palatului 25-26 apr. Trebuia sa vin si eu macar cu Tangris, motanul meu... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Expo felina "Sofisticat" la Sala Palatului 25-26 apr. "Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni." Arthur Schopenhauer Hmm... Si Hitler avea un caine... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catsomania Postat Aprilie 28, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Expo felina "Sofisticat" la Sala Palatului 25-26 apr. Cunosc multi posesori de caini si pisici de rasa care nu iubesc animalele in general, ci sunt doar niste snobi care au achizitionat animalul respectiv pentru paza sau ca sa se laude cu el. La prima abatere sau cand se plictisesc il dau in strada, deci aia nu e dragoste. Si poate Hitler o fi citit alt slogan: Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult animalele. "Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni." Arthur Schopenhauer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: Expo felina "Sofisticat" la Sala Palatului 25-26 apr. Hehe, corect.... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Expo felina "Sofisticat" la Sala Palatului 25-26 apr. acum am vazut topicul asta... daca stiam din timp participam si eu, de fapt "noi", eu si Sobolanelul. Poze: http://f.imagehost.org/0883/sobo-in-geam.jpg http://f.imagehost.org/0312/sobo-wallpaper.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catsomania Postat Aprilie 29, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Expo felina "Sofisticat" la Sala Palatului 25-26 apr. Vai, am avut un shoc. :) Am crezut ca ai gasit pe net niste poze cu Printz al meu, asa tare seamana. Are acelasi V pe frunte, numai ca al tau este mai mirat. Frumos rau. Si Tangris e superb, dar daca ar fi participat la categoria pisica de casa, ar fi pierdut in fata unui Printz sau Sobolanel, pentru ca este corcit cu ceva de rasa, deci nu reprezinta pe deplin nici vreo rasa, nici pisica de casa. Sa va traiasca. "Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni." Arthur Schopenhauer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: Expo felina "Sofisticat" la Sala Palatului 25-26 apr. Si poate Hitler o fi citit alt slogan: Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult animalele. "Cu cit cunosc mai bine oamenii, cu atit iubesc mai mult cainii." Friedrich cel Mare (n. 24 ianuarie 1712, Berlin - d. 17 august 1786) Later Si ca sa fiu oaresicum si on topic, poze: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate