Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Locuri campare MAMAIA

asfalttango

Postări Recomandate

Re: Locuri campare MAMAIA

Tocmai ne-am intors din CAMPING S.Am lasat familia acolo cat am fost la "izmene"Pentru mine inca o data locul s-a dovedit a fi OK!!!!!Ne-am intors acolo ieri noapte,oameni saritori si noua nici macar nu ne-au perceput taxa auto!!!Vi-l recomand cu caldura!!!!!!

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nasol moment acum pentru toti turistii de pe litoral...mai ales pentru cei cu cortul....Rupere de nori cu grindina... :sr

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Salutari ,

Anul trecut am fost in Vadu , am parcat foarte aproape dar nu pe plaja.

Anul acesta aveti idee se mai poate merge la Vadu ????

rulota%20vadu.jpg[/attachment:3d2929rb]

Salutari,

Calinvas

sunt rulote la Vadu (si la Corbu)

daca vii in week-end pregateste-te sa dai de cei de la Biosfera Deltei Dunarii :P

Link spre comentariu

Nasol moment acum pentru toti turistii de pe litoral...mai ales pentru cei cu cortul....Rupere de nori cu grindina... :sr

tocmai anuntau de dimineata ca va fi vreme frumoasa in week-end ... numai pe litoral; iar acum tocmai a fost o rupere de nori;

prognoza meteo :P

cred ca sunt intelesi cu hotelierii :grin:

Link spre comentariu

La Vadu trebuie platit accesul pe persona + masina, un fel de abonment anual, altfel rangerii iti dau amenda. Am o colega care tot merge acolo, daca vreti aflu mai multe detalii.

Va salut !

Link spre comentariu

La Vadu trebuie platit accesul pe persona + masina, un fel de abonment anual, altfel rangerii iti dau amenda. Am o colega care tot merge acolo, daca vreti aflu mai multe detalii

Am platit si anul trecut la niste oameni care m-au oprit pe drumul de acces , dar nu era o suma mare .

Multumesc anticipat pentru orice detaliu legat de Vadu deoarece vreau sa ma duc si anul acesta.

Salutari,

Calin

http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu

100 RON pentru o masina pe an (in realitate pana la sfarsitul anului)

20 RON pentru un adult (valabila 2-3 zile teoretic, dar te lasa o saptamana linistit)

edit: si eu merg destul de des

Link spre comentariu

Salut,

asa mi-a spus si colega mea, ca a platit pe drumul de acces si a primit o chitanta valabila tot anul. Costul ei este 10lei/persoana/sejur. Pentru pescuit este nevoie in plus si de permis emis de ANPA (ala de 30lei). Toate detaliile pe care ti le spun eu acum le gasesti aici:

http://www.ddbra.ro/reguli-desfasurare-turism.php#1

Pentru acces cu masina, zic astia ca e nevoie de o taxa suplimentara (cred ca fo 100lei/masina/an) care trebuie platita la ARBDD Tulcea.

Atasat aveti si cerearea.

Mai multe detalii gasiti pe situl lor: http://www.ddbra.ro

Va salut !

Link spre comentariu

taxa de persoana este de 20 RON/sejur, iar de masina 100 RON/an (am chitanta :P )

pentru pescuit trebuie taxa ANPA (30 RON) + Taxa Avizare Politia Frontiera (50 RON); platit la trezorerie, apoi cu chitanta la ANPA si la PF (aici dureaza 2 saptamani, fara taxa de urgenta)

sper ca se intelege

Link spre comentariu

la ei pe sait scrie 10ROn/pers/sejur. sa-i sparg la bot

macar de s-ar duce banii astia in niste actiuni cum ar fi prevenirea braconajului sau depoluarea deltei, dar din pacate ajung in buzunarele politicienilor.

Va salut !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare