Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

APA - un combustibil ecologic si foarte puternic

Niva

Postări Recomandate

Stiai ca iti poti converti masina sau camionul intr-o masina care poate folosi si apa ca si combustibil?

Urmareste aceste doua filme:

Filmul 1

http://video.google.com/videoplay?docid ... GCDw&hl=en

Flimul 2

http://video.google.com/videoplay?docid ... 3ECw&hl=en

Tehnologia prezentata aici este de tip "Do-It-Yourself", usor de realizat fara cine stie ce cunostinte de specialitate.

Apa este un supliment pentru tipul tau de combustibil folosit uzual. Iti poti dubla sau chiar tripla kilometrii pentru un rezervor de combustibil traditional. Prea frumos sa fie adevarat?

1. Sistemul este SIMPLU de instalat sau dez-instalat: este chiar solutia pe care o cautai!

2. Imbunatateste performantele in timp ce previne poluarea!

3. Vei descoperi cum sa generezi energie gratuita in masina l ta!

4. Exista multi utilizatori in lume care folosesc acest sistem!

5. Vei afla cum functioneaza si vei primi raspunsuri la urmatoarele intrebari:

As dorii ca prin acest topic , cei care au posibilitate tehnica , sa va construiti pentru masinile voastre un economizor de combustibil , care functioneaza pe principiul descompunerii H2O in HHO.

Avantajele acestui instrument !

a) economie de carburant

b) noxe de emisii reduse la masinile dvs.

Cum lucreaza sistemul?

Este foarte simplu. Nu trebuie sa modifici motorul sau computerul masinii tale. Un container de 950 cc este plasat sub capota intr-un loc liber, de preferat langa containerele cu apa de racire sau cu lichidul de spalare a parbrizului. Umpli acest container cu apa distilata si putin Bicarbonat de Sodiu (produs alimentar). Dispozitivul primeste vacuum de la motor si electricitate de la bateria masinii si produce HHO. Gazul HHO este directionat catre carburatorul sau injectia masinii.

Atentie ! NU AM INSTALATII DE VANZARE , va propun un HOME-MADE.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: APA - un combustibil ecologic si foarte puternic

Motorul cu apa este functional inca din ani 50, sau cel putin asa citeam io pe undeva.

era la un moment dat si un roman care incerca si chiar reusise in ca prin ani 70 fiind dat disparut el si toata familia lui dupa 3 ani de cercetari, problema este ca daca ar fi asa ceva pe piata, toata

toata industria petroliera din lume cum si tari care au ca baza economica aceasta ramura s-ar duce dracu.

Parerea mea, abia dupa epuizarea resurselor petroliere, v-om putea sa ne gandim la asa ceva.

Pana atunci nu va fi lasat nimeni sa scoata asa ceva pe piata.

filme pe net, sunt cu galeata, sambure de adevar, au ...dar este un lucru imposibil pentru moment.

Pana atunci, eu unu nu ma-si gandii la asta.

Parerea mea!

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Ma uit si ma minunez .....Parca as trimite topicul la colectia de bancuri....

Chiar orice prostie de pe internet trebuie luata ad literam ??

Ca sa nu mai vorbesc ca americanii sint o natie predispusa sa inghita orice gogoasa de asta la nivelul lor de cultura care la marea majoritate a natiei se reduce la job, uischi (sau bere), baseball si de la cap

Link spre comentariu

Ma uit si ma minunez .....Parca as trimite topicul la colectia de bancuri....

Chiar orice prostie de pe internet trebuie luata ad literam ??

Ca sa nu mai vorbesc ca americanii sint o natie predispusa sa inghita orice gogoasa de asta la nivelul lor de cultura care la marea majoritate a natiei se reduce la job, uischi (sau bere), baseball si de la cap

Si hamburgeri sefu..... :ha:

:g

Link spre comentariu

Corect mirciulica .Sint si eu om si am scapari :ha:

Asa de curiozitate va invit la vizionarea unui documentar (tot american) referitor la nastera si moartea proiectului EV1

EV1 a fost un proiect de masina electrica realizat de GM , masinile nu au fost vindute ci doar date spre folosinta .proiectul s-a incheiat cu retragerea automobilelor si distrugerea lor

http://torrents.gpx.ro/torrents-details.php?id=1

fisier de tip torrent se poate folosi utorrent pentru download

http://utorrent.com/

Vizionare placuta

Link spre comentariu

Eu am auzit ca daca nu mai mancam si ne tinem si respiratia poluam mai putin si devenim ecologici foarte rapid.

Chestia cu puterea e mai nesigura, dar la capitolul ecologie ...imbatabili.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Vizionati acest filmulet si veti intelege pe ce se bazeaza toate economizoarele ce maresc randamentul unui motor.

magnetii , hidrooxidul , MPG-caps - ul , s-au orice metoda am folosii , face ca timpul de explozie sa fie mai mic de cit ciclul de explozie a motorului , si astfel nu v-om pierde energie pe evacuare, iar arderea complecta a carburantului reduce poluarea .

http://vodpod.com/watch/799166-jerry-la ... aps-work-u am pe masina si functioneaza cu randament de + 12% pe benzina si + 32% pe motorina .Aberatia este cind se vorbeste de motor ce functioneaza pe apa . Acest sistem nu are nici o legatura cu acel experiment. Aici se accelereaza doar timpul de explozie.

Eu vorbesc din practica si nu din trucuri comerciale de pe net.

Link spre comentariu

MPG-caps in teorie este un aditiv antidetonant

Eu oricum sint un sceptic inrait.

Mica demonstratie :

1.

De ce avem nevoie de ea?

După cum se cunoaşte, combustibilul cu conţinut de plumb, a fost scos din circulaţie şi în ţara noastră. Această măsură a fost luată în interesul protecţiei mediului şi al sănătăţii. Plumbul, tetra-etilena (TEL) este un toxin de categoria B, folosirea căruia din punct de vedere al protecţiei mediului şi sănătăţii este inacceptabilă. Din punct de vedere tehnic însă, plumbul este dotat cu calităţi de lubrifiere şi nu numai, iar din păcate este greu de găsit un material inofensiv cu astfel de calităţi care să fie şi ecologic.

Aberatie clasica ,s-a mai discutat pe aici cum ca pb din tetraetilul d eplumb ajuta la lubrifiera motorului

2.

3.

Si la final minunea tot import america multilevelu' daca dai doar 5 $ /an poti intra in sistem sa vinzi pilula magica , de motor binenteles care va face toyo lu Max de 4,2l sa consume cat un scuter

Ca sa nu stau sa fac analiza pe text iata si pagina unora care au pus botul

http://www.atrt.ro/index.php?option=com ... 9&Itemid=1

Si alta

http://www.produse-auto.net/index.php?o ... &Itemid=29

Link spre comentariu

Fraza:

Cu ajutorul capsulei catalitice, gazele fiind deja în faza de răcire, sunt evacuate de piston. Explozia nu se bufneşte în galeria de evacuare.

Extrasa de pe situl dat de unchiu' Geppeto: http://www.produse-auto.net/index.php?o ... &Itemid=29

Ma face sa ma gandesc daca sa-mi iau...

Scuze pt off-topic

Link spre comentariu

Sunt de acord cu tine la capitolul multilevelul american , am cazut initial in aceas plasa ca majoritate persoanelor care acum 4 ani nu erau informati asupra acestor "inventii" care erau descoperiri din anii "70 , dar dupa un an de informare si trei ani de practica am ajuns la concluzia ca nu este ce-a ce se vinde dar totusi are efect benefic. Aici nu vorbesc de MPG-Caps , filmuletul l-am pus pentru a demonstra efectul HHO , fiindca era declarat ca combustibil , si este un accelerator. Efectul cel mai mare din toate cele incercate a avut Gpl - ul , urmat de CNG ,cimpul magnetic , HHO (cu o intretinere greoaie , iarna aproape nefolosibil) , iar mpg-capsul nu ma convins deloc.

Ca sa intelegi atitudinea mea - nu am de vinzare in afara de instalatii gpl auto nimic din cele experimentate.

Link spre comentariu

La capitolul ecologie sant de acord cu GPL , ba chiar si cu uleiul vegetal reciclat .

Cred ca nu o sa apucam sa vedem masini cu hidrogen prea curand pe strazi ,interesele in zona petroliera sant prea mari.

Ref la modificari ecologice /reducere consum ,singura care mi-a reusit si chiar a functionat a fost un sistem pe dacia 1300 care avea electrovalva pe circuitul de relanty si oprea accesul combustibilului pe perioada de frana de motor ,cand acel combustibil era absolut nenecesar.reluarea alimentarii cu combustibil se facea pe la 1000 RPM sau cand se apasa pedala de acceleratie .

La motoarele mai noi sistemul este existent d emult dar pe dacia mea de 20 ani s-a simtit la consum( chestia asta se intimpla prin 90-93.si sistemul l-am gasit intr-un magazin si l-am luat.

Tot prin diverse magazine off sau on line se gasesc si prostioarele de care pomenea un coleg cu vortexul care amesteca aerul cu combustibilul, magnetii,miraculosi ,etc etc.

PS a fost pe pe Discovery un film cu ceva teste de genul asta la Mithbuster era de vazut

Link spre comentariu

1. Generatorul pe care il vezi pe acel filmulet , are un debit de max. 30ml / min . Generatorul pe care-l folosesc eu este de 2 l / min

2. Ei experimenteaza functionarea uni motor pe HHO si H , iar eu vorbesc de un accelerator de explozie ce nu este un compensator de calorie .

Pe filmuletul pe care-l am pus eu , fa abstractie de Mpg - Caps , acelas rezultate da HHO -ul .

Link spre comentariu

Eu sunt de parere ca daca se dorea se "inventa "demult motorul care sa mearga pe apa sau pe aer cu poluare aproape de zero dar acest lucru nu se va intampla atata timp cat va exista petrol in pamant.O mare parte din economia mondiala se invarte in jurul petrolului.Ia ganditiva cati din bogatii planetei ar deveni saraci daca de maine s-ar trece la motorul cu apa!Ganditiva cate milioane sau zeci de milioane de dolari se scot zilnic din industria petroliera si cat se va mai scoate daca nu vom mai avea nevoie de motorina sau benzina.Daca petrolul ar deveni o resursa naturala nefolositoare?Ce bine ar fi!!!Mi-as dori sa apuc sa traiesc zilele alea.

Link spre comentariu

Uf, iar incepem ...

Mai uoamenilor. Apa va fi combustibil cind o sa fie motoarele din carne si singe. In cazul de fata, este impropriu sa zici ca apa e combustibil. Practic, gazele obtinute dupa descompunerea chimica in hidrogen si oxigen, functioneaza ca si un catalizator in arderea combustibilului (care este benzina sau motorina) imbunatatind randamentul. Ia incercati voi scamatoria asta cu apa in rezervor si apa in instalatia aia de obtinere de HHO. E, cum e??? Mai merge???

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Am si eu o intrebare...

Este evident ca poate fi un monopol al petrolistilor, pt a folosi combustibilul lor pe baza de hidrocarburi.

Este evident ca banii investiti in dezvoltarea alternativilor nu sunt atat de multi si deocamdata ne bazam in mare masura pe petrol si gaze.

Dar natura are vre-un monopol?

Adica apa este in proportii uriase pe pamant.

Folosita de covarsitoarea majoritate(sau unanimitate) de vietuitoare.

Dar nu ca si combustibil. Adica apa este un "adjuvant".. este auxiliara necesara vietii.

Adica omul nu poate suprvietui numai cu apa.. trebuie si combustibil luat din hrana. Care apa+hrana="combustibil"

La fel la toate animalele si plantele.

Ca nici ele nu treiesc numai cu apa. Le trebuiesc apa, nutrienti si lumina(energie). Apa cu nutrienti devine un "combustibil" pt plante

De aici tragem concluzia ca apa este importanta, poate fi folosita ca si combustibil intr-o masura, dar cu aport de energie suplimentara din alta parte. Aport mare.

Sau poate stiti vietuitoare care au nevoie numai de apa si atat. (bine, nu pestii care au nevoie de apa sa inoate).

Deci.. apa este combustibil? De ce nu l-a "inventat" natura

Link spre comentariu

Nu mai sunt comentarii?

A uitat de abur..nu "arde" dar pune in miscare. Insa aburul se produce cu consum de energie.

Deci pana acum perpetum mobile cu .. apa nu am vazut.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare