Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Imprejurimile Sibiului 26.04.2009

IVxIV

Postări Recomandate

Daca sambata a fost ocupata cu motocicletele(atentie la motociclisti!), duminica a fost zi de 4x4.

Discutiile incepute joi la intalnire s-au concretizat cu iesirea in teren a 3 masini pe un traseu soft in zona Sibiu - Casolt - Valea Hartibaciului. Este o zona deosebita, cu pasuni intinse, paduri virgine, zone mlastinoase si tot ce trebuie pentru o zi superba de off road.

Adunarea s-a dat la ora 9. S-a iesit pe traseu dupa cafeaua de dimineata (9:15) iar primul popas a fost facut pe dealul Gusteritei intr-un punct belvedere. Au urmat cativa kilometri de pasune pana in zona Csolt. Traseul a continuat prin padure pe directia Bradu, fara sa atingem aceasta localitate. Dupa aproximativ 10 km de padure am revenit la raul Hartibaci pe care a trebuit sa-l traversam de mai multe ori. Au existat si mici incidente dar va lasam sa vedeti poze.

MITSUBISHI PAJERO 2,5
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Imprejurimile Sibiului 26.04.2009

Hop si eu....

Ce crede lumea? Nu-mi gat eu Nissanul!??

:bravo pentru idee. In zona aceasta nu am mai iesit niciodata. Va fie de bine!!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Very nice... Geza, mai da un fir cand te mai repezi pe dealuri, zona aia n-am batut-o niciodata, stiu ca e cam greu cu reperele, m-ar interesa o tura pana pe la Bradu sau mai mult...

Niciodata nu esti destul de paranoic...
Link spre comentariu

Asa a patit si @marius c alias turagmes de a trebuit sa stoarca farul de apa sa scoata si pastravi din el ; Bravo super iesirea :1

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare