Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

acer aspire one

Vizitator nr. 150

Postări Recomandate

Vizitator nr. 150
Am o problemă cu noua mea achiziţie. E vb de un laptopuleţ din ăla mic mic de aproape cămi intră în buzunarul de la vestă. Mi-ar surâde ideea de a aduce o mică modificare buzunarului pt a-mi putea purta laptopul în el. În fine, problema nu e asta ci alta. Nu mă pot băga cu el în reţele wireless parolate cu parolă cu tot. Pot naviga peminjternet liniştit şi fără probleme dacă mă conectez la o reţea wireless fără parolă sau pur şi simplu prin cablu. Am înţeles că ar fi vorba de încriptare sau aşa ceva dar nimic mai mult. Mă puteţi ajuta? :cr
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nr. 150

Re: acer aspire one

am uitat să spun că sis de operare e wnd xp home edition

Pun mai jos poze co proprietăţile cum îmi apar mie.

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Adionweb, nu ştiu cum să intru acolo unde spui tu şi sincer să fiu eu unul nu m-aş băga de teamă să nu fac vreo trăsnaie. Am încercat totuşi un update la driverul pt wireless dar nu a găsit nimic. Ba chiar am intrat şi pe situl producătorului şi acolo nu aveau nici un driver de nici o natură. :P

M-am uitat la un alt calculator la care-i merge wirelessu' şi am luat de acolo setările de ip, mask-nuştiucum şi le-am treccut eu manual şi a fost o mică schimbare cred eu în bine, dar nu îndeajuns: după ce se chinuia să se bage în reţea nu-mi mai scria limited ori not connected ci îmi scria că e conected doar că tot nu puteam accesa netul. :(

Klezuleţ, tată, eşti deosebit de spiritual. Poate-ţi fac vreo poză cum te troliezi de-o tufă cu pantalonii în vine Duminică. Lasă, lasă... :ha:

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Salut! Am si eu o intrebare. Cum se prezinta jucaria, merita banii?

Ce pot să spun? E mică şi e f fain că o pot băga oriunde fără probleme. O recomand cu căldură. Personal sunt mulţumit de ea. I-am arătat-o şi psihologului de la mine de la servici şi a fost impresionat. De fapt, impresionată pt că e femeie. De altfel am arătat-o tuturor, ba chiar acest răspuns ţi-l dau dintr-un club în timp ce stau la o cafea. Toată lumea o priveşte cu invidie. Cam asta ar despre jucărie. :)

Acum spre a abandona posibilităţile de interpretare a cititorilor obsedaţi, îţi spun că mă declar mulţumit de laptop. Am rezolvat problema cu wirelesul. Mulţumesc ofi cial lui f_zoltan pt asta. Practic l-am luat pt că e f uşor de purtat perste tot. Caracteristicile lui le poţi găsi oriunde pe net aşa că nu mai zăbovesc asupra lor.

Link spre comentariu

Vizitator hendon

Debifeaza acolo unde scrie "The key is provided for me automatically"

Altfel nu te lasa sa pui parola retelei chiar daca o stii

Link spre comentariu

Debifeaza acolo unde scrie "The key is provided for me automatically"

Altfel nu te lasa sa pui parola retelei chiar daca o stii

:g

Si vezi sa nu ai vre-un soft in afara celui propriu zis, care sa gestioneze conexiunile.

Succes

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

si eu am o problema ciudata de acest gen la IBM ul meu

nu ma lasa sa ma conectez pe wireles desi e memorata parola, spune ca e conexiune proasta sau inexistenta

daca pun mufa de la lan in el, dupa 5 secunde ma anunta ca legatura wireles e perfecta si apoi pot sa ma plimb cu el pe unde vreau fara sa mai am probleme....pana il inchid sau deconectez, apoi trebuie iarasi sa pun lanul ca sa se conecteze la wireles

mentionez ca pe alte rutere fara parola merge din start

aveti o solutie pt ciudatenia asta?

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Daca se conecteaza si pica, fa o verificare la placa de retea, reinstaleaza driverul, verifica daca ai softul de care spuneam mai sus...

Mai pot fi: firewall, antivirus sau vre-un soft de antispyware.

bafta!

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare