Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Romania, te iubesc!

Vali alias Babu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 90
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Romania, te iubesc!

Poze de preambul......nu are nimeni timp de poze dupa ce am ajuns la 23:00 acasa......

Trolii,padure,drum disparut,drum impracticabil de 1.90m si cu hau de 50 m sub el,damage minor dar neplacut la Flash care are o atractie irezistibila la un singur loc din padure......o sapt face tumbe cu ATV-ul si urmatoarea da cu masina de copaci....eu m-am ales cu o foaie da arc rupta.....

alo domnu' dvs erati afumat de la godin??? sau dvs masurati 2,5m atunci cind sinteti lungit? :ha: :ha: :ha:

@Off-Road Runner aceea din poza nu era rama....ca are picioare....si inca muuuulte :ha: :ha:

:1

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bravo baieti! Manca'v'ar tata de exploratori mititei! :ha: :ha: :1 Babule tot cu talpa grea ai ramas? Cade Razvan m-am lamurit: e prea dur pt Nissanul lui! :happy

P.S. La tine toate lighioanele E rame? :happy

Tot talpa grea are si era descult!!! Iti dai seama incaltat? :ha:

KAMIKAZE OFFROAD CLUB

Link spre comentariu

Poze de preambul......nu are nimeni timp de poze dupa ce am ajuns la 23:00 acasa......

Trolii,padure,drum disparut,drum impracticabil de 1.90m si cu hau de 50 m sub el,damage minor dar neplacut la Flash care are o atractie irezistibila la un singur loc din padure......o sapt face tumbe cu ATV-ul si urmatoarea da cu masina de copaci....eu m-am ales cu o foaie da arc rupta.....

alo domnu' dvs erati afumat de la godin??? sau dvs masurati 2,5m atunci cind sinteti lungit? :ha: :ha: :ha:

@Off-Road Runner aceea din poza nu era rama....ca are picioare....si inca muuuulte :ha: :ha:

:1

Miroane, :ha: te referi la asta care are..., intre picioare, muuuuulte...? :ha: :ha: Rog pe unul dintre moderatori, in special pe Yonutz :grin: daca considera indecenta poza :grin: , sa o "imbrace" pe saraca fata, ca raceste :ha: :ha: :h5

Concluzie: Sa dea naiba daca nu imi iau si Rolls :ha: , ca IMS am deja! :ha: :ha: :h5

Scuze de off-topic, dar nu am putut sa ma abtin :ha:

Link spre comentariu

O iesire superba. Un traseu foarte frumos.... ma rog, nu poate fi numit traseu. O orbecaiala prin padure ar fi mai corect spus, dar cu aceleasi laude. :)

Imi pare rau ca nu am ramas cu voi pana la sfarsit, dar credeam eu ca voi fi in stare sa mai ies in oras cu niste prieteni carora le promisesem ca ma duc. In realitate am ajuns atat de obosit acasa, incat dupa 2 beri am adormit lemn la 10:30. Eu mai devreme de 1 noaptea nu ma culc niciodata.

Acestea fiind zise sa trecem la lucruri mai interesante, poze si filme. Am constatat ca nu am prea multe poze, in schimb am 44 de min de film. De obicei am multe poze si putin film.

Poze o sa pun, dar cu filmul nu stiu ce sa aleg din el, pt ca sunt foarte multe faze interesante. In fine, o sa tai si o sa spanzur in stanga si in dreapta (din film) si o sa pun ce mi se pare mie mai interesant.

Acum poze:

Link spre comentariu

si saptamina trecuta am facut acelasi traseu.....senzatia ca nu ne mai aducem aminte daca sa o luam la stinga sau la dreapta a fost o diversiune pentru o anumita persoana.....stii tu cine :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ps. la ora aia ieseam din padure :grin: :grin: :h5

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

si saptamina trecuta am facut acelasi traseu.....senzatia ca nu ne mai aducem aminte daca sa o luam la stinga sau la dreapta a fost o diversiune pentru o anumita persoana.....stii tu cine :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ps. la ora aia ieseam din padure :grin: :grin: :h5

Sunt cu Vali acum si zice ca si-a cumparat foai de arc :happy

KAMIKAZE OFFROAD CLUB

Link spre comentariu

nu a gresit cu nimic...este o persoana simpatica un prieten saritor si am mai avut si noi activitate :twisted: ...daca tot nu se supara :grin: ...

Am inteles... Pe mine ma ajutai si imi dadeai indicatii si pe el il bagai pe unde vedeai ca e mai nasol, asa... ca sa te distrezi. Iti multumesc frumos pt ajutor si mai ales iti multumesc ca nu ai facut invers :h5

Link spre comentariu

Da, kamikazii sunt din ce in ce mai hotarati...se pare ca se apropie de grupa mare...cu antrenamentele... s-a mutat si gradinita de la Calugareni :grin: :grin: :grin: bravo baieti!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

@semaca................buna gradinita de la Calugareni........acolo am invatat care ne sunt limitele noastre si ne-am obisnuit cu utilajele......... :h5

BAIETI CE DE NOROI............... :ha: :ha: :ha: .

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

... s-a mutat si gradinita de la Calugareni :grin: :grin: :grin: bravo baieti!

Da, chiar ne gandim sa creem o "baza de antrenamente" cu loc de gratare si tuica de pruna. :banana

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

... s-a mutat si gradinita de la Calugareni :grin: :grin: :grin: bravo baieti!

Da, chiar ne gandim sa creem o "baza de antrenamente" cu loc de gratare si tuica de pruna. :banana

Nu suna rau, dar ca sa aibe Miron rabdare sa stea la gratare, trebuie sa mergem 2 zile sau mai mult.

Link spre comentariu

aha...vad ca Adi si-a luat avant...sau probabil ii da curaj costumul cu suzuki scris pe spate :grin:

bravo baieti...buna treaba ati facut !!! :h5

data viitoare dati si voi un telefon, ca si pe mine ma manaca talpa.

S-a facut, am trimis mesaje celor care stim ca ies sa se dea :h5

[youtube:3eacwpix]

[/youtube:3eacwpix]

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare