Vizitator nr. 150 Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Am o problemă cu noua mea achiziÅ£ie. E vb de un laptopuleÅ£ din ăla mic mic de aproape cămi intră în buzunarul de la vestă. Mi-ar surâde ideea de a aduce o mică modificare buzunarului pt a-mi putea purta laptopul în el. ÃŽn fine, problema nu e asta ci alta. Nu mă pot băga cu el în reÅ£ele wireless parolate cu parolă cu tot. Pot naviga peminjternet liniÅŸtit ÅŸi fără probleme dacă mă conectez la o reÅ£ea wireless fără parolă sau pur ÅŸi simplu prin cablu. Am înÅ£eles că ar fi vorba de încriptare sau aÅŸa ceva dar nimic mai mult. Mă puteÅ£i ajuta? :cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: acer aspire one vezi ca in setari la conexiuni ai la fiecare proprietati . De la proprietati ai modul de retea , modul de criptare si eventual parola , ai o poza mai jos ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: acer aspire one am uitat să spun că sis de operare e wnd xp home edition Pun mai jos poze co proprietăţile cum îmi apar mie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: acer aspire one Incearca sa intri in proprietati la reteaua in care vrei sa intri si nu merge ! Da disable si la firewall , asa de control ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Re: acer aspire one Saaaaauuu... Intr-un buzunar pui laptopul, iar in celalalt bagi 10 metri de cablu de retea :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: acer aspire one Adionweb, nu ÅŸtiu cum să intru acolo unde spui tu ÅŸi sincer să fiu eu unul nu m-aÅŸ băga de teamă să nu fac vreo trăsnaie. Am încercat totuÅŸi un update la driverul pt wireless dar nu a găsit nimic. Ba chiar am intrat ÅŸi pe situl producătorului ÅŸi acolo nu aveau nici un driver de nici o natură. :P M-am uitat la un alt calculator la care-i merge wirelessu' ÅŸi am luat de acolo setările de ip, mask-nuÅŸtiucum ÅŸi le-am treccut eu manual ÅŸi a fost o mică schimbare cred eu în bine, dar nu îndeajuns: după ce se chinuia să se bage în reÅ£ea nu-mi mai scria limited ori not connected ci îmi scria că e conected doar că tot nu puteam accesa netul. :( KlezuleÅ£, tată, eÅŸti deosebit de spiritual. Poate-Å£i fac vreo poză cum te troliezi de-o tufă cu pantalonii în vine Duminică. Lasă, lasă... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: acer aspire one Salut! Am si eu o intrebare. Cum se prezinta jucaria, merita banii? Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: acer aspire one Salut! Am si eu o intrebare. Cum se prezinta jucaria, merita banii? Ce pot să spun? E mică ÅŸi e f fain că o pot băga oriunde fără probleme. O recomand cu căldură. Personal sunt mulÅ£umit de ea. I-am arătat-o ÅŸi psihologului de la mine de la servici ÅŸi a fost impresionat. De fapt, impresionată pt că e femeie. De altfel am arătat-o tuturor, ba chiar acest răspuns Å£i-l dau dintr-un club în timp ce stau la o cafea. Toată lumea o priveÅŸte cu invidie. Cam asta ar despre jucărie. :) Acum spre a abandona posibilităţile de interpretare a cititorilor obsedaÅ£i, îţi spun că mă declar mulÅ£umit de laptop. Am rezolvat problema cu wirelesul. MulÅ£umesc ofi cial lui f_zoltan pt asta. Practic l-am luat pt că e f uÅŸor de purtat perste tot. Caracteristicile lui le poÅ£i găsi oriunde pe net aÅŸa că nu mai zăbovesc asupra lor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator hendon Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: acer aspire one Debifeaza acolo unde scrie "The key is provided for me automatically" Altfel nu te lasa sa pui parola retelei chiar daca o stii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: acer aspire one Debifeaza acolo unde scrie "The key is provided for me automatically" Altfel nu te lasa sa pui parola retelei chiar daca o stii :g Si vezi sa nu ai vre-un soft in afara celui propriu zis, care sa gestioneze conexiunile. Succes Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: acer aspire one Nu am reusit sa atasez poze mesajului anterior. Uite un exemplu, un soft care gestioneaza conexiunile. Asta daca ai un soft asemanator. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: acer aspire one si eu am o problema ciudata de acest gen la IBM ul meu nu ma lasa sa ma conectez pe wireles desi e memorata parola, spune ca e conexiune proasta sau inexistenta daca pun mufa de la lan in el, dupa 5 secunde ma anunta ca legatura wireles e perfecta si apoi pot sa ma plimb cu el pe unde vreau fara sa mai am probleme....pana il inchid sau deconectez, apoi trebuie iarasi sa pun lanul ca sa se conecteze la wireles mentionez ca pe alte rutere fara parola merge din start aveti o solutie pt ciudatenia asta? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 28, 2009 Partajează Postat Aprilie 28, 2009 Re: acer aspire one Daca se conecteaza si pica, fa o verificare la placa de retea, reinstaleaza driverul, verifica daca ai softul de care spuneam mai sus... Mai pot fi: firewall, antivirus sau vre-un soft de antispyware. bafta! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate