zolameister Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: Locuri campare MAMAIA Tocmai ne-am intors din CAMPING S.Am lasat familia acolo cat am fost la "izmene"Pentru mine inca o data locul s-a dovedit a fi OK!!!!!Ne-am intors acolo ieri noapte,oameni saritori si noua nici macar nu ne-au perceput taxa auto!!!Vi-l recomand cu caldura!!!!!! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 10, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: Locuri campare MAMAIA Nasol moment acum pentru toti turistii de pe litoral...mai ales pentru cei cu cortul....Rupere de nori cu grindina... :sr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: Locuri campare MAMAIA Salutari , Anul trecut am fost in Vadu , am parcat foarte aproape dar nu pe plaja. Anul acesta aveti idee se mai poate merge la Vadu ???? rulota%20vadu.jpg[/attachment:3d2929rb] Salutari, Calinvas sunt rulote la Vadu (si la Corbu) daca vii in week-end pregateste-te sa dai de cei de la Biosfera Deltei Dunarii :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: Locuri campare MAMAIA Nasol moment acum pentru toti turistii de pe litoral...mai ales pentru cei cu cortul....Rupere de nori cu grindina... :sr tocmai anuntau de dimineata ca va fi vreme frumoasa in week-end ... numai pe litoral; iar acum tocmai a fost o rupere de nori; prognoza meteo :P cred ca sunt intelesi cu hotelierii :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: Locuri campare MAMAIA La Vadu trebuie platit accesul pe persona + masina, un fel de abonment anual, altfel rangerii iti dau amenda. Am o colega care tot merge acolo, daca vreti aflu mai multe detalii. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: Locuri campare MAMAIA La Vadu trebuie platit accesul pe persona + masina, un fel de abonment anual, altfel rangerii iti dau amenda. Am o colega care tot merge acolo, daca vreti aflu mai multe detalii Am platit si anul trecut la niste oameni care m-au oprit pe drumul de acces , dar nu era o suma mare . Multumesc anticipat pentru orice detaliu legat de Vadu deoarece vreau sa ma duc si anul acesta. Salutari, Calin http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: Locuri campare MAMAIA 100 RON pentru o masina pe an (in realitate pana la sfarsitul anului) 20 RON pentru un adult (valabila 2-3 zile teoretic, dar te lasa o saptamana linistit) edit: si eu merg destul de des Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: Locuri campare MAMAIA Salut, asa mi-a spus si colega mea, ca a platit pe drumul de acces si a primit o chitanta valabila tot anul. Costul ei este 10lei/persoana/sejur. Pentru pescuit este nevoie in plus si de permis emis de ANPA (ala de 30lei). Toate detaliile pe care ti le spun eu acum le gasesti aici: http://www.ddbra.ro/reguli-desfasurare-turism.php#1 Pentru acces cu masina, zic astia ca e nevoie de o taxa suplimentara (cred ca fo 100lei/masina/an) care trebuie platita la ARBDD Tulcea. Atasat aveti si cerearea. Mai multe detalii gasiti pe situl lor: http://www.ddbra.ro Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: Locuri campare MAMAIA taxa de persoana este de 20 RON/sejur, iar de masina 100 RON/an (am chitanta :P ) pentru pescuit trebuie taxa ANPA (30 RON) + Taxa Avizare Politia Frontiera (50 RON); platit la trezorerie, apoi cu chitanta la ANPA si la PF (aici dureaza 2 saptamani, fara taxa de urgenta) sper ca se intelege Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: Locuri campare MAMAIA la ei pe sait scrie 10ROn/pers/sejur. sa-i sparg la bot macar de s-ar duce banii astia in niste actiuni cum ar fi prevenirea braconajului sau depoluarea deltei, dar din pacate ajung in buzunarele politicienilor. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: Locuri campare MAMAIA nu am vazut pe nimeni sa te intrebe de sanatate in afara week-end-ului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Locuri campare MAMAIA taxa de persoana este de 20 RON/sejur, iar de masina 100 RON/an (am chitanta :P ) Multumesc pentru detalii. :h5 http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate